FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 29 jan 2013, 21:30

Osnovna stvar je ugovor, ako imaš dovoljno dug ugovor možeš tražiti 10 miliona ako ti je qrcu ćejf.Sarajevo ima ugovor sa malim Radovcem, i mogu tražiti toliko para ako on prođe probu.Mnogo drugačija situacija nego sa Sesarom i Saidom.Ali pitanje je koliko je Zenit spreman da da, ali do je drugi par obuće.
DRUG NEBI TI PUNCA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jan 2013, 21:30

Elegant je napisao/la:Samo se ti nadaj da cete uzet te pare, nada zadnja umire.

U vrh glave 50-80.000 €.
Dobro,uzet cemo 50 000.
Nadam se da si sad zadovoljan i da ces nas postedjeti svojih postova na ovoj temi,
1946

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 29 jan 2013, 21:45

Head je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Ti fakat mislis da ako u kalauzi pise 250.000 € da neko mora dati toliko ? Jarane dođi malo sebi daleko su nasi klubovi od tih cifri, budi sretan ako Rusi ponude 50.000 €.
Ne mora.
Ali nasi ga nece dati ispod 250 000 eura.Il' si glup il' neces da povezes dvije proste stvari.
Znam,tesko vam je svariti da cemo uzeti pola miliona za igraca(ako prodje probu) koji nije ubiljezio nijedan nastup,al' sta ces.
Je li ovaj normalan? Sta ovaj prica? Pa prvi strijelac lige se ne moze prodati za 300.000.

Vas najbolji igrac otisao za 50.000 eura. I to ne jedan nego dvojica. Drugog niste uspijeli ni prodati nego se mora dokazati da bi vam platili obestecenje. Ja stvarno ne razumijem da ste ovako nerazumni na ovome forumu. Nije ovdje samo rijeci o nemoci Sarajevo nego drzave i lige u globalu.

A ovaj mali ce se sa probe vratiti za 7 dana. Nece zadovoljiti ne zato sto nije talenat nego zato sto je neuhranjen kao i 95% svih igraca koji treniraju u BiH. Kod nas su dva treniga dnevno i rucak sa timom jos nepoznanica.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jan 2013, 21:50

PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Ti fakat mislis da ako u kalauzi pise 250.000 € da neko mora dati toliko ? Jarane dođi malo sebi daleko su nasi klubovi od tih cifri, budi sretan ako Rusi ponude 50.000 €.
Ne mora.
Ali nasi ga nece dati ispod 250 000 eura.Il' si glup il' neces da povezes dvije proste stvari.
Znam,tesko vam je svariti da cemo uzeti pola miliona za igraca(ako prodje probu) koji nije ubiljezio nijedan nastup,al' sta ces.
Je li ovaj normalan? Sta ovaj prica? Pa prvi strijelac lige se ne moze prodati za 300.000.
Nisam normalan.Ja stvarno ne znam kako vam ne dosadi svakog yebenog dana dolaziti i prosipati neku pricu na forumu.Eto vi imate neke koristi on otisao za marku ili milion.Boli te kurko arane.

Znam da ne moze tvoj mozak da sebe ubijedi da cemo za igraca dobiti 250 000 eurica a vi imali ponudu iz Kine u istom iznosu za tri igraca.To ne mozes da svaris.
Prvi ste na tabeli ali i dalje vas vise zanima kakve cemo stucne nositi,ko ce nam biti generalni i ostalo.Cijeli zivot komplexi.
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jan 2013, 21:55

Prvo i prvo zahvaliti se roditeljima od ovog mladica,koji su instistirali da decko potpise ugovor sa klubom,jel je mogao hladno da ode odma bez ikakvih kerefeka,ljudi su insistirali da on prvo stavi potpis sa klubom,i da se kao tako zahvale tj da Sarajevo ima hajra i od svega,a malog su trazili i ranije drugi klubovi prije nego je imao ikakve ugovore

Drugo ako se sjecam stajalo je da on nemoze napusititi Sarajevo dok ne napuni 18(nema jos 18) znaci postoji mogucnost i ako zadovolji da se tivra nazad mozda da odigra ovdje jos nesto pa da se ispali dole,nazalost u takva je situacija da su pare prijeko potrebne...i da bi vjerovatno nasli neku fintu odma da ga puste,bez obzira sto stoji to da nemoze ici prije 18(mislim drzim se toga sto stoji u ugovoru)...

