Zato smo vazda bili peti ili cetvrti a samo jednom treci i to je sve za 12 godina kvalifikacija.
Kome to nije jasno do sad nece ni od sad.Pogotovo ovima sa duplim arsinom.
Kude jednoga a hvale drugoga iako su naprimjer ista go-vna

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jeste to je presmjesno- čovjek nikada ne spava. a laže ko pas. siguran sam da hrce snom pravednika ( iako je sve osim toga) no, ja ga postujem- sve sto je ukrao uradio je to sa svojih 10 prstiju, mozgom i karizmom. treba uciti od najboljihScof1eld je napisao/la:ciro moze uvjerit i novinare i nas a i igrace da je tekma sa armenijom historijska..sta ce tek bit sa portugalom ....zbog toga je dobar...
al najsmijesnija izjava mi je.. "sine pa nocima ne spavam misleci na tu utakmicu.... Lik nije spavo ima godina dana..![]()
![]()
Scof1eld je napisao/la:ciro moze uvjerit i novinare i nas a i igrace da je tekma sa armenijom historijska..sta ce tek bit sa portugalom ....zbog toga je dobar...
al najsmijesnija izjava mi je.. "sine pa nocima ne spavam misleci na tu utakmicu.... Lik nije spavo ima godina dana..![]()
![]()
Principatus je napisao/la:Ovo je dobar interview, prica kako motivira igrace itd.
http://www.dnevnik.si/video/4534
Offside je napisao/la:Vidim tu se mnogo piše o našem selektoru, lome se koplja, da li je trebao sjesti na klupu, nije li trebao, da li je napravio rezultat, nije li napravio rezultat itd. Laprdanja i šuplja priča koju je tako svojstvena nama Bosancima. Činjenica je da je Ćiro napravio za ugled BH nogometa više nego svi bivši selektori zajedno isto kao što je činjenica da prvi put otkad je Bosanske reprezentacije igra 11 najboljih a ne 11 podobnih. Iza Ćirinog imena je stala institucija BiH nogometa i veliki patriot Ivica Osim. To mi je dosta da dobije moju podršku. Ostale stvari, vađenje prljavog veša iz prošlosti i slično možete objesiti mačku o rep, jer po tom kriteriju pola reprezentativaca ne bi smjelo igrati. Nisam navijač na baterije kojeg se može kupiti uspjehom, koji je zaluđen i koji bi sutra glasao za Ćiru na predsjedničkim izborima. Samo realno gledam na stvari...
Svaka cast momak - samo da ponovim da smo podneblje vrlo niskog morala i kada Ciro izgubi u Portugalu zvizdace "Ciro ustaso" ili "Ciro cetniku" ili "Ciro ****". Slaven Bilic je odradio maestralno neke stvari za HR repku pa ga sad kad je potonuo svi pljuju - budala.... Umjesto da u Mancester Sitiju podere koji miljon eura on..... Al' ima ona legendarna ko igra za raju.... Eee, Ciro poznaje taktiku i zato nikad ne zavrsi u nizerazrednom Vratniku... Za mene je bio i ostao ustasa koji je na sve moguce nacine podrivao BIH, bosanske sportiste i sl. Okorjeli lizoguzac koji se zaljubljuje u sve i svakoga samo da mu kapne komad slave koju stice djecjim budalestinama koje su tako slatko privlacne nasem (uglavnom kretenskom) puku (koji da nije to sto jeste ne bi imao takvu vlast kao sto je ima), kojem je slatko da mu se mase prstom (pri ulasku na stadion) i pri tom orgazmira na jednu pobjedu. Sto se mene tice malo veselja nije lose. Utakmica sa Belgijom mi je unijela malo srece u srce - onako ugrijala.velez_mostar je napisao/la:Offside je napisao/la:Vidim tu se mnogo piše o našem selektoru, lome se koplja, da li je trebao sjesti na klupu, nije li trebao, da li je napravio rezultat, nije li napravio rezultat itd. Laprdanja i šuplja priča koju je tako svojstvena nama Bosancima. Činjenica je da je Ćiro napravio za ugled BH nogometa više nego svi bivši selektori zajedno isto kao što je činjenica da prvi put otkad je Bosanske reprezentacije igra 11 najboljih a ne 11 podobnih. Iza Ćirinog imena je stala institucija BiH nogometa i veliki patriot Ivica Osim. To mi je dosta da dobije moju podršku. Ostale stvari, vađenje prljavog veša iz prošlosti i slično možete objesiti mačku o rep, jer po tom kriteriju pola reprezentativaca ne bi smjelo igrati. Nisam navijač na baterije kojeg se može kupiti uspjehom, koji je zaluđen i koji bi sutra glasao za Ćiru na predsjedničkim izborima. Samo realno gledam na stvari...
Sta to ti gledas realno?Napises da slijedis Osimovo opredjeljenje da podrzava Ciru ,i iz tog razloga ga i ti podrzavas!Paradoksalno je to sto pises druze...za reprezentaciju BiH ne igra 11 najboljih ,jer da igra tu bi bili i Sasa Papac i Hasan Salihamidzic.
Zasto to patriota Osim nije preuzeo nasu reprezentaciju ,i vodio je kao Ciro ,nije upravo zato jer je on patriota sa strane ,i jer zna kakav je kod nas Savez ,i ko su ljudi koji sjede tu ,pa normalno je da ce dati podrsku Ciri ,samo da se ne stvara negativna atmosfera pred jako vazne utakmice ,a to sta on misli o citavoj kompoziciji dobro znamo ,i ja i ti.
Za ugled BiH nogometa je zasluzna sjajna generacija fudbalera ,i njihova forma ,koja se manifestuje iz kola u kolo u ligama u kojima nastupaju...mislis li ,mozda ,da bi Ciro odveo Albaniju u baraz ,bi malo sutra.
Napisao si da je laprdanje ,i suplja prica svojstvena nama Bosancima ,pa pogledaj malo kako to rade drugdje ,kako se pere recimo HNS;Bilic i ekipa ...pa ces se uvjeriti da smo mi "male mace" sto se tice kritike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.