FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 06 nov 2009, 15:16

Stole iz Bora je napisao/la:
mirzza je napisao/la:nasa uprava = mi
Ukratko nasa uprava nasim navijacima stavlja visoke cijene (mislim na juznu tribinu) a njihova njima stavlja manje cijene karata i paze ih barem sto se toga tice .. ;)
Marku, dvije vise nije toliko vazno..ako volite klub "skuckat " ce te tih 5 KM :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2009, 15:18

Stole iz Bora je napisao/la:Ukratko nasa uprava nasim navijacima stavlja visoke cijene (mislim na juznu tribinu) a njihova njima stavlja manje cijene karata i paze ih barem sto se toga tice .. ;)
Mislim da ih ne paze, nego je to jedini način da ih dođe što više. Zato ne daju direktne prenose i slično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 06 nov 2009, 15:20

Ukratko nasa uprava nasim navijacima stavlja visoke cijene (mislim na juznu tribinu) a njihova njima stavlja manje cijene karata i paze ih barem sto se toga tice .. ;)
slazem se u potpunosti ;)
Cuva Bog Zelju svog!

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 06 nov 2009, 15:23

Moj prvi post na forumu, valjda ne i posljednji :mrgreen:
Ocekujem pobjedu sutra, mada, derbi je to, nista nije nemoguce.
2:0 za nas Mesanovic i Bekric :)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 nov 2009, 15:24

Prenos nije zabranjen, nego cifru koju mi trazimo, "derbi kola" ne moze da tipla....
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 nov 2009, 15:29

nime_tm87 je napisao/la:
Marku, dvije vise nije toliko vazno..ako volite klub "skuckat " ce te tih 5 KM :)
Moj dobri @nime ja kupim svake godine polugodisnju kartu za sjever (ove godine godisnju) onog dana kad izadju u prodaju tako da kod mene ne vazi to "ako volite klub kupit cete" ali zbog trenutne situacije u cijeloj zemlji mogli su barem onim najvatrenijim spustiti cijenu karte na 3 KM .. Nekome i te 2 KM znace a posebno kad se zaredaju utakmice kuci u prvenstvu i kupu .. Ali neise, vjerujem da ce jug sutra biti popunjen!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 06 nov 2009, 16:12

Biti ce sutra tesko,sarajevo koliko ja pamtim po imenima nikada nije imalo ''losiju''ekipu ali ruku na srce igraju dobro,mozemo srati koliko hocemo ali to su dokazali i u evropi,Mada mi ne ide u glavu da na ovom forumu ima toliko likova koje seru po igri zelje a da ga vjerujem nikada nisu ni gledali,i vecina je ubjedjena da pusimo sutra.Ali u ovom trenu **** mi se za ostale i za sve na ovom svijetu,ja ocekujem dobru igru i dobar rezultat,jer zeljo nije los i ne igra lose.....sto se tice tribina ja mogu garantovat da cu ja i moje ekipa poderati grla kao i uvijek i ako svi budu u tom tonu nemam brige ni sto se tribina tice.Uzdravlje
AMAR OSIM!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 nov 2009, 16:14

Premijer liga BiH
Željo i Sarajevo za sutra najavili spektakl

Povodom odigravanja nogometne utakmice 13. kola Premier lige BiH u subotu FK Željezničar - FK Sarajevo oba tabora najavljuju spektakl te su na današnjoj zajedničkoj pres-konferenciji na stadionu Grbavica poručili šta očekuju od utakmice.

slika

Oba tima su u dobroj formi te imaju isti broj bodova na tabeli - 19, pa bi pobjeda u derbiju jedne vodila u borbu za titulu, a druge potisnula prema sredini tabele.
Igrači Željezničara statistički imaju mnogo više uspjeha od komšija u dosadašnjim derbijima. Šehić na tri utakmice nije primio gol od Sarajeva, Bešlija je četiri puta slavio, a i Stanić je bez poraza, međutim trener "plavih" Amar Osim smatra da tradicija uopće nije bitna jer se ekipe stalno mijenjaju, a derbi je nepredvidiv sam po sebi.
Željo ne može računati na Radovanovića zbog tri žuta kartona, Cocalića nema odavno, Rovčanin još nije zaigrao, a nije sigurno ni hoće li Bešlija zaigrati od početka iako je trenirao zadnjih par treninga.
U taboru Sarajeva očekuju da meč na Grbavici bude pravi spektakl, a uprkos porazu u Širokom Brijegu, ekipa Sarajeva je pokazala da je ekipa pronašla ritam. Bordo tim igra atraktivno i napadački. Problema s kartonima nema iako nije siguran nastup Ihtijarevića Avdića i Torlaka.
Mladi igrači Želje Ibrahim Šehić i Sarajeva Muhamed Džakmić su uvjereni u pobjedu svog tima, te su nestrpljivi da zaigraju u subotnjem vječitom derbiju. Obojica smatraju da uz pomoć vjernih navijača njihov tim ne može izgubiti i da će se boriti za titulu u nastavku sezone.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 nov 2009, 16:15

