Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la lumani » 29 jan 2013, 17:23

storm_raider je napisao/la:Moras se registrovati, ali evo da kopiram neke:

Kod: Označi sve

My guess is that as long as we don't use Tele and Brooks, but especially Tele, we will never be able to beat Miami Heat and high energy West coast teams. Nets'offense becomes too easy to predict for opponents and they run at us.

When he is on he reminds me of a young Peja.

We should go back to starting Hump and then play Teletovic 20 minutes off the bench, while playing Evans in certain situations where we need some hustle or rebounding. [color=#FF0040][color=#FF0000]Hump and Evans essentially do the same thing except Hump is more of a threat offensively (barely). I think Teletovic looks much more comfortable [/color]offensively and [/color]defensively and he should be playing much more than he has been.

Ameri su uvjek voljeli sutere a Mirza ce biti jedan od boljih u ligi :!:Pored Lopeza bi i Mirza imao 10 skokova,ovaj zagradi Mirza pokupi.Mirza je naravno dosta bolji sada,ali daleko je od onoga sta zna i umije.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jan 2013, 20:05

Ima dosta istine u ovom sto ovaj kaze da im citaju igru u ofanzivi kad im je wallace evans i hump igraju ... Svi gotovo znaju sta ce spusta se na Lopeza ili ce jj dwill nesto solirat, jbg vidjet cemo sve inace meni je samo drago sto je on pokazo da moze igrat i to mi je najbitnije.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 jan 2013, 20:21

grgr je napisao/la:Ima dosta istine u ovom sto ovaj kaze da im citaju igru u ofanzivi kad im je wallace evans i hump igraju ... Svi gotovo znaju sta ce spusta se na Lopeza ili ce jj dwill nesto solirat, jbg vidjet cemo sve inace meni je samo drago sto je on pokazo da moze igrat i to mi je najbitnije.
Bas sam to ispratio, nije ni cudo sto on napokon dobija minute s prvom petorkom a Hump s rezervama . Sinoc su najbolje akcije odigrane u 2/4 kad je on bio u igri jer je maximalno razvlacio reket pa su se DWill, JJ i Lopez šprdali s odbranom, jos da je ub'o bar jednu tad bilo bi jos bolje .
Polako on dolazi na svoje, jest da PJ-a jos nije uvjerio da je All around igrac a ne obicni tricas i cim to uspije ne gine mu odlicna minutaza.. ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jan 2013, 20:24

fanatic je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ima dosta istine u ovom sto ovaj kaze da im citaju igru u ofanzivi kad im je wallace evans i hump igraju ... Svi gotovo znaju sta ce spusta se na Lopeza ili ce jj dwill nesto solirat, jbg vidjet cemo sve inace meni je samo drago sto je on pokazo da moze igrat i to mi je najbitnije.
Bas sam to ispratio, nije ni cudo sto on napokon dobija minute s prvom petorkom a Hump s rezervama . Sinoc su najbolje akcije odigrane u 2/4 kad je on bio u igri jer je maximalno razvlacio reket pa su se DWill, JJ i Lopez šprdali s odbranom, jos da je ub'o bar jednu tad bilo bi jos bolje .
Polako on dolazi na svoje, jest da PJ-a jos nije uvjerio da je All around igrac a ne obicni tricas i cim to uspije ne gine mu odlicna minutaza.. ;)
Ma polako kako se nije mogo sastavit u odbrani kao ni u napadu prije nekih mj dana ovo je odlicno , nakon par dobrih tekmi sampouzdanje raste i odma ce pocet igrat i u reketu itd. Samo neka napreduje a nama ne ostaje nista dr nego da sjedimo do 5 :D

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 29 jan 2013, 20:27

grgr je napisao/la:
fanatic je napisao/la:
Ma polako kako se nije mogo sastavit u odbrani kao ni u napadu prije nekih mj dana ovo je odlicno , nakon par dobrih tekmi sampouzdanje raste i odma ce pocet igrat i u reketu itd. Samo neka napreduje a nama ne ostaje nista dr nego da sjedimo do 5 :D
I je.bemo amerima bullse i ostalo na chatu dok Tele sjedi :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jan 2013, 20:40

Jasta i ne polazemo ispite jer se moramo i smirit uz to sve uz pivu il rakiju

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 jan 2013, 21:25

I ne odemo na posao, jer te ni 3 telefona ne mogu probuditi a ne jedan.
Sport je lijek za tijelo i duh.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 jan 2013, 10:02

upinju se stranci da ga uguraju u startnu postavu, gori su od nas postali :D

http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... &t=1229589" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 30 jan 2013, 11:03

