Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Gunners jel se zayebavaš? 

Sutra je mnogo, ali mnogo vazna utakmica. Arsenal je blagi favoorit, u procentima mozda nekih 60-40.
Arsenalu je potrebna pobjeda jer bi u protivnom Tottenham mogao otici na +7 a to nije bas najbolje. Ipak, za Liverpool je sutra D-Day, poraz je i definitivno kraj svakoj nadi za LP. Samo bi teoretski ostali u igri za cetvrto mjesto.
Ocekujem dobru tekmu sa puno golova i bar jedan vise u mrezi Liverpoola.
Arsenalu je potrebna pobjeda jer bi u protivnom Tottenham mogao otici na +7 a to nije bas najbolje. Ipak, za Liverpool je sutra D-Day, poraz je i definitivno kraj svakoj nadi za LP. Samo bi teoretski ostali u igri za cetvrto mjesto.
Ocekujem dobru tekmu sa puno golova i bar jedan vise u mrezi Liverpoola.
jedva čekam sutra tekmu jer ću je u miru gledat bez pritiska od faxa, da moram nešto učit.
A imam dobar osjećaj u vezi tekme i to me plaši. Uvijek loše završimo kad ja imam dobar osjećaj
A imam dobar osjećaj u vezi tekme i to me plaši. Uvijek loše završimo kad ja imam dobar osjećaj

Vođa zna.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ko jos normalan ucijer ću je u miru gledat bez pritiska od faxa, da moram nešto učit.

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/foo ... 672214.ece" onclick="window.open(this.href);return false;
Navodno Villa ima Arsenalov DNA.
Navodno Villa ima Arsenalov DNA.
Henderson je napisao/la:BREAKING : Arsenal are in talks to sign French superstar Panique Buye.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Isti oca mi..
Nego Ramsey te njegove noge isto pipci, mislis ti akademiju umjetnosti?
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Diame će biti novi član Arsenala u narednih 48h 

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Dosta je tebeCLASSisPERMANENT je napisao/la:Diame će biti novi član Arsenala u narednih 48h

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa i sam Big Sam je izjavio da je moguće da Diame ode. On bi bio odlično pojačanje u vezi jer bi nam donio potrebnu snagu u nju, a i nije loš tehničar. Sjećam se onog gola što nam je zabio kad smo na Uptonu igrali, golčina i po'. Uglavnom, bio bih zadovoljan njime, a i 3,5 miliona mu je klauzula otkupna, tipična Wengerova kupnja.
@razrede vjecni
iskreno se nadam da su tvoji izvori povjerljivi kao i prethodni
koliko god da nam je trebao taj jedan destruktivac, mislim da nam vise nije potreban jer tu sada imamo Coquelina koji je vise nego dobro iskoristio sansu koju mu je pruzio Wenger a primjetan je i uspon forme velskog maestra na toj poziciji, tako da... zasto dovodjenjem diamea stvarati ionako preveliku guzvu na sredini ..
mislim da nam je krilo potrebnije.

iskreno se nadam da su tvoji izvori povjerljivi kao i prethodni

koliko god da nam je trebao taj jedan destruktivac, mislim da nam vise nije potreban jer tu sada imamo Coquelina koji je vise nego dobro iskoristio sansu koju mu je pruzio Wenger a primjetan je i uspon forme velskog maestra na toj poziciji, tako da... zasto dovodjenjem diamea stvarati ionako preveliku guzvu na sredini ..
mislim da nam je krilo potrebnije.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sa Diameom, Arteta vjerovatno ide ofanzivnije, onda Jack isto, a Cazorla na krilo.
Celik!3,2,2.
ma ne znam.. misljenja sam da ipak nam ne treba novi veznjak, sto se mene tice coq i jack bi imali zacementirano mjesto u sredini s obzirom na konstantni presing koji vrse, pa cak i u momentima kada citav tim stane sa igrom, a za to trece bi se trebali izboriti diaby, arteta pa eto i rosicky. S tim da bi cazorla naravno, bio na krilu .
Vise me strah za tu bekovsku/e poziciju/e , jer u slucaju ( jezik ja pregriz'o, a prste naknadno isjeck'o ) povrede gibbsa, trebalo bi se namiriti veoma kvalitetnom smirujucom robom, koja ce biti prijeko potrebna gledajuci brazilskog virtuoza santosa na djelu
Vise me strah za tu bekovsku/e poziciju/e , jer u slucaju ( jezik ja pregriz'o, a prste naknadno isjeck'o ) povrede gibbsa, trebalo bi se namiriti veoma kvalitetnom smirujucom robom, koja ce biti prijeko potrebna gledajuci brazilskog virtuoza santosa na djelu

