FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 30 jan 2013, 02:10

Dona je napisao/la:Problem sto tebe niko ne pita sta ti pikas i tvohi navijaci.Bitno je koliko ko cega ima,koje dosao do polufinala i finala nekog evropskog takmicenja.Bajke su na drugon spratu,cuj ti njega ne pika se haha.Zato volim ovu temu,dok se na mojoj pise o letecim tanjirima :D
:? Nacu citati i kontati ono sto si procitao, prvo.

Drugo, jesi ti svjestan da izuzev one "prve" titule iz 2010 (valjda se raja zazelila poslje 7 godina taborenja na 5-7 mjestu) vi nemate posjete iznad 3500 u prosjeku? Mi se mucimo od 2007 pa smo samo te 2010 kad ni Europu nismo izborili imali samo par stotina u prosjeku manje od vas, prosle godine ste uzeli duplu a niste bili gledaniji od nas, ovu smo zasad ispred, do kraja cemo se izjednacit vjerovatno jer su nase domace dosta neatraktivne.
Sad ces ti reci to je zbog derbija, boli me zbog cega je, ko vam je kriv sto vam na stadion stane 12.000 ljudi, pravite Arene,kampove,shoping centre, vi ste ipak giganti, jaci od zvezde,dinama... :lol:

Trece, jesi ti svjestan da vas je na proslavi duple krune (zadnja tekma na Grbavici) bilo 10 hiljada? Kasnje u gradu 12-13 maximalno... :shock: :lol:

Pa i vaši realniji i malo stariji navijaci su svjesni kako stvari stoje, kako dolazite do tih titula i kakav antifudbal prikazujete (izbiji,nabiji,padni u 16) " onclick="window.open(this.href);return false; evo ga, idealno objašnjeno :lol: :lol: :mrgreen:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 30 jan 2013, 04:54

samosarajvo je napisao/la: Drugo, jesi ti svjestan da izuzev one "prve" titule iz 2010 (valjda se raja zazelila poslje 7 godina taborenja na 5-7 mjestu) vi nemate posjete iznad 3500 u prosjeku? Mi se mucimo od 2007 pa smo samo te 2010 kad ni Europu nismo izborili imali samo par stotina u prosjeku manje od vas, prosle godine ste uzeli duplu a niste bili gledaniji od nas, ovu smo zasad ispred, do kraja cemo se izjednacit vjerovatno jer su nase domace dosta neatraktivne.
Sad ces ti reci to je zbog derbija, boli me zbog cega je, ko vam je kriv sto vam na stadion stane 12.000 ljudi, pravite Arene,kampove,shoping centre, vi ste ipak giganti, jaci od zvezde,dinama... :lol:
Uredu, svako je svjestan da smo izmedju 2005-2009 imali poprilicno slabu posjetu, ne katastrofalnu, ali slabu jer je bilo ispod 3000 prosjecno.

No te sezone kada smo opet osvojili titulu (2009/10) mi samo imali veci prosjek posjete od vas za cak 4600 (Željezničar 7700, Sarajevo 3100), a ne nekakvih stotinjak razlike kao sto si ti naveo. Naredne sezone kada smo zavrsili tek treci i osvojili kup, vi ste imali vecu prosjecnu posjetu i to za nekih 550 (Sarajevo 4150, Željezničar 3600), dok smo prosle sezone kada smo osvojili duplu mi opet imali vecu posjetu od vas (Željezničar 5067, Sarajevo 3533). U sezoni kada ste vi osvojili titulu (2006/07) imali ste 1500 veci prosjek od nas koji smo zavrsili 5. (Sarajevo 5433, Željezničar 2960)

Evo izvor podataka:
http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm" onclick="window.open(this.href);return false; (godine se mogu kliknuti kako bi se poblize vidjeo prosjek pojedinacnih klubova)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 jan 2013, 06:45

