Imam HTC Desire C, kako da uradim screenshot na njemu? Nekada to uradim nehotično, al još nisam otkrio kako

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cuvas Power tipku + Home tipku ili Power tipku + tipku za smanjiti ton ! To su dvije opcije koje imas na HTC DESIRE CDonPippo9 je napisao/la:Eh ovako, treba mi mala pomoć![]()
Imam HTC Desire C, kako da uradim screenshot na njemu? Nekada to uradim nehotično, al još nisam otkrio kako
Uspjelo je.. zahvaljujemred devil88 je napisao/la:
Cuvas Power tipku + Home tipku ili Power tipku + tipku za smanjiti ton ! To su dvije opcije koje imas na HTC DESIRE C
Previše je dati 300-350 za polovnjak kad na primjer možeš uzeti novu Nokiu 603 za 400 KM.ibra_barca je napisao/la:e ovako, sta bi mi predlozili za kupovinu mobitela, trazim mobitel cjenovno oko 300KM, 50 gore dole, polovan, potreban mi je veci ekran, preko 4.0 inca, imam debele prste kao cevape...
gledao sam lg l7, mada nesto ga dosta kritiziraju, ne zanima me kamera, samo veci ekran, moze i da nema kamere, samo da se moze umetnuti sim kartica i da ima wi-fi...?
taj telefon nevalja, citao sam dosta o njemu, a i sam sam se uvjerioazTer je napisao/la:Sony Ericsson Xperia X10 ; vrijedi li 220 km polovan?
navikni se na telefone s velikim displejom i androidom da ce trositi bateriju ko ludovrebac86 je napisao/la:http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/11/0 ... na_001.jpg
dobio sam ovakav tell, ali mu je baterija slaba (1-2 dana bez prevelike upotrebe) pa me zanima moze li se kupiti jaca baterija![]()
ARC-S ?! Ovaj sam htio kupit al mi treba mob sa kamerom naprijed a on je nema :/ A sviđa mi se pravo...vrebac86 je napisao/la:http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/11/0 ... na_001.jpg
dobio sam ovakav tell, ali mu je baterija slaba (1-2 dana bez prevelike upotrebe) pa me zanima moze li se kupiti jaca baterija![]()
Ako koristis Wi-Fi onda jeste. Ako koristis 3g, onda ti moze provider naplacivati, mada i tu sada postoje flat paketi. Sve zavisi od internet konekcije.peppo_owen je napisao/la:De nek mi neko strucan objasni funkcionisanje skype-a na mobu(tacnije N97).Jel ono besplatno il ...???
koristim Wi-Fi i sad me zanima kako sve to funkcionise,vec imam account,jel princip isti ko na compu,jel moguc video call,itd...i usput,hvalamoustapha je napisao/la:Ako koristis Wi-Fi onda jeste. Ako koristis 3g, onda ti moze provider naplacivati, mada i tu sada postoje flat paketi. Sve zavisi od internet konekcije.peppo_owen je napisao/la:De nek mi neko strucan objasni funkcionisanje skype-a na mobu(tacnije N97).Jel ono besplatno il ...???
Sa strane skypea imas i premium accoutn, ali pretpostavljam da nisi mislio na takvo koristenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.