FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

solointer
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la solointer » 29 jan 2013, 20:52

Prelazni rok samo sto nije zavrsio a mi smo prodali Sneijdera i Coutinha ali smo zato doveli velikog Rochia.
Pa jbt neznam sta da radim da placem ili da se smijem. Iako sam bio veliki optimista na pocetku sezone(kao i svi ostali interisti) sad mislim da nema nista od lp. Napoli i Juve su se odvojili,Milan nas stigao a tu je jos Lazio koji je isped nas kao i Fiorentina i Roma. Sta ja sad da ocekujem da ce Guarin svaku utakmicu donosit pobijedu Interu i da mozemo do lp ono kao od sale ili da ce mozda Alvarez koji ima minutazu zadnjih 15-tak minuta uc i preokrenut rezultat u nasu korist i naravno da ne zaboravim nase VELIKO POJACANJE ROCHIA koji ni sam nezna kako je dosao u Inter. Nadam se da ce se nesto desiti sto ce me razuvjeriti i vratiti mi nadu da mozemo do tog treceg mjesta.
Coutinho sretno ti u novom klubu i nadam se da ces pokazati svoj talent kojeg nisi imao priliku da pokazes dok si bio u Interu
Baloteliev prelazak me nimalo ne iznenađuje jer to je Baloteli i od njega me apsolutno nista vise ne moze iznenaditi.On moze samo Milanu donijeti stete jer su njemu problemi i zabava vazniji od utakmica za klub u kojem igra.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jan 2013, 20:58

Imaju jos 2 dana da nesto naprave. Ako ne onda nema sanse da se izbori LP. To je definitivno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 jan 2013, 21:09

imam osjecaj da ce doci neko dobar sto ga niko nije ni spomenuo do sad :D al po drugoj strani kontam ko ce dat dobrog igraca u januaru,da su bar uzeli Rossija pa ga sacekat do marta,,ljudi pa zar nije bolje sad dat 30 miliona za dobrog napadaca i igrat LP,znaci dobit nazad 30miliona,nego ne uzimat nista i ne dobit 30 miliona nit igras LP,,99% ce doci Schelotto a sta cemo na sredinu i u napad? :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 21:11

adointer je napisao/la:imam osjecaj da ce doci neko dobar sto ga niko nije ni spomenuo do sad :D al po drugoj strani kontam ko ce dat dobrog igraca u januaru,da su bar uzeli Rossija pa ga sacekat do marta,,ljudi pa zar nije bolje sad dat 30 miliona za dobrog napadaca i igrat LP,znaci dobit nazad 30miliona,nego ne uzimat nista i ne dobit 30 miliona nit igras LP,,99% ce doci Schelotto a sta cemo na sredinu i u napad? :?
Sredina Kuzmanovic

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 jan 2013, 21:14

da bar Biglia dodje
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 21:20

adointer je napisao/la:da bar Biglia dodje
Skup a u slaboj ligi...prije bi Kuzmanovica 2 mil...takodje Schelotto blizu

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2013, 21:24

Zamisli kakvi smo kad smo dosli u situaciju da su nam Biglia i Kuzmanovic pojacanja :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 29 jan 2013, 21:32

Eno Kuzmanovica. Pa trebali su odmah reci da se prodaju Sneijder i Coutinho da bi Kuz doso. Odlicno Branca,odlicno 8-)

Nek se paze ovi iz Juventusa. Sad kad krenemo sa Schelottom i Kuzom. Ufffffffff :lol: :lol: :lol: ,

Bem ti zivot sta sam dozivio :( :( :(
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 21:33

Na ljeto ce biti bolje...ko zna mozda ovaj Kuzmanovic i ne bude flop

FORZA INTER!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 29 jan 2013, 21:35

Ma nije problem Kuzmanovic. Neka njega 2 miliona sad il djaba na kraju,nisu to neke pare. Vrijedi rizika. Belaj je sto se prodo Sneijder i Coutinho da bi se doveli Kuz,Bellomo i nosati Scelotto. Ko je ovdje lud ba ? Obecavali top igraca a doveli ciste prosjeke, s izuzetkom Belloma koji je talenat.

