Ala su bas odlucili da povecaju natalitet Srbije.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a jesmo se razbacaliEdenHazard je napisao/la: ovo ti je bazeni i anonimni
Možda je i tebi vremeDevil je napisao/la: Ala su bas odlucili da povecaju natalitet Srbije.
To to buraz imas i ti pozdrave.legenda reala je napisao/la:
pozz za Agresivnog
Valjda je red da se prvo ozenim ove godine.legenda reala je napisao/la:Možda je i tebi vremeDevil je napisao/la: Ala su bas odlucili da povecaju natalitet Srbije.![]()
![]()
pozz za Agresivnog
imal šta na pokeru,kladionici,Bingu ??? ženiAgresivnoDjubre je napisao/la: To to buraz imas i ti pozdrave.
Ne znam, ako ti misliš da je, ja kažem tek ti je 25 još si mladDevil je napisao/la: Valjda je red da se prvo ozenim ove godine.
Ma nista,sve naopako.Evo kladionicu nisam odigrao dva dana,pokusat cu ovu sedmicu bez nje.Vidjet cemo dalje.legenda reala je napisao/la:
imal šta na pokeru,kladionici,Bingu ??? ženi![]()
Ma haj nek se zdravoAgresivnoDjubre je napisao/la:
Ma nista,sve naopako.Evo kladionicu nisam odigrao dva dana,pokusat cu ovu sedmicu bez nje.Vidjet cemo dalje.Sve ostalo uredu.
Pa sad još nisi vezan, pa te ne može kontrolisatiDevil je napisao/la:Mislis ovako kao sto mi i sada brani ?
Ko ono ide na Simposar odavde,da mi prenese utiske kako je bilo,moji se svi razbezali mora neko i stan cuvati,tako da mi je propalo da dolazim i na ovaj.
Šta ona gleda TV, a ti forumarišDevil je napisao/la:Al' jbg sa mnom je u stanu.![]()
![]()
Samo da znas ona "nam" je finansijski i ekonomski savetnik u poslu.
TV je upaljen ona cita neku literaturu za master.Da me ubijes ne znam sta je.Mogu saznati ako te interesuje.legenda reala je napisao/la:Šta ona gleda TV, a ti forumarišDevil je napisao/la:Al' jbg sa mnom je u stanu.![]()
![]()
Samo da znas ona "nam" je finansijski i ekonomski savetnik u poslu.![]()
![]()
Aha, i kaj nam savjetuje, kad je nabolji period za lov na talente
PS: koliko je njena provizija, ostaje li nama išta
Gledaš trenutak istineDevil je napisao/la: TV je upaljen ona cita neku literaturu za master.Da me ubijes ne znam sta je.Mogu saznati ako te interesuje.![]()
Njena provizija je onolika koliki je moj deo.
E baš tako vrijeđanje inteligencije, jedino na tom Pinku gledam AMIG-show(ponekad) i Zabranjeni Forum(redovno, mišljenja sam jedan od najkvalitetnijih emisija na bh. televizijama), ostalo neDevil je napisao/la:PINK retko kada gledam,jos sam nekidan definitivno prestao kada sam pogledao ovaj rijaliti "Sudnica".Kakvo je ono vredjanje inteligencije ljudi to je strasno.![]()
A sami ste rekli da se lepo uvalih,nece pare ici iz kuce.Izdrzali smo tri godine na relaciji Frankfurt-Beograd mozemo sada i zajednicki zivot.
Ma jok,rodjena Beogradjanka,iz komsiluka samo studirala u Frankfurtu.legenda reala je napisao/la:E baš tako vrijeđanje inteligencije, jedino na tom Pinku gledam AMIG-show(ponekad) i Zabranjeni Forum(redovno, mišljenja sam jedan od najkvalitetnijih emisija na bh. televizijama), ostalo neDevil je napisao/la:PINK retko kada gledam,jos sam nekidan definitivno prestao kada sam pogledao ovaj rijaliti "Sudnica".Kakvo je ono vredjanje inteligencije ljudi to je strasno.![]()
A sami ste rekli da se lepo uvalih,nece pare ici iz kuce.Izdrzali smo tri godine na relaciji Frankfurt-Beograd mozemo sada i zajednicki zivot.![]()
Stani jesi ti "oženio" dijasporku ili je cura samo bila na školovanju u inostranstvuIdi u Njemačku štaš u Srbiji pa ona je nazadnija i od BIH
![]()
Znači svetska žena(što bi se reklo)Devil je napisao/la: Ma jok,rodjena Beogradjanka,iz komsiluka samo studirala u Frankfurtu.
@bazeni 27 u aprilu.
Pa zar nisam i ja svetski covek ?legenda reala je napisao/la:Znači svetska žena(što bi se reklo)Devil je napisao/la: Ma jok,rodjena Beogradjanka,iz komsiluka samo studirala u Frankfurtu.
@bazeni 27 u aprilu.Ništa nek ti je sa srećom, to iz komšiluka ljubav iz djetinjstva zajedno se žmire igrali
![]()
Uh star si jbt, ja kontam ti tek 25 puniš
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 8 gostiju.