U svakom slucaju momku sve najbolje,ispali su korektni on i njegova familija sto su prvo stavili klub ispred svega,pa prodao se sad ili kasnije,ljudima respect ogroman
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 29 jan 2013, 21:56

PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:
Ne mora.

Vas najbolji igrac otisao za 50.000 eura. I to ne jedan nego dvojica. Drugog niste uspijeli ni prodati nego se mora dokazati da bi vam platili obestecenje. Ja stvarno ne razumijem da ste ovako nerazumni na ovome forumu. Nije ovdje samo rijeci o nemoci Sarajevo nego drzave i lige u globalu.

A ovaj mali ce se sa probe vratiti za 7 dana. Nece zadovoljiti ne zato sto nije talenat nego zato sto je neuhranjen kao i 95% svih igraca koji treniraju u BiH. Kod nas su dva treniga dnevno i rucak sa timom jos nepoznanica.
Ako mislis na proslogodisnjeg prvog strijelca lige slazem se da ne moze.

Nasi Radovca "nece",znaci "nece"(ako ne razumijes kad ti se jednom kaze)pustiti ispod 250.000 eura.Zenitu nije strano da izdvaja velike svote za mlade igrace.Prosle godine su od Mogrena kupili djecaka od 16 godina za milion eura.Ne morate se vi sikirati za politiku naseg kluba.Ti mislis da je to nerealno i zadrzi misljenje za sebe.Nikoga ono ne interesuje...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 29 jan 2013, 22:09

Ok izvinjavam se...

Niste ovako ni za Saida govorili. Manijaci su pricali da ce otici za 350.000 eura. Manijaci su govorili da ima ugovor do ljeta. Manijaci su cak govorili da vrijedi milion da ga ne treba pustati. Izvinjavam se nisu horde, manijaci su to izmisljali nisam to ovdje procitao.

100% je onako kako vi kazete. Jos jednom izvinjenje. A ti Head kad ovo bude tvoga babe privatni forum neko ce prestati pisati na istome. Otvori sebi forum pa pisi sam i skupi sebi prijatelje ili idi na fks.info tamo nas nema, ali nema ni tebe jer je dijeci ulaz zabranje.

Da Bog da vi za njega dobili 3 miliona eura i sad i za godinu dana i da Bog da opet bili iza nas.

Pozdrav.

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 29 jan 2013, 22:10

Joj kona, k'o da ga oni placaju!?

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 29 jan 2013, 23:23

Malo je 250.000 za onakvog momka,realno treba dići tu cijenu pa momak je talenat nije mr.tvi adilović :D
Hvala njegovoj porodici,hvala njemu jer on voli Saraj'vo i pravi je Hordaš,Radovac Samir jedan je od nas...
Ko ne bi volio da ima takvog Diva ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

makkaj
Kontakt:

Post Postao/la makkaj » 29 jan 2013, 23:40

Što prije shvatimo da je kojekakvim pacenicima duševna hrana kad nas izbacuju iz takta pisanjem raznoraznih bljuvotima po ovom topiku, te prestanemo odgovarati na iste, prije će i njima prestati biti zanimljivo provođenje značajnih djelova njihovih životića u statusu provokatora na topicima klubova za koje ne navijaju 8-) ha ya :mrgreen:

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 29 jan 2013, 23:49

sjever je napisao/la:Malo je 250.000 za onakvog momka,realno treba dići tu cijenu pa momak je talenat nije mr.tvi adilović :D
Hvala njegovoj porodici,hvala njemu jer on voli Saraj'vo i pravi je Hordaš,Radovac Samir jedan je od nas...
Malo je i za Saida 20.000eura pa on ode za tu pribliznu cifru :) Njegova realna cijena je 1 milion eura,takvog igraca nije vidjela PL-BIH. Ali..

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 29 jan 2013, 23:59

Eh ovako za one neupucene i nedokazne heheheheh
Said je imao mjesecc dana ugovora, 24 godine i otisao je za lovu za koju je otisao

Radovac ima dvije i pol godine ugovora, 17 godina i ako zadovolji u Zenitu nije nikakvo cudo da to bude 250 000 eura
ali da zadovoljimo kone mi cemo ga dati đaba ;)

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 00:16

Šofa je napisao/la:Eh ovako za one neupucene i nedokazne heheheheh
Said je imao mjesecc dana ugovora, 24 godine i otisao je za lovu za koju je otisao

