Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

samoradnik
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la samoradnik » 29 jan 2013, 11:11

Devil je napisao/la:Veciti nece igrati u Novoj Pazovi. ;)
I ja se nadam.
Između ostalog u tekstu Pressa stoji kako će se obaviti prvo razgovor predsjednika saveza sa upravama dva najveća srpska kluba... Ono što se nigdje ne pominje je da bi taj nacionalni stadion mogao se graditi na lokacijama današnjih stadiona beogradskih vječitih. Spominje se i ona lokacija Luke ;)

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 29 jan 2013, 13:31

Bijeljina055 je napisao/la:29 januar 2013 |
Selektore, jel Stanković deo priče o podmlađivanju!?
Nema rezultata, Srbija je predaleko od Svetskog prvenstva i još dalje od igre koja bi navijačima donela bilo kakvu nadu. Totalnu fudbalsku nemoć ljudi iz FSS i selektor Siniša Mihajlović pokušavaju da pretvore u priču o podmlađivanju nacionalnog tima, koji ima lepu budućnost. Da je stvarno tako, mnogi bi podigli obe ruke za Mihajlovića. Kada bi, zaista, igrali najbolji. Kada si Srbija bila pravi tim, a ne reprezentacija u kojoj neki povremeno dobijaju poziv samo da bi bili prodati ili da bi im porasla cena.

Dugo se već provlači priča o mogućem povratku Dejana Stankovića, a sad je stigla i potvrda od samog Mihajlovića.

- Pričao sam sa Dejanom o povratku i on se složio. Potrebno je, naravno, da počne da igra, da upiše neki nastup za Inter pre našeg meča u Zagrebu, ali verujem da to neće biti problem - rekao je srpski selektor u intervjuu Novostima. - Do utakmice sa Hrvatskom ima mesec i po dana, sasvim dovoljno da se Stanković spremi.

Fudbaler koji već dugo ne igra za Inter ima 34 godine, a rekorder je po broju nastupa (102) u dresu nacionalnog tima. Poslednji meč odigrao je u porazu od Slovenije na kraju kvalifikacija za EP 2012. godine. Mihajlović sada želi da ga vrati, kako bi Stanković zaigrao na "Maksimiru", na kojem su zajedno na terenu 1999. godine izborili 2:2, što je donelo direktan odlazak na "EURO 2000". Ostaje nejasno da li je sve deo selektorove priče o podmlađivanju. Podsetićemo šta je Mihajlović, na primer, rekao krajem avgusta prošle godine:

- Rekao sam da hoću da podmladim tim, a stariji ukoliko se dokažu golovima zašto ih ne bi zvao. Trenutno ne vidim kontinuitet igara ni kod jednog od njih. Ako su vama potrebni iskusni igrači, meni nisu. Imam ideju od koje ne odstupam. Ako bi trebalo da poginem, onda je bolje da poginem s mojim uverenjem. Priča o Žigiću, Panteliću, Jovanoviću, Krasiću... je vaša priča!

To je Mihajlović poručio i navijačima i novinarima, koji su i danas uvereni da je bar za neke od njih moralo da bude mesta i da Srbija, posebno u napadu, nema kvalitet da bi se lako odrekla nekih iskusnijih imena. I sad, posle svega, selektor želi da vrati Stankovića. Zar kod njega vidi kontinuitet igara, zar mu iskusni igrači nisu nepotrebni, zar nema ideju od koje ne odstupa!?