I ovo sve pod uslovom da dovedu i ove igrace :roll:

P.S. Da barem hoce Polia vratit sad :oops:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2013, 21:38

Upravo ovo sta Mago pise, prodas 2 majstora da bi doveo Kuzmanovica,Bigliu i slicne :roll:

Ovo je samo jos jedan korak unazad, nema nama iduce sezone ni EL, a onda ce tek para falit.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 21:39

Ma za ljeto cuvaju pare garant...ne vidim koga bi mogli uzet na sredinu sad...naingollana ne daju...paulinho isto....yebeno trgovat u januaru...bit ce mi drago ako Belloma dovedu,on je zamjena Coutinhu:smile:

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2013, 21:41

To ti sta pricas sad Moratti prodaje vec 3 godinu zaredom, pa tko jos vjeruje u to??? Kao u ljeto cemo kupit, ocemo aha.

Tko ce doc u klub koji nema ambicije igrat LP??

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 21:46

Tritolone je napisao/la:To ti sta pricas sad Moratti prodaje vec 3 godinu zaredom, pa tko jos vjeruje u to??? Kao u ljeto cemo kupit, ocemo aha.

Tko ce doc u klub koji nema ambicije igrat LP??
Trito nemoj se vracat u proslost...Sneijder je sa povredama svima na vrh one stvari bio,pa valjda izborimo Lp,valjda ce nekom *urcu valjat ovi sto ih dovedu...ali opet ovde ne vidim igraca koji ce gurnut loptu..sve defanzivci

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jan 2013, 21:53

Kako necu kad je svake zime ista prica, pricaju o nekim "top igracima" koje planiramo dovest a nemamo novaca da uzmemo Belloma za 2 mil €, sa Aatalantom se tucemo oko 1 mil € gore dole, kako onda misle dovest nekog igraca koji posjeduje neki vic, igru, koji moze podic momcad na nivo vise? Pa ne dođe takav igrac 4-5 mil € nego 20+.

Sneijder sa jednom nogom i 3 utakmice odigrane u sezoni vrijedi vise od Kuzmanovica, Biglie,Valdesa, Mudya,Gargana.

Da bar kazu onako kako je, nema se novaca i necemo dovest nikog osim igraca koji svakog trena mogu umrit na terenu.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 22:02

Tritolone je napisao/la:Kako necu kad je svake zime ista prica, pricaju o nekim "top igracima" koje planiramo dovest a nemamo novaca da uzmemo Belloma za 2 mil €, sa Aatalantom se tucemo oko 1 mil € gore dole, kako onda misle dovest nekog igraca koji posjeduje neki vic, igru, koji moze podic momcad na nivo vise? Pa ne dođe takav igrac 4-5 mil € nego 20+.

Sneijder sa jednom nogom i 3 utakmice odigrane u sezoni vrijedi vise od Kuzmanovica, Biglie,Valdesa, Mudya,Gargana.

Da bar kazu onako kako je, nema se novaca i necemo dovest nikog osim igraca koji svakog trena mogu umrit na terenu.
Ma imaju lovu sjecas se da su nudili 25 za Lucasa...Teveza itd...a za Schelotta se ispravno bune...traze 10 mil za njega ...nidje veze...i nije bitno kolko igrac kosta bitno je pogoditi kao sa Juanom...ja Branci skidam kapu za Handanovica,Juana,Guarina,Palacia..pogotovo za Handanovica...gdje naci onakvog golmana za 10-11 mil

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 22:59

Breaking - Inter have practically acquired Ezequiel Schelotto from Atalanta according to Sky. Offer: 3.5 million plus half of Livaja.
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 29 jan 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

FORZA INTER!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 29 jan 2013, 23:09

Di Marzio news : Schelotto je nas za 3,5 miliona i pola ugovora Livaje. Sutra ce poso biti gotov. Nek dovode sta bilo,nek ne ostane na onom starom konju.

Livaja bi iako je dato pola ugovora mogo na posudbu u Eintracht. Mislim da bi ovo bila najbolja opcija.
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 29 jan 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 29 jan 2013, 23:14

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=105088" onclick="window.open(this.href);return false;

Da evo i ja to citam ..a pitanje je hoce li biti sta i od ovog :evil:
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 jan 2013, 23:24

Mago je napisao/la:Di Marzio news : Schelotto je nas za 3,5 miliona i pola ugovora Livaje. Sutra ce poso biti gotov. Nek dovode sta bilo,nek ne ostane na onom starom konju.

Livaja bi iako je dato pola ugovora mogo na posudbu u Eintracht. Mislim da bi ovo bila najbolja opcija.
mislim da nece u Eintracht? jer su doveli Lakica :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.