AnelZ je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la: Drugo, jesi ti svjestan da izuzev one "prve" titule iz 2010 (valjda se raja zazelila poslje 7 godina taborenja na 5-7 mjestu) vi nemate posjete iznad 3500 u prosjeku? Mi se mucimo od 2007 pa smo samo te 2010 kad ni Europu nismo izborili imali samo par stotina u prosjeku manje od vas, prosle godine ste uzeli duplu a niste bili gledaniji od nas, ovu smo zasad ispred, do kraja cemo se izjednacit vjerovatno jer su nase domace dosta neatraktivne.
Uredu, svako je svjestan da smo izmedju 2005-2009 imali poprilicno slabu posjetu, ne katastrofalnu, ali slabu jer je bilo ispod 3000 prosjecno.

No te sezone kada smo opet osvojili titulu (2009/10) mi samo imali veci prosjek posjete od vas za cak 4600 (Željezničar 7700, Sarajevo 3100), a ne nekakvih stotinjak razlike kao sto si ti naveo. Naredne sezone kada smo zavrsili tek treci i osvojili kup, vi ste imali vecu prosjecnu posjetu i to za nekih 550 (Sarajevo 4150, Željezničar 3600), dok smo prosle sezone kada smo osvojili duplu mi opet imali vecu posjetu od vas (Željezničar 5067, Sarajevo 3533). U sezoni kada ste vi osvojili titulu (2006/07) imali ste 1500 veci prosjek od nas koji smo zavrsili 5. (Sarajevo 5433, Željezničar 2960)

Evo izvor podataka:
http://www.european-football-statistics.co.uk/attn.htm" onclick="window.open(this.href);return false; (godine se mogu kliknuti kako bi se poblize vidjeo prosjek pojedinacnih klubova)
Ne valja ti matematika ,slabo ti ide. Hajde oduzmi ponovo 5433 - 2960 = ?? :D ili saberi ponovo 1500 + 2960 = ?? :lol: :lol: :o
Sarajevo ljubavi moja!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 30 jan 2013, 08:05

PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Ti fakat mislis da ako u kalauzi pise 250.000 € da neko mora dati toliko ? Jarane dođi malo sebi daleko su nasi klubovi od tih cifri, budi sretan ako Rusi ponude 50.000 €.
Ne mora.
Ali nasi ga nece dati ispod 250 000 eura.Il' si glup il' neces da povezes dvije proste stvari.
Znam,tesko vam je svariti da cemo uzeti pola miliona za igraca(ako prodje probu) koji nije ubiljezio nijedan nastup,al' sta ces.
Je li ovaj normalan? Sta ovaj prica? Pa prvi strijelac lige se ne moze prodati za 300.000.

Vas najbolji igrac otisao za 50.000 eura. I to ne jedan nego dvojica. Drugog niste uspijeli ni prodati nego se mora dokazati da bi vam platili obestecenje. Ja stvarno ne razumijem da ste ovako nerazumni na ovome forumu. Nije ovdje samo rijeci o nemoci Sarajevo nego drzave i lige u globalu.

A ovaj mali ce se sa probe vratiti za 7 dana. Nece zadovoljiti ne zato sto nije talenat nego zato sto je neuhranjen kao i 95% svih igraca koji treniraju u BiH. Kod nas su dva treniga dnevno i rucak sa timom jos nepoznanica.
Ali da si mu ti menadzer otisao bi on za par miliona i to ne u rusiju nego u neku od tri najjace evropske lige :lol: Bjezi i ne smaraj vise mrzitelju Sarajeva.
Mi nikada odustati necemo...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 jan 2013, 08:53

samosarajvo je napisao/la:
Dona je napisao/la:Pa brate na sta da imam kompleks.Nit imate titula,nito kakvih uspjeha keoz historiju,sto domaci,sto evropski.Iako imate,sve je to ispod mog kluba.Tako da za kompleks treba nesto uspjesnije od vas.Ovdje dodem,samo iz razloga sto se najvise laze i pise sve i svasta sto nije tacno..

