Lahko je otjerati čovjeka sa sela, al selo iz čovjeka nikadDevil je napisao/la: Pa zar nisam i ja svetski covek ?![]()
Jbg to ti je dokaz da mi nisi posetio profil ima poprilicno dugo.

Pa nedavno sam ti piso pp

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lahko je otjerati čovjeka sa sela, al selo iz čovjeka nikadDevil je napisao/la: Pa zar nisam i ja svetski covek ?![]()
Jbg to ti je dokaz da mi nisi posetio profil ima poprilicno dugo.
Blago onima na selu.Iskreno ponekad mi dodje da kupim neku kucu na selu i da se izgubim na mesec dana da uzivam bez icega.legenda reala je napisao/la:Lahko je otjerati čovjeka sa sela, al selo iz čovjeka nikadDevil je napisao/la: Pa zar nisam i ja svetski covek ?![]()
Jbg to ti je dokaz da mi nisi posetio profil ima poprilicno dugo.![]()
pa obišo si dosta svijeta tako da to dođe da jesi
![]()
Pa nedavno sam ti piso ppal nisam se razumio
Jes blago, kad bi na selu samo uživali u čistom zrakuDevil je napisao/la: Blago onima na selu.Iskreno ponekad mi dodje da kupim neku kucu na selu i da se izgubim na mesec dana da uzivam bez icega.![]()
Jedna od zelja mi je da prodamo jos jedan stan koji je ostao pored ovoga i da napravim kucu ili vikendicu na Avali al' neda cale jos uvek.
E moja rano ko je sve danas gospodin.Nego šta je s tobom kako si dobio ne javljaš se raji na forumu sramota Mamarebagrcavi je napisao/la:koji si ti gospodin Devile, Legendo ugledaj se malo na našeg istočnog komšiju![]()
Ihhh jbt,tamo se isplati kupiti,mozda nekada nesta i proradi pa se mnogo vise unovci.legenda reala je napisao/la:U Goraždu 1400 maraka, skupo brate dragi, ipak je to Goražde![]()
Haj odo Štefko pozzz
Jel početkom ili krajem aprila, ako je u 3/3 da pravimo zajdnički dernek (žurkuDevil je napisao/la: @bazeni 27 u aprilu.
Stvarno ne znam šta je ovohilmo je napisao/la: Joj sunca u Sarajevu kao da je april mjesec samo se po malo osjeti "miris" ćumura![]()
![]()
ja bih volio da bude kao prošle godine.....Pa da tri dana lopatamoGunnerS je napisao/la:Stvarno ne znam šta je ovohilmo je napisao/la: Joj sunca u Sarajevu kao da je april mjesec samo se po malo osjeti "miris" ćumura![]()
![]()
Volio bi da hoče zapadati ovaj snijeg i da završimo sa zimom jer ovo nije normalno ba...
A čumur se dobro osjeti
Prelijepa vijest...Nešto sam na osnovu novinarskih izvještavanja shvatio da je u RS rođeno nešto manje beba,a da je umrlo ili poginulo tokom dana 15-ak ljudi... Pa se prostom logikom pitam kako nam je vječno taj pp loš?! Ako se dnevno rađa 4-5 puta više nego što umire?!Devil je napisao/la:U Beogradu za 24 sata rodjeno 66 beba.![]()
Ala su bas odlucili da povecaju natalitet Srbije.
ne odgovaraj smogovcu, bolan ne bio, vidi šta mi lik uradi, a ja ga taman izignoris'obazeni je napisao/la:a jesmo se razbacaliEdenHazard je napisao/la: ovo ti je bazeni i anonimni
a jesi lokalpatriota, nema stalegenda reala je napisao/la:U Goraždu 1400 maraka, skupo brate dragi, ipak je to Goražde![]()
Haj odo Štefko pozzz
Ma jesam, al sam realan što je puno puno jepatriot je napisao/la:a jesi lokalpatriota, nema stalegenda reala je napisao/la:U Goraždu 1400 maraka, skupo brate dragi, ipak je to Goražde![]()
Haj odo Štefko pozzz![]()
Bekto, Emka, nova firma u Vitkovicima, Prevent, Festival Prijateljstva, bazeni Vitkovici, lov, ribolov na Drini, grad rukometa, Bijele Vode, rafting, itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.