Radovac ima dvije i pol godine ugovora, 17 godina i ako zadovolji u Zenitu nije nikakvo cudo da to bude 250 000 eura
ali da zadovoljimo kone mi cemo ga dati đaba ;)
Ma pusti sad tu pricu. Vrati se 100 stranica unazad pa procitaj koliko je Said imao ugovor,za kolko ga vi necete pustite i ostale bajke.
Ista prica kao za ovog malca..
Nista nije lose ako napisemo nesto sto vi samo sanjate. Vi ovako pisete o tituli u duploj kruni ima 10 godina,pa vas vise niko ne gleda ozbiljno.Ali to je do vas,a ne do nas.
Sami pisete svasta i obecavate,a na kraju se sluzi lazima. Ne valja to ..

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 jan 2013, 00:34

Za Saidov ugovor vjerovatno nismo bili u pravu a mozda i jesmo, niko sem njegovog oca nije rekao do kad mu je ugovor, a mozda je i bila neka klauzula kojom se Said osigurao.
Ugl Radovac nije Said, Said je vele klasa za ovu ligu i niko ga nije mogao natjerati da ostane, ja sam zahvalan upravi sto nam ga je dovela da ga gledamo godinu dana i sto nam je pomogao u mnogim stvarima, srca nemam trazit vise od takvog igraca u ovoj bjedi od fudbala.Pored svega toga stanje u glavi mu je nula bodova.
Radovac je druga prica, mlad momak, veliki talent, ima ugovor, a prije svega voli klub i on i otac mu sto su dokazali potpisujuci ugovor.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 jan 2013, 00:42

Dzaba se tu prepirete kad i mi i vi znate da ce mali otici i za 50 milja e ako zenit to ponudi. Teska su vremena i danas je daj sta das posto klubovi jedva prezivljavaju. Pustite se prazne price,tesko da ce i jedan klub dati 250 ooo e za malca koji se nije dokazao no odigro ni jednu premijerligasku utakmicu. Jedino sto sarajevo moze uraditi i zaraditi dobre pare je da ima procenat od buducih transfera posto je momak mlad i velika je mogucnost da ce prelaziti iz kluba u klub. A ipak stoji ono ako se dokaze i ne propane kao vecina talenata.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 30 jan 2013, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.

nedoTotti1946
Kontakt:

Post Postao/la nedoTotti1946 » 30 jan 2013, 00:53

Dona je napisao/la:
sjever je napisao/la:Malo je 250.000 za onakvog momka,realno treba dići tu cijenu pa momak je talenat nije mr.tvi adilović :D
Malo je i za Saida 20.000eura pa on ode za tu pribliznu cifru :) Njegova realna cijena je 1 milion eura,takvog igraca nije vidjela PL-BIH. Ali..
pa Dona paša,oko,kume od 05.januara imas 146 postova,vecinom na našoj temi..ste je rec'?kakvi su to komleksi sviju ti??? :D

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 01:15

Pa brate na sta da imam kompleks.Nit imate titula,nito kakvih uspjeha keoz historiju,sto domaci,sto evropski.Iako imate,sve je to ispod mog kluba.Tako da za kompleks treba nesto uspjesnije od vas.Ovdje dodem,samo iz razloga sto se najvise laze i pise sve i svasta sto nije tacno..

nedoTotti1946
Kontakt:

Post Postao/la nedoTotti1946 » 30 jan 2013, 01:39

Dona je napisao/la:Pa brate na sta da imam kompleks.Nit imate titula,nito kakvih uspjeha keoz historiju,sto domaci,sto evropski.Iako imate,sve je to ispod mog kluba.Tako da za kompleks treba nesto uspjesnije od vas.Ovdje dodem,samo iz razloga sto se najvise laze i pise sve i svasta sto nije tacno..
Znaci prvo poradi na kompleksima,zatim pravopisu..moras znaci paša,moraš Boga mi..nije udure,al' nikako.. :D

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 30 jan 2013, 01:40

Problem sto tebe niko ne pita sta ti pikas i tvohi navijaci.Bitno je koliko ko cega ima,koje dosao do polufinala i finala nekog evropskog takmicenja.Bajke su na drugon spratu,cuj ti njega ne pika se haha.Zato volim ovu temu,dok se na mojoj pise o letecim tanjirima :D

drpitar2
Kontakt:

Post Postao/la drpitar2 » 30 jan 2013, 02:05

lmanijaci vama izgleda Treba jos Jedan derbi da se malo spustite I usutite.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 12 gostiju.