Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Hvala vam na podrsku.
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 30 jan 2013, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Ja nikom ne vjerujem dok ga ne vidim na spisku.Adi_Zepce je napisao/la:Velika je stvar sto ovaj igrac zeli igrati za BiH.Iskreno se nadam da ce uskoro rijesiti i tu papirologiju
I ja bi licno volio da se vise rijesi sapunica oko Seada.Jel moguce da ni jedan nas medij nije mogao na napravio video intervju sa ovim igracem i da iz njegovih usta cujemo da je BIH njegova definitivna odluka.Ovako sve ostaje na spekulacijama
P.S. Sto se tice ovog momka sto stalno spominje Kolosinca,pustite lika neka pise sta hoce,covjek ima svog favorita i moguce omiljenog igraca i ne vidim razlog zasto oko toga raspravljati.Ovo je tema o Seadu i neka ga spominje sto put u postu kakve ima veze.Rado bi volio vidjeti Joseta u narednim tekmama repke,znaci Safete na tebi je da mi ispunis ocekivanje.

P.S. Sto se tice ovog momka sto stalno spominje Kolosinca,pustite lika neka pise sta hoce,covjek ima svog favorita i moguce omiljenog igraca i ne vidim razlog zasto oko toga raspravljati.Ovo je tema o Seadu i neka ga spominje sto put u postu kakve ima veze.Rado bi volio vidjeti Joseta u narednim tekmama repke,znaci Safete na tebi je da mi ispunis ocekivanje.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Moze se pridruzit Spahicu i Medunjaninu 

- legenda reala
- Kontakt:
Sejo(jel ti to nadimak) ko su ti ovi na slikama s tobomMajstor10 je napisao/la:Moze se pridruzit Spahicu i Medunjaninu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo je jedan Sead KOLASINAC, a to nisam ja. Pogrijesio si jarane moj ali razumljivo.legenda reala je napisao/la:Sejo(jel ti to nadimak) ko su ti ovi na slikama s tobomMajstor10 je napisao/la:Moze se pridruzit Spahicu i Medunjaninu![]()
Inace je Seo, a ne Sejo. Sejo je Sejad Salihovic, Seo moze samo biti KOLASINAC i niko drugi.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma zafrkajem seMajstor10 je napisao/la:Samo je jedan Sead KOLASINAC, a to nisam ja. Pogrijesio si ali razumljivo.legenda reala je napisao/la:Sejo(jel ti to nadimak) ko su ti ovi na slikama s tobomMajstor10 je napisao/la:Moze se pridruzit Spahicu i Medunjaninu![]()

Imam ja nejgov broj telefona, ako hoćete da ga zovete

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To je fan njegov, ima ih biliona u svijetu, to nikoga ne treba cuditi ko je ona i sta je.legenda reala je napisao/la:
Ma zafrkajem senego ko mu je ona cura sa njim na slikama, jel Švabica il je neku našu saletio
![]()
Imam ja nejgov broj telefona, ako hoćete da ga zovete![]()
Nova slikica

Svako se sada slikava sa njim i pita za njegove autograme, znaci Njemci shvacaju o kakvom talentu se to radi.

Svako se sada slikava sa njim i pita za njegove autograme, znaci Njemci shvacaju o kakvom talentu se to radi.
Kolosinac zasluzuje sad da bude u prvom sastavu repke bih a Susic se sprda sa Kolosincem kad je izjavio da bi pjeske doso kad bi dobio poziv u Arepku koja se krpi po lijevom beku
Nadam se do Septembra da ce zaigrati za Arepku
Ime mu je Kolasinac, ne Kolosinac. Trazim izvinjenje.Rodeni je napisao/la:Kolosinac zasluzuje sad da bude u prvom sastavu repke bih a Susic se sprda sa Kolosincem kad je izjavio da bi pjeske doso kad bi dobio poziv u Arepku koja se krpi po lijevom beku
@Majstor10
pricas nam vamo neku pricu kako on jedva ceka nastup pod Zasatvom BiH a on dobio poziv U-20 Repke Njemacke. To bas nesto se ne uklapa u tvoje price!
pricas nam vamo neku pricu kako on jedva ceka nastup pod Zasatvom BiH a on dobio poziv U-20 Repke Njemacke. To bas nesto se ne uklapa u tvoje price!

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- maximusdecimus
- Kontakt:
moje iskreno saučešć....pardon,izvinjenjeMajstor10 je napisao/la: Ime mu je Kolasinac, ne Kolosinac. Trazim izvinjenje.

Izvinjenje nije prihvacena.
Što, baš dobro zvuči, pošto izgleda baš kolosalno.Majstor10 je napisao/la:Ime mu je Kolasinac, ne Kolosinac. Trazim izvinjenje.Rodeni je napisao/la:Kolosinac zasluzuje sad da bude u prvom sastavu repke bih a Susic se sprda sa Kolosincem kad je izjavio da bi pjeske doso kad bi dobio poziv u Arepku koja se krpi po lijevom beku
Upravu si. Oprostavam.levat je napisao/la:Što, baš dobro zvuči, pošto izgleda baš kolosalno.Majstor10 je napisao/la:Ime mu je Kolasinac, ne Kolosinac. Trazim izvinjenje.Rodeni je napisao/la:Kolosinac zasluzuje sad da bude u prvom sastavu repke bih a Susic se sprda sa Kolosincem kad je izjavio da bi pjeske doso kad bi dobio poziv u Arepku koja se krpi po lijevom beku
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 01 feb 2013, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Maestro je napisao/la:@Majstor10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.