csh je napisao/la:Biti ce sutra tesko,sarajevo koliko ja pamtim po imenima nikada nije imalo ''losiju''ekipu ali ruku na srce igraju dobro,mozemo srati koliko hocemo ali to su dokazali i u evropi,Mada mi ne ide u glavu da na ovom forumu ima toliko likova koje seru po igri zelje a da ga vjerujem nikada nisu ni gledali,i vecina je ubjedjena da pusimo sutra.Ali u ovom trenu **** mi se za ostale i za sve na ovom svijetu,ja ocekujem dobru igru i dobar rezultat,jer zeljo nije los i ne igra lose.....sto se tice tribina ja mogu garantovat da cu ja i moje ekipa poderati grla kao i uvijek i ako svi budu u tom tonu nemam brige ni sto se tribina tice.Uzdravlje
U potpunosti se slazem sa tvojim konstatacijama za obje ekipe, ja ipak mislim da je Sarajevo malo kvalitetnije ali Zeljo ima prednost domaceg terena.
Ja sutra ocekujem jedan pravi spektakl na tribinama i da se vrati stara slava sarajevskom i bh derbiju..........

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 06 nov 2009, 16:21

Hoceli biti prenosa sutra ikakog neka me neko citira ? :$

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 nov 2009, 16:24

amarpustahija je napisao/la:Hoceli biti prenosa sutra ikakog neka me neko citira ? :$
ne, bht1 prenosi borac - velez

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 nov 2009, 16:49

Avdic 99% ne igra ,Ihtijarevic 100%, dok Torlak ima neku manju povreduu ;)
Edit:Jesam nabrijan na ovu tekmu nemogu vise cekat :)

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 06 nov 2009, 16:56

csh je napisao/la:Biti ce sutra tesko,sarajevo koliko ja pamtim po imenima nikada nije imalo ''losiju''ekipu ali ruku na srce igraju dobro,mozemo srati koliko hocemo ali to su dokazali i u evropi,Mada mi ne ide u glavu da na ovom forumu ima toliko likova koje seru po igri zelje a da ga vjerujem nikada nisu ni gledali,i vecina je ubjedjena da pusimo sutra.Ali u ovom trenu **** mi se za ostale i za sve na ovom svijetu,ja ocekujem dobru igru i dobar rezultat,jer zeljo nije los i ne igra lose.....sto se tice tribina ja mogu garantovat da cu ja i moje ekipa poderati grla kao i uvijek i ako svi budu u tom tonu nemam brige ni sto se tribina tice.Uzdravlje
NAJOBJEKTIVNIJI POST
POTPIS I RESPEKT
26.05.2010-TITULA

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 06 nov 2009, 17:02

MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZE

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 nov 2009, 17:02

ŽIVOT ĆEMO SUTRA DATI ŽELJO MORA ZAIGRATI

Eh da hoce sutra biti ovako vrijeme bez kiše, realno ocekujem 15 tak hiljada na Grbavici... Kisa trenutno ne pada, nadam se da nece ni sutra :)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 nov 2009, 17:03

sretno vam sutra u derbiju ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 nov 2009, 17:20

HOĆEMO POBJEDU !!
slika

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 nov 2009, 17:38

PORUKA IGRACIMA
slika

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 nov 2009, 18:32

HOCEMO POBJEDU
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 06 nov 2009, 18:34, ukupno mijenjano 2 puta.

ultras TM
Kontakt:

Post Postao/la ultras TM » 06 nov 2009, 18:33

Realno ako cemo po igrcima sarajevo je kvalitetnije,al to na derbiju nikad nije bilo presudno jer derbi je nesto posebno.Na ovoj utakmici igraci igraju srcem i daju 110% od sebe.A i željo igra na zavidnom nivou pogotovo zato sto je u zadnjih nekolko utakmica u odlicnoj formi.Tako da ocekujem jedan od boljih derbija od rata pogotovo sto ima i rezultaski znacaj na tabeli.
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, itatabisine, Levin, Lokomotifa i 40 gostiju.