Dona je napisao/la:Problem sto tebe niko ne pita sta ti pikas i tvohi navijaci.Bitno je koliko ko cega ima,koje dosao do polufinala i finala nekog evropskog takmicenja.Bajke su na drugon spratu,cuj ti njega ne pika se haha.Zato volim ovu temu,dok se na mojoj pise o letecim tanjirima

Drugo, jesi ti svjestan da izuzev one "prve" titule iz 2010 (valjda se raja zazelila poslje 7 godina taborenja na 5-7 mjestu) vi nemate posjete iznad 3500 u prosjeku? Mi se mucimo od 2007 pa smo samo te 2010 kad ni Europu nismo izborili imali samo par stotina u prosjeku manje od vas, prosle godine ste uzeli duplu a niste bili gledaniji od nas, ovu smo zasad ispred, do kraja cemo se izjednacit vjerovatno jer su nase domace dosta neatraktivne.
Sad ces ti reci to je zbog derbija, boli me zbog cega je, ko vam je kriv sto vam na stadion stane 12.000 ljudi, pravite Arene,kampove,shoping centre, vi ste ipak giganti, jaci od zvezde,dinama...

Trece, jesi ti svjestan da vas je na proslavi duple krune (zadnja tekma na Grbavici) bilo 10 hiljada? Kasnje u gradu 12-13 maximalno...

Pa i vaši realniji i malo stariji navijaci su svjesni kako stvari stoje, kako dolazite do tih titula i kakav antifudbal prikazujete (izbiji,nabiji,padni u 16) " onclick="window.open(this.href);return false; evo ga, idealno objašnjeno