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Je** vas onfrankqqqqq je napisao/la:Gunners jel se zayebavaš?

Ma ocam' ako ikoga očekuje ( a neočekujem ) onda su to ovi "talenti" iz p.m.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- EdenHazard
- Kontakt:
da bih išao na akademiju umjetnosti prvo mora naućit koliko slon ima nogu i kakvu zurku furaAA23 je napisao/la: Nego Ramsey te njegove noge isto pipci, mislis ti akademiju umjetnosti?

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Rockefeller
- Kontakt:
Isti naš Aaron.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Robin van Persie: "I'll retire in Manchester United, this is how am feeling and i dreamed of this before"
Arsene Wenger govori o dugorocnoj politici vodjenja kluba, i kako ce se ovo sve kroz par godina isplatit i kako ce klub nastavljati sa istom politikom poslovanja kao i do sada, jer kako kaze na buduce trofeje ce trebati cekat jos nekoliko godina, Arsenal ce nastaviti sa svojom skolom fudbala, i proizvodnjom vlastitih igraca, porijeklo sirovine (igraca) nece biti vazno jer ce se sve sklapati u engl.tvornicama. Medjutim kada su engl.novine pitale upravu kluba sta se pod tim podrazumijeva, sirovine i domaca proizvodnja, nisu dobili konkretne odgovore pod izgovorom da je to poslovna tajna.
Nekoliko godina kasnije, tim redakcije "Balkanske prevare" je posjetio London i otkrio nevjerovatne stvari.
Na mjestu starog stadiona Arsenala napravljeni su stambeni objetkti, medutim to je samo varka javnosti, tim redakcije je istrazio i uvjerio se da je javnost zavarana.
Otkrili su sokantne stvari, pola objekata su zapravo porodilista, koje Aw svakodnevno obilazi, ustvari Uprava tima dovodi strane igrace i uzima njihova sjemena"strana sirovina" i osjemenjavaju nog.igracice koje su nedavno zavrsile profi karijeru.
Tim redakcije nije stao na tome nastavili su istrazivati i dalje, te su pronasli dosjee bivsih igraca koji vise neigraju za ovaj klub ali i drugih igraca koji su bili povezivani sa arsenalom tokom prethodnih prijelaznih rokova.
Mali Bartley koji je nije vise clan Arsenala je zapravo istog genetskog koda kao i S.Cambpell, F.Pong, je pokusaj pravljenja igraca poput Viere, Ramsey je pokusaj krizanja gen.materijala T.Adamsa, D.Bergkampa kako bi se bodio sto kvalitetniji vezni igrac sa karakt.i def. i ofanzivca, medjutim, doslo je do ozracivanja Ramseya kao fetusa tako da su danas dobili igraca ciji se dokumenti nalaze na polici sa natpisom "Igraci koji9 kasne 5sek.sa reakcijom" i tako se pokazao na terenu.
Postoje jos mnogi igraci, prosle godine su uzimali gen.mat.slavnog Titi-a, medjutim kada su mu placali za usluge nije imao kusur vratit, pa je morao mjesec igrati za klub, danas trenira i D.Beckham, mnogi se pitaju zasto Arsenal, zasto ne Man.U ili zasto mu djeca treniraju u Chelsea-u, pa sada vam moze biti jasno, tu je samo da proda svoj materijal, a zelio da upise svoju djecu u akademiju Ars.medutim iz uprave su mu javili da samo primaju genetski modifikovanu djecu, ali moci ce primit tek kada otplate dug Emirata, jer ce onda praviti novi stadion, a na tom mjestu pravit ce porodiliste za normalnu novorodencad.