Pa djeteta mi mog malog, one dvije titule prije rata i par Europskih nastupa poslje rata(play off i 3 pretkolo LP) vrijedi više nego 10 titula u ovoj našoj ligi, a tek od ovih na guzove :lol:

Dosta te
Zaboravio si napomenuti da vam je najveci uspjeh kluba polufinale kupa UEFA i to utakmica Željo - Videoton by.b.isovic :lol:

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem,za sve ostalo tu je H.Zubanovic

P.S. - i u pravu si za tih 10 titula,bice,bice :mrgreen:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 30 jan 2013, 09:01

Ja ne kontam šta se prepirete sa njima. Trolova uvijek puna neka stvar. Neka troluju koliko hoće, nek crknu od muke, ali Radovac ima profi ugovor sa Sarajevom uz klauzulu MINIMALNO OBEŠTEĆENJE 250k eurića. Neka negiraju koliko hoće, samo da mali prođe probu 8-) !
U novi boj ...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 11:47

Sve mi je jasno.Pocnemo pisati o trofejima,a zavrsimo na navijacima?Mislim nemam sad vremena ulaziti u statistiku,ali cu ti samo navesti nesto.Kosevo puno krcato je napunio Zeljo i Dino Merlin.Toliko o posjetama,a mislim da ti je bolje da se pomiris s tim koje najtrofejni klub,bice ti lakse u zivotu.
Uglavnom smo poceli pisati o Radovcu,a ne o ovome.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 30 jan 2013, 11:55

Mali Radovac je odlican igrac, ali nema apsolutno nikakve sanse da dobijete 250k za njega! To vam je nasa realnost :|
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jan 2013, 12:00

Ultras1921 je napisao/la:Mali Radovac je odlican igrac, ali nema apsolutno nikakve sanse da dobijete 250k za njega! To vam je nasa realnost :|
Nažalost, i biće još dugo :| :|

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 jan 2013, 12:00

Ultras1921 je napisao/la:Mali Radovac je odlican igrac, ali nema apsolutno nikakve sanse da dobijete 250k za njega! To vam je nasa realnost :|
Onda ga ne treba ni prodavati!
#divovi

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 jan 2013, 12:41

Izjavio je za klix kako je obestecenje fixno :)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 jan 2013, 13:13

Ne mogu da shvatim kako se ovi strumfovi javljaju i brinu hocel se prodati i koliko cemo dobiti para, ja ne znam sta vas to zanima? i na vasoj temi nema niko od navijaca Sarajeva da pametuje ko ce se prodati iz Zelje i kolko ce te dobiti, jer nas ne zanimate!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 30 jan 2013, 13:25

nedoTotti1946 je napisao/la:
Dona je napisao/la:Pa brate na sta da imam kompleks.Nit imate titula,nito kakvih uspjeha keoz historiju,sto domaci,sto evropski.Iako imate,sve je to ispod mog kluba.Tako da za kompleks treba nesto uspjesnije od vas.Ovdje dodem,samo iz razloga sto se najvise laze i pise sve i svasta sto nije tacno..
Znaci prvo poradi na kompleksima,zatim pravopisu..moras znaci paša,moraš Boga mi..nije udure,al' nikako.. :D
Paša, da bih ti nekog ispravio kad je u pitanju pravopis, trebalo bi ti prvo da znas osnove pravopisa. Hocu reci paša da treba napravit razmak poslije zareza.

Moras paša, Bgm, nije udure, nikako. ...
Zadnja izmjena: Luca.Toni, dana/u 30 jan 2013, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Razumijes ti mene burazere moj :)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 30 jan 2013, 13:35

Nisam normalan.Ja stvarno ne znam kako vam ne dosadi svakog yebenog dana dolaziti i prosipati neku pricu na forumu.Eto vi imate neke koristi on otisao za marku ili milion.Boli te kurko arane.

