Hahahah Svaka čast Josipe!Josip je napisao/la:jesi smotan majke mi, petkovic najbolji bh trener svijeta, a mi izabrala pitarsku legendu zvana "sesar svraka ", pa gdje nam je kraj. ja odoh popiti malo kafeharishp je napisao/la:Sta Petkovic zna,kloc....................................................
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Zadnja izmjena: mirza_9, dana/u 26 jan 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jes vidio Marchettijamirza_9 je napisao/la:Lulić od prve minute protiv Chieva...

Lula dobro igra
sop://broker.sopcast.com:3912/136136" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/139833" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/139833" onclick="window.open(this.href);return false;
@Djozefe jesi li i ti jedan od onih koji misle da rijec bukvalnost nastala od jedne vrste drveta i to kvalitetnog sagorijevanja?Josip je napisao/la:jesi smotan majke mi, petkovic najbolji bh trener svijeta, a mi izabrala pitarsku legendu zvana "sesar svraka ", pa gdje nam je kraj. ja odoh popiti malo kafeharishp je napisao/la:Sta Petkovic zna,kloc....................................................
BTW Igra Lula k'o navijen,opet onaj stari Lulic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobra igra Lulica, igra kao Visca.
Lula je vec 3-4 tekme extra odradio
Jao Spanske televizije u sred tekme ubacise neko klizanje
Lula mi je izgleda skroz otisao na zivcima
mase rukama ko' ventilator....

Lula mi je izgleda skroz otisao na zivcima

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Lulic na klupi protiv Juventusa.
Vcrs nazalost klupa protiv JUVEA
Bravo Lula i bravo Petkovicu..
Šta je s Lulićem, evo sada gledam na sportu piše da je povrijedio glavu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
nisam vidio,ja malo city malo Lula,zavrsio je tekmu normalno,hm..Ma Bosanska je ,nije belaj
Moja greška je bila, pročitao sam pogrešno, povezao sa Hernanesovom ozlijedom, sa Lulićem je sve ok.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je opet za vikend u prvih 11 ... Petkovic radi fantastican posao svaka cast
izgleda da bi mogao na posudbu u palermo ako je vjerovati italijanima
sve su pite pitice, samo burek pitac je
ja to nesto nevjerujem, igrac koji skoro svaku tekmu odigra u prvi 11 da ga najednom posalju na posudbu, nema mi nikako logike!Panda je napisao/la:izgleda da bi mogao na posudbu u palermo ako je vjerovati italijanima
ma kakva posudba, nama treba svaki igrač ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- skyisthelimit
ma pustite ovog croata trolla. Samo dodje i provocira a vi se na njegove gluposti lijepite..
To bi isto kao kad bi ja dosao na hrv forum i napisao da Modric ide na posudbu u Granadu a pri tome kao on ne navedem izvor
To bi isto kao kad bi ja dosao na hrv forum i napisao da Modric ide na posudbu u Granadu a pri tome kao on ne navedem izvor
15.10 - 15.06 ...
kakva asistencija Lule...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, kakarut, Lavcina i 40 gostiju.