Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
O koji je qrc ovom Poljaku, daj druže dođi sebi šta ti je. 

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Nije ni cudno sto je odbrana onako izgubljena kad je on iza njih. Sta mu je vise?!
- kotromanic
- Kontakt:
Potpisujem, oooj da mi je 2 dana biti manager ArsenalaMarsal je napisao/la:Ja bih cijelu ovu ekipu rasprodao osim Wilsherea. Cijelu. Ali baš cijelu. Nikog osim njega ne bih ostavio. Nikog.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT!!!
Ja bih samo podolskog zadrzao
objektivno gledajuci ne zna se koja je ekipa gora
Tottenham i dalje gubi.
PA PARMACI, SVE DO JEDNOG, JACKU KAPA DO PODA, ON IGRA ZA 11 IGRAČA

PA PARMACI, SVE DO JEDNOG, JACKU KAPA DO PODA, ON IGRA ZA 11 IGRAČA

Bas htjedoh napisati.... razlika je kvalitetniji napadac (Suarez) i zato oni vode. Ostalo tanko.Desole je napisao/la:objektivno gledajuci ne zna se koja je ekipa gora
-
- Kontakt:
Pa da Sczeczni onde nije izletio glupavi Henderson bi dodao Staridzu koji je bio sam, pa gdje je onde nasa odbrana? kad jedan igrac sredine terena onako izlijece pred golmana. Nasa odbrambena taktika je ocajna, pogledajte one prekide kad ubacuju loptu niko od nasih krampi nece da skoci nego stalno ofsajd zamke prave...
Liverpool presmijesan, mi i nismo toliko losi ali sta mozes kad Walcotu i Giroudu cesto treba 10 sansi da zabiju gol. Sczeczny ne blista ali da je odbrana malo bolja vecina greski Sczecznya ne bi ni postojale.
Liverpool presmijesan, mi i nismo toliko losi ali sta mozes kad Walcotu i Giroudu cesto treba 10 sansi da zabiju gol. Sczeczny ne blista ali da je odbrana malo bolja vecina greski Sczecznya ne bi ni postojale.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Arsenal bi dozivio renesansu kad bi se Sagna i Cazorla povrijedili, Walcott prodao, a Gibbs i Diaby ostali citavi. No, debili igraju i dalje, ovi dobri stalno povrijedjeni, nedostatak dobrih igraca i dobijes da jadan liverpool dobija ovako jos gori Arsenal.
Celik!3,2,2.
Szczesny - loše, brate da si rođen na Highburyju, ohladi malo. Nisi nezamjenjiv. Eto šta radi nedostatak konkurencije.
Koga sad na gol stavit, ako nastavi sa greškama? propalog Fabianskog? Vitomira? Zvat Lehmana ponovo?
Odbrana - smiješna, u najmanju ruku smiješna. Bolje bi igrali kadeti. K'o da lopte u životu nisu vidjeli, usrali se.
Santos - da igra k'o što vozi, onda bih mogao pričat o njemu. A ovako prodaj ga u Antaliju i mirna Bosna.
Giroud - ne možeš brate ono fulat, da je dao gol, sve bi bilo mnogo bolje. To je naš problem, imamo šanse, ali ih ne znamo (ne možemo) iskoristiti.

Odbrana - smiješna, u najmanju ruku smiješna. Bolje bi igrali kadeti. K'o da lopte u životu nisu vidjeli, usrali se.
Santos - da igra k'o što vozi, onda bih mogao pričat o njemu. A ovako prodaj ga u Antaliju i mirna Bosna.
Giroud - ne možeš brate ono fulat, da je dao gol, sve bi bilo mnogo bolje. To je naš problem, imamo šanse, ali ih ne znamo (ne možemo) iskoristiti.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Glupi Sagna ko muha bez glave zapne sam sebi ne zna koga cuva pa krenu naprijed pa nazad i pade a igrac Liverpoola vec izgubio loptu i ispade ko odlicna akcija Liverpoola, i nakon te greske odbranis i dopustis da iz odbijanca zabiju, fakat amaterski...
Nije mi jasno sto Mertesacker igra protiv ovih malih napadaca tipa Sturidge i Suarez a Koscielni npr. pocne protiv Dzeke
Koscielni je veceras trebao igrati. Visoki jablan na zemlji nema sanse protiv niskih brzih igraca a Koscielni ne moze vazdusne duele dobijati protiv napadaca jablana..
Nije mi jasno sto Mertesacker igra protiv ovih malih napadaca tipa Sturidge i Suarez a Koscielni npr. pocne protiv Dzeke

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 30 jan 2013, 21:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma za ocekivat' je da cemo bolje proigrati u nastavku. Nazalost po mojoj nekoj racunici za LP nam treba veceras trijumf, pogotovo jer se poklapa rezultat Tottenhama. Pod pritiskom smo sada!
Opet brate, nije bila toliko loša situacija.. Tim golom bismo se definitvno vratili u meč.AllGunsBlazing je napisao/la:Sta je to Giroud ofulao? Desnom nogom? Pa vece sanse imao Walcott.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest, ali Walcott je imao dvije odlicne sanse, jednu usrao losim sutom, drugu losim primanjem.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Ma shvati brate da je gotovo večeras ako ne pobijedimo, gotovo. Ne odvede nas onda Allah u LP kad bi poslao Džebraila da nam igra u napadu.Desole je napisao/la:Ma za ocekivat' je da cemo bolje proigrati u nastavku. Nazalost po mojoj nekoj racunici za LP nam treba veceras trijumf, pogotovo jer se poklapa rezultat Tottenhama. Pod pritiskom smo sada!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Nek ubaci Oxa mjesto Podolskog on moze jedan na jedan probijati onog Wisdoma...
Maršal oraspolozi me majke mi a ljut sam drama
Podolski igra i krilo i beka jer je Santos igrac vise za liverpool.BigBigBang je napisao/la:Nek ubaci Oxa mjesto Podolskog on moze jedan na jedan probijati onog Wisdoma...
1946
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Arsenal mi je jako drag klub ali brate sa ovakvom odbranom i realizacijom pred golom protiv nas nemaju sta trazit u 1/8 finala LP 

FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-