GT1970 je napisao/la:1. У ' ' узео је " " %,то " он зна. & - о " & ", о ' " " ' " " $,вјероватно " на & " ? " ". " ' ¥ $ & " $, а ' " о " " %," "," -... Стварно ? $ " " " на то $ ' се 20% % не ??!
2. А $,на " & % & $ " ?,те ово те оно,те & " & ",? " не $ на твоју $ " $ твог става,$ су у праву! " ? & везе " % је & " са ' " о "?! То је & у " " $ важне $! ? су " " ? " па на " ? $ % ? ?,$ ? те. " опет ",јасно се ? ? су " у ? ? у $ &.
3. С " "??? То % је & $ је " " & је гора " $ " ' "" - " &,? ја - " &"...
4. наравно $ не ',? ' " % све ове $ $ & не $ " " $ $ $," " $ ?,$ његова " " ? &,& не $...
1.Antic je trazio po slovu ugovora ono sto mu pripada.Da li bi ti pristao na to da ti neko da otkaz i pravi se da ti nista ne duguje.Ja mislim da ne i da bi i ti isao da ga tuzis do samog kraja i uzmes mu sve sto ti pripada.Problem je sto se FSS ni na koji nacin nije trudio da nadje zajednicki jezik.Oni su ponudili ili smanjenje plate za 40% cini mi se da je cifra bila ili otkaz ? Zasto bi se neko ko je iole normalan i ko zna da moze napraviti neki unosniji posao od toga maltretirao sa mafijasima,menadzerima i fudbalskim neznalicama,uz mali procenat onih koji znaju o fudbalu koliko treba za FSS.Ja ne vidim apsolutno razloga za to.Ja sam siguran da bi Antic pristao na neki kompromis da je FSS imao ozbiljne namere sa njim da sedne,ali jok oni su bili uvereni da mogu da daju otkaz a da ne isplate coveka.Pa to nema ni u diktatorskim rezimima.
2. Gde je ovde neko spominjao medije ? Ja nisam.Antic rekao za medije da je Tole drzao sastanak,Tole to demantovao na vrlo grub nacin.Ja medije nigde nisam spomenuo da li su u pravu ili ne. Ima veze,zato sto niko normalan pred odlucujuci duel ne puni glavu igracima sta ce da dobiju ili izgube ako pobedi.Navodis velike selekcije,e pa upoznaj se kada oni saznaju koliko ce premija da dobiju.Jedna Spanija objavi najkasnije mesec dana pred prvenstvo.Englezi objavljuju mesec dana pred prvenstvo.Jedni Italijani ove godine mesec dana pred prvenstvo.Samo se nas dragi Tole setio da to treba da uradi i gle cuda pred najvazniju utakmicu na prvenstvu.On je dosao turisticki,njemu je mozak ostao u Beogradu,ako ga uopste i poseduje.
3.Prvo uopste nije tako rekao nego:"Ali, ne nedostaje meni taj posao, koliko Srbiji nedostaje Radomir Antić. Zaista sam prepoznao da je narod bio uz nas. Proteći će Savom i Dunavom mnogo vode da se to na neki način ponovi“
I zaista jeste u pravu.Ima li smo hemiju u ekipi kakva nije bila u poslednjih 10-ak godina sigurno.Cak i za vreme Ilije Petkovica i jednog gola u kvalfikacijama bilo je dosta nesuglasica.Bio sam prisutan na dva njihova okupljanja i zaista svaka rec koja je izrecena o medijima oko toga da su svi slozni je istinita.Mozda zvuci prepotentno ali Antic je sa ovom recenicom zaista opisao sve ono sto nedostaje Sinisi Mihajlovicu koji se uortacio sa Toletom i Faljijem.
4.Mozemo razmisljati ali necemo o tome.Sasvim dovoljno je sto se on finansijski obezbedio od ranije,a sada jos vise nakon sto je potpisao ovaj cenim vise milionski ugovor sa Shandongom.Sasvim dovoljno,imao je ponude i u Evropi ali zasto bi se peglao za mnogo slabiju cifru.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))