Dres Srbije morali bi uvek da nose najbolji i samo najboljio. Imali 17, 20, 25, 35... godina. Fudbaleri se, valjda, dele na dobre, manje dobre, loše...
IZVOR:S.P.O.R.T.A.L. R.S.
PA JEL IMA VISE GLUPOSTI OD OVOG MIHAJLOVICA,PA ZAR MU NIJE DOSTA STO NAS JE DO SADA IZBLAMIRAO SA RAMADANIJEVIM PULENIMA I OSTALIM NAZOVI RREPREZENTATIVCIMA!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 29 jan 2013, 20:56

Treba biti zahvalan Dekiju na svemu što je uradio za reprezentaciju.. U ovome trenutku ne da nije potreban reprezentaciji,nego ovakvi potezi još više kompromituju Mihajlovićeve neke ranije istupe pre svega javne...
Na kraju krajeva i Deki je koliko se sećam rekao da se oprašta od reprezentativnog dresa,čisto sumnjam da mu je stalo da gazi tu reč...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 21:36

Predsednik FSS Tomislav Karadžić regovao je na intervju koji je Radomir Antić dao izveštaču MOZZART Sporta iz Antalije, optuživši nekadašnjeg selektora Srbije da se ponovo bavi lažima i prevarama!

Istina, Tole je priznao da je pred duel s Australijom imao sastanak s dvojicom kapitena Vidićem i Stankovićem, ali da tada nije radio nikome iza leđa, niti je uticao da u najvažnijem meču na Mundijalu u Južnoj Africi Orlovi odigraju ispod nivoa.
"Muka mi je da komentarišem reči Radomira Antića. On se bavi najtežim mogućim lažima i prevarama, pokušava na sve načine da se opravda za loš rezultat na Mundijalu. Istina je sledeća: tadašnji selektor je pred meč s Australijom optužio Zorana Lakovića, mene i dvojicu kapitena Stankovića i Vidića da nešto radimo mimo njegovog znanja. A mi smo samo pričali o premijama za plasman u narednu rundu Svetskog prvenstva", kaže Tomislav Karadžić.

Osvrnuo se Tole i na reči da "Radomiru Antiću ne treba Srbija, koliko Srbiji Radomir Antić".

"Ovom prilikom bih poručio da nas Radomir Antić ostavi na miru! Neka se i dalje bavi treniranjem kineskih fudbalera. To je prosto njegov nivo. Nama, kao organizovanoj organizaciji, pomoć takvog čoveka uopšte nije potrebna."

Na konstataciju da možda nije u redu da tako govori o jačini kineskog fudbala, pošto je najbolji srpski trener za 2012. godinu Dragomir Okuka upravo u toj zemlji napravio odlične rezultate, Karadžić je imao zanimljiv odgovor:

"Da, ali taj trener je radio svugde u svetu. Dokazan je u svojoj branši... A Radomir Antić gde god da je bio za sobom je ostavio pustoš. Tačno je da je bio cenjen u Španiji, ali on tamo više ne može da radi, i svi to znaju", zaključio je Karadžić.
Uvek me je bila sramota sto je ovakav covek predsednik FSS-a i sto uopste pripada narodu ali sada se najvise crvenim od svih tih dosadasnjih "izjava".Pa ovo je neverovatno,nekako se ipak suzdrzavam da ne psujem. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 30 jan 2013, 11:29

Živim za dan kada ovaj čovjek neće sjediti na tako važnoj poziciji,prvenstveno zbog gluposti koje kaže...

Menadžer srpskog internacionalca tokom dana u Štutgartu pokušava da izdejstvuje dozvolu za odlazak. Četiri tima u igri...
Hoće li Zdravko Kuzmanović šest meseci pre isteka ugovora napustiti Štutgart?

Njegov menadžer Marko Naletilić sa rukovodstvom "Švaba" pregovara o transferu.

Naime, zainteresovani su Inter, Valensija, Marsej i Liverpul, "Kuz" preferira Italiju, no ne pita se samo on.

U svakom slučaju Srbin će napustiti Bundesligu, pitanje je tajminga, a pragmatično Nemci bi mogli da iskoriste priliku da nešto i na njemu zarade.

Inter nije gotova stvar, kako se priča.

"Apsolutno ne, sva četiri kluba su u igri", rekao je Naletilić italijanskim medijima.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 30 jan 2013, 13:30

Kuzmanović novi fudbaler milanskog Intera.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 30 jan 2013, 15:55

Devil je napisao/la:
Predsednik FSS Tomislav Karadžić regovao je na intervju koji je Radomir Antić dao izveštaču MOZZART Sporta iz Antalije, optuživši nekadašnjeg selektora Srbije da se ponovo bavi lažima i prevarama!

