ja sam konobar i castim je picem il sam seciurity i hocu da je istjeram iz objektasecer je napisao/la:eto prilike da pokupis poznatu dzevojku.
jos ak uzmemo u obzir da je pjavacica (najlakse su te rave), uspjeh je zagarantovan.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja sam konobar i castim je picem il sam seciurity i hocu da je istjeram iz objektasecer je napisao/la:eto prilike da pokupis poznatu dzevojku.
jos ak uzmemo u obzir da je pjavacica (najlakse su te rave), uspjeh je zagarantovan.
EdenHazard je napisao/la:ja sam konobar i castim je picem il sam seciurity i hocu da je istjeram iz objektasecer je napisao/la:eto prilike da pokupis poznatu dzevojku.
jos ak uzmemo u obzir da je pjavacica (najlakse su te rave), uspjeh je zagarantovan.![]()
e moj seckosecer je napisao/la:EdenHazard je napisao/la:ja sam konobar i castim je picem il sam seciurity i hocu da je istjeram iz objektasecer je napisao/la:eto prilike da pokupis poznatu dzevojku.
jos ak uzmemo u obzir da je pjavacica (najlakse su te rave), uspjeh je zagarantovan.![]()
![]()
cekaj, zar ne vjerujes da bi mogao pokupiti ovu curu?
Ja ozbiljno pitam. Na bazi kolegijalnosti ocekivao sam pomoc. Al od tebe je tesko i parce hleba dobiti sarajlicu sivi ticu ^__^Sarajlijc@ je napisao/la:Sad ti smijesan jel?
Poceses me po glavicuBreaker je napisao/la:Ja ozbiljno pitam. Na bazi kolegijalnosti ocekivao sam pomoc. Al od tebe je tesko i parce hleba dobiti sarajlicu sivi ticu ^__^Sarajlijc@ je napisao/la:Sad ti smijesan jel?
Ljubi te brat, nije Misa zlopamtilo. Oprostice.
17 kao sto pise u kratkoj biografiji, surova iskrenost je moja jedina mana, ja ne uvijam stvari i ne cinim ih lepsimSarajlijc@ je napisao/la:Poceses me po glavicuBreaker je napisao/la:Ja ozbiljno pitam. Na bazi kolegijalnosti ocekivao sam pomoc. Al od tebe je tesko i parce hleba dobiti sarajlicu sivi ticu ^__^Sarajlijc@ je napisao/la:Sad ti smijesan jel?
Ljubi te brat, nije Misa zlopamtilo. Oprostice.![]()
Bjezi kralju ba kolko je tebi godina ako je trebi 14?
Devil je napisao/la:**** kevu svaki dan pomislim da sam sve iskusio na forumu,i onda me svaki put iznova neko razuveri.![]()
Lepo mesto kraj Morave, baka mi je odatle. Jel i ti imas roda tamo?miki_92 je napisao/la:Devil je napisao/la:**** kevu svaki dan pomislim da sam sve iskusio na forumu,i onda me svaki put iznova neko razuveri.![]()
![]()
![]()
pazi zna i ko je Bukovski , ajd zaradi "sevapa" posalji ovo u BANovice