I tako dok navijaci placaju papreno skupe ulaznice, cekaju trofeje, i dok se Ars.bori za mjesto za LP. uprava ce i dalje da radi na stvaranju, prodaji i prometu mladih igraca.
Najavili su otvaranje novih filijala diljem ostrva ali i Evrope, trenutno imaju neke u Barceloni, dvije u Manchesteru u Londonu i drugim krajevima.
Buduci da nemaju status "d.o.o." Arsenal nije PDV obveznik.
: prenosi Mirror
Nekoliko godina kasnije, tim redakcije "Balkanske prevare" je posjetio London i otkrio nevjerovatne stvari.
Na mjestu starog stadiona Arsenala napravljeni su stambeni objetkti, medutim to je samo varka javnosti, tim redakcije je istrazio i uvjerio se da je javnost zavarana.
Otkrili su sokantne stvari, pola objekata su zapravo porodilista, koje Aw svakodnevno obilazi, ustvari Uprava tima dovodi strane igrace i uzima njihova sjemena"strana sirovina" i osjemenjavaju nog.igracice koje su nedavno zavrsile profi karijeru.
Tim redakcije nije stao na tome nastavili su istrazivati i dalje, te su pronasli dosjee bivsih igraca koji vise neigraju za ovaj klub ali i drugih igraca koji su bili povezivani sa arsenalom tokom prethodnih prijelaznih rokova.
Mali Bartley koji je nije vise clan Arsenala je zapravo istog genetskog koda kao i S.Cambpell, F.Pong, je pokusaj pravljenja igraca poput Viere, Ramsey je pokusaj krizanja gen.materijala T.Adamsa, D.Bergkampa kako bi se bodio sto kvalitetniji vezni igrac sa karakt.i def. i ofanzivca, medjutim, doslo je do ozracivanja Ramseya kao fetusa tako da su danas dobili igraca ciji se dokumenti nalaze na polici sa natpisom "Igraci koji9 kasne 5sek.sa reakcijom" i tako se pokazao na terenu.
Postoje jos mnogi igraci, prosle godine su uzimali gen.mat.slavnog Titi-a, medjutim kada su mu placali za usluge nije imao kusur vratit, pa je morao mjesec igrati za klub, danas trenira i D.Beckham, mnogi se pitaju zasto Arsenal, zasto ne Man.U ili zasto mu djeca treniraju u Chelsea-u, pa sada vam moze biti jasno, tu je samo da proda svoj materijal, a zelio da upise svoju djecu u akademiju Ars.medutim iz uprave su mu javili da samo primaju genetski modifikovanu djecu, ali moci ce primit tek kada otplate dug Emirata, jer ce onda praviti novi stadion, a na tom mjestu pravit ce porodiliste za normalnu novorodencad.
I tako dok navijaci placaju papreno skupe ulaznice, cekaju trofeje, i dok se Ars.bori za mjesto za LP. uprava ce i dalje da radi na stvaranju, prodaji i prometu mladih igraca.
Najavili su otvaranje novih filijala diljem ostrva ali i Evrope, trenutno imaju neke u Barceloni, dvije u Manchesteru u Londonu i drugim krajevima.
Buduci da nemaju status "d.o.o." Arsenal nije PDV obveznik.
: prenosi Mirror
- AaronRamsey
- Kontakt:

Novi post novi aaronov crtez moram priznati u malo losijem izdanju nego jucerasnji ali popravio je neke komponente u odnosu na prosli ovaj puta crtali su emirates stadium za one koji ne vidu
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
nebi me cudilo da ovo ti crtas i objavljujes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.