Istina, Tole je priznao da je pred duel s Australijom imao sastanak s dvojicom kapitena Vidićem i Stankovićem, ali da tada nije radio nikome iza leđa, niti je uticao da u najvažnijem meču na Mundijalu u Južnoj Africi Orlovi odigraju ispod nivoa.
"Muka mi je da komentarišem reči Radomira Antića. On se bavi najtežim mogućim lažima i prevarama, pokušava na sve načine da se opravda za loš rezultat na Mundijalu. Istina je sledeća: tadašnji selektor je pred meč s Australijom optužio Zorana Lakovića, mene i dvojicu kapitena Stankovića i Vidića da nešto radimo mimo njegovog znanja. A mi smo samo pričali o premijama za plasman u narednu rundu Svetskog prvenstva", kaže Tomislav Karadžić.

Osvrnuo se Tole i na reči da "Radomiru Antiću ne treba Srbija, koliko Srbiji Radomir Antić".

"Ovom prilikom bih poručio da nas Radomir Antić ostavi na miru! Neka se i dalje bavi treniranjem kineskih fudbalera. To je prosto njegov nivo. Nama, kao organizovanoj organizaciji, pomoć takvog čoveka uopšte nije potrebna."

Na konstataciju da možda nije u redu da tako govori o jačini kineskog fudbala, pošto je najbolji srpski trener za 2012. godinu Dragomir Okuka upravo u toj zemlji napravio odlične rezultate, Karadžić je imao zanimljiv odgovor:

"Da, ali taj trener je radio svugde u svetu. Dokazan je u svojoj branši... A Radomir Antić gde god da je bio za sobom je ostavio pustoš. Tačno je da je bio cenjen u Španiji, ali on tamo više ne može da radi, i svi to znaju", zaključio je Karadžić.
Uvek me je bila sramota sto je ovakav covek predsednik FSS-a i sto uopste pripada narodu ali sada se najvise crvenim od svih tih dosadasnjih "izjava".Pa ovo je neverovatno,nekako se ipak suzdrzavam da ne psujem. :oops:
& претјерао јесте,? је " $ " &." $!

$ " ' & $ / $ & " $ " %. " ' " $ " " & се ".
? у Јужној " јесу неуспјех,& " " " ? ",не % $ у " " $ ?,? " % " $ Гане,е &...
" је $ - $ свега, $ не & " $ ? " $ &,права $ то " не $.
% се " " ?,& $ " $ $,ту је претјерао ?,% се " $ " је " $ $ " $ - $ у ",с $ $ је &.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jan 2013, 16:14

samoradnik je napisao/la:Kuzmanović novi fudbaler milanskog Intera.
Drago mi je zbog Kuzme! Nadam se da ce biti vazan 'sraf' nekog jaceg i boljeg Intera... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2013, 16:16

1.Antic je zasluzio svaki cent od 2.3 miliona eura koliko mu je FSS dugovao.Oni su ispali majmuni,oni su prvo Antica nazivali svakakvim imenima i trebao im je sve uzeti.Ma nemoj ti raskines ugovor bez pristanka selektora i hoces da prodjes bez icega.Pa jedna Francuska raskine sa Domenekom koji je trazio vise od Antica,cini mi se 2.9 miliona a Francuzi nisu hteli.Domenek napisao tuzbu hteo da je preda i stigne kompromis u vidu nekih 1.5 milion.Sta je falilo FSS-u da ponudi takvo resenje Anticu.Znaci znaju da su krivi,znaju da ce da izgube spor i opet nista.Zasto nisu tako agilni bili kada je u pitanju slucaj Krusevac.