Znam da ne moze tvoj mozak da sebe ubijedi da cemo za igraca dobiti 250 000 eurica a vi imali ponudu iz Kine u istom iznosu za tri igraca.To ne mozes da svaris.
Prvi ste na tabeli ali i dalje vas vise zanima kakve cemo stucne nositi,ko ce nam biti generalni i ostalo.Cijeli zivot komplexi.[/quote]

@ Head evo ti stručnjak,pa malo pročitaj:

http://pressrs.ba/sr/sport/fudbal/story ... elje!.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 30 jan 2013, 14:23

18. kolo gostujete u Srebreniku ipak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 jan 2013, 14:43

@hz033

ne u vezi te tekme ;) vec na ime kluba vi ste Torpedo :lol: NK MALI su za vas veliki ;) od nas ste nastali valjda znas historiju kluba ;) ...vidis ovdje niko nikog ne vrijedja i dodjes ti i napises maleni,pa ima ti se pravo replicirat ovo je forum nigdje ne pise gdje je kome zabranjen ulazak ! Svako ima pravo doc i napisat svoje misljenje to je poenta svega to sto ti pises nk mali pokazuje tvoju bolnu tacku ;)
Željeznicar za život cijeli !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 jan 2013, 14:46

A vidi na fotki piše Mančester Junajted
Zadnja izmjena: England, dana/u 30 jan 2013, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 30 jan 2013, 14:48

Hebo li vas Vaso Miskin,kako samo mozete biti dosadni ovoliko na ovoj temi?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 jan 2013, 15:06

miky_hz je napisao/la:Prvo i prvo zahvaliti se roditeljima od ovog mladica,koji su instistirali da decko potpise ugovor sa klubom,jel je mogao hladno da ode odma bez ikakvih kerefeka,ljudi su insistirali da on prvo stavi potpis sa klubom,i da se kao tako zahvale tj da Sarajevo ima hajra i od svega,a malog su trazili i ranije drugi klubovi prije nego je imao ikakve ugovore

Drugo ako se sjecam stajalo je da on nemoze napusititi Sarajevo dok ne napuni 18(nema jos 18) znaci postoji mogucnost i ako zadovolji da se tivra nazad mozda da odigra ovdje jos nesto pa da se ispali dole,nazalost u takva je situacija da su pare prijeko potrebne...i da bi vjerovatno nasli neku fintu odma da ga puste,bez obzira sto stoji to da nemoze ici prije 18(mislim drzim se toga sto stoji u ugovoru)...

U svakom slucaju momku sve najbolje,ispali su korektni on i njegova familija sto su prvo stavili klub ispred svega,pa prodao se sad ili kasnije,ljudima respect ogroman
Upravo to. Danas je zaista rijetkost prije svega gledati interes kluba ispred individualnog i odoliti iskušenju.
Svaka čast porodici Radovac na tome, pokazali su karakter, kulturu, i da su velika bordo porodica.
Iako nisam za tu opciju da prodajemo kvalitetne i talentovane igrače, jer ih želim gledati u bordo dresu,
moram priznati da će mi biti drago ako momak prođe test, te potpiše za ovaj veliki evropski klub.
Uzeo sam u obzir i našu finansijsku situaciju.
F.K.SARAJEVO

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 15:40

@hz033

Ne bih da zbog tebe dobijem bezveze ban.Samo jos da ti ovo kazem.To nije nas stadion,a opet smo ga napunili(dobro nije ni vas,ali tako se vodi), i samo da ti kazem jos jadna ti majka kad moras traziti sliku iz 67 da dokazes da ste napunili stadion(prije 50 godina je to bilo,prijatelju moj,prije 50 godina)i onda mi neko dode od pitara i pise o posjeti.
Ali,necu dalje da idemo.Ja sam samo napisao svoje misljenje za Radovca i da ne mozete dobiti toliko novac,ne da vas provociram,nego cisto da iznesem svoje misljenje.Uostalom forum je. Pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tarapi i 15 gostiju.