_dreamer_ je napisao/la:upinju se stranci da ga uguraju u startnu postavu, gori su od nas postali :D

http://forums.realgm.com/boards/viewtop ... &t=1229589" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali covjek napravi analizu u prvom postu, svaka mu cast... :shock:

Meni je drago sto je Teletovic otisao NBA, jer ako ga zaobidju povrede, on ce sebi produziti karijeru za 2-3 godine, a da ostane na vrhunskom nivou... ;)

Meni je samo krivo, sto nije bila situacija da je otisao u NBA sa nekih 25 godina, jer ja mislim da bi on u 30 godini, bio 90% Dirka Nowitzkog... 8-)
Pravda za Papeta!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jan 2013, 11:08

Dufresne je napisao/la: Meni je samo krivo, sto nije bila situacija da je otisao u NBA sa nekih 25 godina, jer ja mislim da bi on u 30 godini, bio 90% Dirka Nowitzkog... 8-)
:roll:
Nemoj molim te pricat gluposti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 30 jan 2013, 11:12

BIHfan je napisao/la:
Dufresne je napisao/la: Meni je samo krivo, sto nije bila situacija da je otisao u NBA sa nekih 25 godina, jer ja mislim da bi on u 30 godini, bio 90% Dirka Nowitzkog... 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e da i ovo cujem, cuj 90% Dirka odnosno MVPa, to bi znacilo da bi bio redovno biran 2nd Team of the Year :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 30 jan 2013, 11:12

BIHfan je napisao/la:
Upravu si, spustam procenat 70-75% ;)

Ovaj prvi procenat je izrecen u patriotskom zanosu.. :D
Pravda za Papeta!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 jan 2013, 13:11

Pratim ovaj Real GM forum odavno , i bila je i tema za euro kosarku ako se dobro sjecam i znam da je ovaj N irenald pisao o teletovicu i prije njegovog dolaska u BKN i hvalio ga kako je veliki talenat ... Svaka mu cast sto je srocio ovaj post ali mislim da ipak pored svega sto teletovic nudi ne moze bit u prvih 5 nikako barem ne sad , ali svakako bi mu se trebala povecat minutaza jer fkt su limitirani u ofanzivi sa humpom evansom a uz njih i wallace...

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 jan 2013, 19:48

večeras protiv majamija. slažem se sa ovim strancem što je rekao da netsi neće moć dobit ove energičnije timove sve dok ne koriste teletovića, ali mislim da on večeras neće igrat. ako bude gusta utakmica, sumnjam da će ikako dobit minute. možda dobije koju minutu ako utakmica bude prijevremeno riješena.

jbg, džejms igra gotovo cijelu utakmicu, treba bit realan i reć da mu je match-up sa teletovićem kao poklon u napadu. (bez obzira što će ga vjerovatno čuvat wallace, kad se odbrana zarotira, najčešće će izlazit na teletovića)

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 30 jan 2013, 22:13

azTer je napisao/la:večeras protiv majamija. slažem se sa ovim strancem što je rekao da netsi neće moć dobit ove energičnije timove sve dok ne koriste teletovića, ali mislim da on večeras neće igrat. ako bude gusta utakmica, sumnjam da će ikako dobit minute. možda dobije koju minutu ako utakmica bude prijevremeno riješena.

jbg, džejms igra gotovo cijelu utakmicu, treba bit realan i reć da mu je match-up sa teletovićem kao poklon u napadu. (bez obzira što će ga vjerovatno čuvat wallace, kad se odbrana zarotira, najčešće će izlazit na teletovića)
U koliko sati igrajo ?

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 30 jan 2013, 22:42

el-fighter je napisao/la:Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.
Ja ga baš večeras očekujem, a protiv LA svakako...ne znam što da ne.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 jan 2013, 23:21

anti_zli je napisao/la: U koliko sati igrajo ?
u 2 po našem vremenu.
Bademluk je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.
Ja ga baš večeras očekujem, a protiv LA svakako...ne znam što da ne.
i ja ga očekujem svaku noć prijatelju, ali često odem na spavanje iznerviran :) večeras ću ostat gledat bostona, a pratit dal će mirza ulazit.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jan 2013, 01:12

Al mi se spava ne zam kako cu docekati.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 31 jan 2013, 01:38

pozz...ajd link molim vas...yes tv ako moze...

ja sam odspavao malo, ne vrijedi vise s podocnjacima hodati :D

ps. pardon, sad tek vidjoH da je u 2 utakmica...
Kindže, kindže...

High

Post Postao/la High » 31 jan 2013, 01:46

Isplati l' se čekati?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.