2. Ko je to molim te Tomislav Karadzic da pred najvazniju utakmicu pravi sastanak sa fudbalerima bez znanja Antica.I to po pitanju premija. :lol: Pod jedan ja ne mogu da poverujem da je zbog toga vrsio sastanak i mislim da je to prica za javnost,a pod dva ako je to zaista istina onda je nevidjena moroncina.Zna se dobro kada se ugovoraju premije kada su u pitanju velika takmicenja.Ali jbg nije Tomislav Karadzic neko ko se razume u sport da bi to znao. :(

3.Srbija jeste veca od svega,ali se Tomislav Karadzic pravi da to nije istina.Jeste Antic imao nekih neumesnih izjava ali u poredjenju sa ovim ludakom to je maciji kasalj.

4. Ni ja ni ti ne mozemo znati da li ce Radomir nekada trenirati klub u Primeri i o tome je suvisno pricati.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 30 jan 2013, 16:27

1. У ' ' узео је " " %,то " он зна. & - о " & ", о ' " " ' " " $,вјероватно " на & " ? " ". " ' ¥ $ & " $, а ' " о " " %," "," -... Стварно ? $ " " " на то $ ' се 20% % не ??!

2. А $,на " & % & $ " ?,те ово те оно,те & " & ",? " не $ на твоју $ " $ твог става,$ су у праву! " ? & везе " % је & " са ' " о "?! То је & у " " $ важне $! ? су " " ? " па на " ? $ % ? ?,$ ? те. " опет ",јасно се ? ? су " у ? ? у $ &.

3. С " "??? То % је & $ је " " & је гора " $ " ' "" - " &,? ја - " &"...

4. наравно $ не ',? ' " % све ове $ $ & не $ " " $ $ $," " $ ?,$ његова " " ? &,& не $...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jan 2013, 16:44

Meni stvarno nije jasno kako neko moze nesto bitno zamjerit Anticu, a nasvjesno ili ne biti na strani jednog Toleta?! :?:

Sa Anticem smo bili prvi u grupi ispred Francuza, poderali Rumune, Austrijance u Becu... ucestvovali na SP, jedini (uz Spance) porazili Nijemce na istom, bili 13. na fifa rang listi. Ukratko, bili respektabilna ekipa! ;)

Bez Antica smo, usudim se reci, jedna od najneozbiljnijih reprezentacija u Evropi! Gubimo od Estonije, nemamo nikakve igre, 37 smo na listi, ne igraju nam najjaci i najbolji igraci (sto je valjda i svrha same REPREZENTACIJE, znaci reprezentativan uzorak od svih mogucih srpskih igraca, a ne neki indijanci...) ;)

Zar je toliko tesko sabrati 2 i 2... :?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jan 2013, 16:46

GT1970 je napisao/la:1. У ' ' узео је " " %,то " он зна. & - о " & ", о ' " " ' " " $,вјероватно " на & " ? " ". " ' ¥ $ & " $, а ' " о " " %," "," -... Стварно ? $ " " " на то $ ' се 20% % не ??!

2. А $,на " & % & $ " ?,те ово те оно,те & " & ",? " не $ на твоју $ " $ твог става,$ су у праву! " ? & везе " % је & " са ' " о "?! То је & у " " $ важне $! ? су " " ? " па на " ? $ % ? ?,$ ? те. " опет ",јасно се ? ? су " у ? ? у $ &.

3. С " "??? То % је & $ је " " & је гора " $ " ' "" - " &,? ја - " &"...

4. наравно $ не ',? ' " % све ове $ $ & не $ " " $ $ $," " $ ?,$ његова " " ? &,& не $...
1.Antic je trazio po slovu ugovora ono sto mu pripada.Da li bi ti pristao na to da ti neko da otkaz i pravi se da ti nista ne duguje.Ja mislim da ne i da bi i ti isao da ga tuzis do samog kraja i uzmes mu sve sto ti pripada.Problem je sto se FSS ni na koji nacin nije trudio da nadje zajednicki jezik.Oni su ponudili ili smanjenje plate za 40% cini mi se da je cifra bila ili otkaz ? Zasto bi se neko ko je iole normalan i ko zna da moze napraviti neki unosniji posao od toga maltretirao sa mafijasima,menadzerima i fudbalskim neznalicama,uz mali procenat onih koji znaju o fudbalu koliko treba za FSS.Ja ne vidim apsolutno razloga za to.Ja sam siguran da bi Antic pristao na neki kompromis da je FSS imao ozbiljne namere sa njim da sedne,ali jok oni su bili uvereni da mogu da daju otkaz a da ne isplate coveka.Pa to nema ni u diktatorskim rezimima. :roll:

2. Gde je ovde neko spominjao medije ? Ja nisam.Antic rekao za medije da je Tole drzao sastanak,Tole to demantovao na vrlo grub nacin.Ja medije nigde nisam spomenuo da li su u pravu ili ne. Ima veze,zato sto niko normalan pred odlucujuci duel ne puni glavu igracima sta ce da dobiju ili izgube ako pobedi.Navodis velike selekcije,e pa upoznaj se kada oni saznaju koliko ce premija da dobiju.Jedna Spanija objavi najkasnije mesec dana pred prvenstvo.Englezi objavljuju mesec dana pred prvenstvo.Jedni Italijani ove godine mesec dana pred prvenstvo.Samo se nas dragi Tole setio da to treba da uradi i gle cuda pred najvazniju utakmicu na prvenstvu.On je dosao turisticki,njemu je mozak ostao u Beogradu,ako ga uopste i poseduje. :roll:

3.Prvo uopste nije tako rekao nego:"Ali, ne nedostaje meni taj posao, koliko Srbiji nedostaje Radomir Antić. Zaista sam prepoznao da je narod bio uz nas. Proteći će Savom i Dunavom mnogo vode da se to na neki način ponovi“
I zaista jeste u pravu.Ima li smo hemiju u ekipi kakva nije bila u poslednjih 10-ak godina sigurno.Cak i za vreme Ilije Petkovica i jednog gola u kvalfikacijama bilo je dosta nesuglasica.Bio sam prisutan na dva njihova okupljanja i zaista svaka rec koja je izrecena o medijima oko toga da su svi slozni je istinita.Mozda zvuci prepotentno ali Antic je sa ovom recenicom zaista opisao sve ono sto nedostaje Sinisi Mihajlovicu koji se uortacio sa Toletom i Faljijem. ;)

4.Mozemo razmisljati ali necemo o tome.Sasvim dovoljno je sto se on finansijski obezbedio od ranije,a sada jos vise nakon sto je potpisao ovaj cenim vise milionski ugovor sa Shandongom.Sasvim dovoljno,imao je ponude i u Evropi ali zasto bi se peglao za mnogo slabiju cifru.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 30 jan 2013, 19:11

marconato je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:Kuzmanović novi fudbaler milanskog Intera.
Drago mi je zbog Kuzme! Nadam se da ce biti vazan 'sraf' nekog jaceg i boljeg Intera... ;)
Kuzmanović ima Dekija da mu pomogne na početku a i sam je dovoljno iskusan i ima iskustvo igranja u Seriji A, smatram da je uradio pravu stvar i u konkurenciji Valensije,Marseja odabrao Inter. Neka ga povrede zaobiđu i verujem da zaslužuje mesto startera u Interu.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 31 jan 2013, 15:42

Mlada reprezentacija Srbije dobila rivale u kvalifikacijama za EP 2015. Rivali su : Italija,Belgija,Kipar i Sjeverna Irska.. Po mom mišljenju gadan žrijeb po nas s tim da smo bili u drugom šeširu... Sve gore od goreg je dolazilo...

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 31 jan 2013, 17:00

šteta za kuzmanovića... da je otišao u recimo mainz pa da igra, ali ovako vidiš da mu se smao do para jer ako ne igraš u stuttgartu kako ćeš onda tek u interu, uglavnom sretno
sve su pite pitice, samo burek pitac je

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 31 jan 2013, 17:05

samoradnik je napisao/la:Mlada reprezentacija Srbije dobila rivale u kvalifikacijama za EP 2015. Rivali su : Italija,Belgija,Kipar i Sjeverna Irska.. Po mom mišljenju gadan žrijeb po nas s tim da smo bili u drugom šeširu... Sve gore od goreg je dolazilo...
Гора " " првог " је ' "... ? ' $ у " ? ? не ?,а " стварно ? $ "," су " & ' $ & " " " $ &,? опет " нас,& " ? - се $ ? "...

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 31 jan 2013, 17:10

Panda je napisao/la:šteta za kuzmanovića... da je otišao u recimo mainz pa da igra, ali ovako vidiš da mu se smao do para jer ako ne igraš u stuttgartu kako ćeš onda tek u interu, uglavnom sretno
$ у праву ", " & " & $ је " у " " " стартер,& у " " ?. ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 jan 2013, 17:16

:lol:

Poredis igraca koji se nije mogao naigrati pored kvista, gentnera i dzeku pored aguera, teveza i balotellija ? Izvrsi harakiri, i nek ti neko pomogne..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 31 jan 2013, 17:27

Ignjovski se raduje Dekijevom povratku
Najavljeni povratak Dejana Stankovića u nacionalni tim obradovao je Aleksandra Ignjovskog, fudbalera Verdera i reprezentativca Srbije.
Reprezentaciju Srbije očekuje prvo okupljanje u 2013. i meč protiv Kipra, Ignjovski veruje da je to dobra prilika za uigravanje.

"Protivnik možda nije toliko atraktivna i jaka reprezentacija, ali mislim da će nam dobro doći da se uigramo još bolje .",rekao je.

Ignjovski je pozitivno ocenio i najavljeni povratak Dejana Stankovića u nacionalni tim.

"Dejan je veliki igrač i čovek, svakako će nam značiti ako bude bio sa nama. Pogotovo mlađim igračima, zbog svog iskustva.", veruje srpski reprezentativac.

Inače, Ignjovski prošlog vikenda je proslavio svoj 22. rođendan, koji je obeležio asistencijom za svoj klub Verder.

U prvom delu sezone srpski fudbaler nije imao zapaženu minutažu, ali čini se da je posle zimske pauze pridobio poverenje trenera Tomasa Šafa.

"Drago mi je zbog asistencije i svakako da mi daje samopouzdanje. Ja se nadam da sam ga ubedio, ali moram da nastavim da se dokazujem i samo dobrim igrama mogu da stignem do cilja. Imam dobar odnos sa trenerom Šafom, naporno treniram, ne odustajem i drago mi je da sam ponovo krenuo da igram od starta, što znači da se promenilo na bolje.", rekao je Ignjovski.

22-godišnji vezista je ove sezone nekoliko puta igrao van pozicije, na mestu levog beka i istakao je da mu to nije bio problem.

"Sigurno da mi je lakše da igram na svojoj prirodnoj poziciji, na zadnjem veznom mogu da pružim najbolje partije, dok na drugim pozicijama ponekad imam problema sa kretanjem, jer svake nedelje menjam mesto, što svakako nije lako. Međutim, najbitnije mi je da igram.",tvrdi Ignjovski.

Jesenji deo sezone Verder je završio u dobroj formi, dok su prolećni deo počeli sa dva poraza. Već u petak ih očekuje meč sa Hanoverom kod kuće, što Ignjovski smatra za dobru priliku za iskupljenje.

"U Hamburgu smo odigrali bolje nego protiv Dortmunda, što nije bilo dovoljno za pobedu. U petak je još jedan derbi i nova šansa da se iskupimo za dva poraza i mislim da dobar rezultat neće izostati.", veruje Ignjovski.

Ekipa Verdera dočekuje u petak, 1. februara, Hanover u meču 20. kola Bundeslige.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 jan 2013, 18:31

Panda je napisao/la:šteta za kuzmanovića... da je otišao u recimo mainz pa da igra, ali ovako vidiš da mu se smao do para jer ako ne igraš u stuttgartu kako ćeš onda tek u interu, uglavnom sretno
Kuzma nije igrao zato sto nije htio da produzi ugovor, a ne zato sto nema mjesta u Stuttgartu... ;)

P.S. Maksimovic izgleda prelazi u Fulham... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.