FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 29 jan 2013, 21:24

Klare je napisao/la:
ps:ispravka u vezi Mullera :arrow: 10 golova i 10 asistencija, to je Bundesliga stats, a ukupno 14-11
Gdje navuče ove dvije asistencije ? :D U CL ih nije imao a koliko znam ni u Kupu.

edit: ipak i na Bildu piše desetka my bad Don Klare,.. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jan 2013, 21:51

Nemojte biti previše kritični prema Sky.it ipak su oni u ovom slučaj nekih možda najmanje 6 igrača prve postave pogodili.... :) Ali sve pogodit ne mogu....
Al mnoge stvari ukazuju na to da Gomezomrzci neće doći na svoje...... :D :D
Samo Gomezov problem nije uopšte Guardiola, nego Mandžukić koji razuvjerava i najveće kritičare i pesimiste u njihovoj tvrdnji da nije dovoljno dobar za Bayern. ;)
O Guardioli još jednom napominjem, on se mora kao prvo prilagodit Bayernu, a onda tek Bayern njemu. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 jan 2013, 21:54

effe_sa je napisao/la:Nemojte biti previše kritični prema Sky.it ipak su oni u ovom slučaj nekih možda najmanje 6 igrača prve postave pogodili.... :) Ali sve pogodit ne mogu....
Al mnoge stvari ukazuju na to da Gomezomrzci neće doći na svoje...... :D :D
Samo Gomezov problem nije uopšte Guardiola, nego Mandžukić koji razuvjerava i najveće kritičare i pesimiste u njihovoj tvrdnji da nije dovoljno dobar za Bayern. ;)
O Guardioli još jednom napominjem, on se mora kao prvo prilagodit Bayernu, a onda tek Bayern njemu.
;)
Tako ce i bit.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Klare

Post Postao/la Klare » 29 jan 2013, 21:57

Saurman je napisao/la:Gdje navuče ove dvije asistencije ? :D U CL ih nije imao a koliko znam ni u Kupu.
Ma to ja 'vamo nešto napamet, pa red da zaokružimo makar sama Bundeska u pitanju bila, 10-10, ah brojeva i ljepote. :P
A bila je asistencija i u kupu, evo namah da ti reknem, gostovanje u Augsburgu i s lijeve strane ubačaj za Ćerdana.

Mislim mogu ti ja napisati, nabrojati i tih 10 iz lige, ali slab sam na tipkovnici yebi ga, pa mi se ne da. :lol:

ps:
Samo Gomezov problem nije uopšte Guardiola, nego Mandžukić
E neću se uopšte složit', štaviše daleko od toga, a još je poznato da 'rvat ne može povezati 4 utakmice,
tako da kod Gome nema problema, 'sem ljubavnih, ova plavojka mi ne ulijeva neko povjerenje. :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 jan 2013, 23:19

Najsmjesnija mi je ova izjava o eventualnom napustanju Riberya i odlasku u PSG :lol: . Opce je poznato da Bayern svoje najbolje igrace ne prodaje, posljednjih godina rijetko koga uopste i prodaju, a da prodaju Ribija :lol:
Postoji mogucnost, ali granici s time da ce Augsburg osvojiti Bundesligu. Ribery vrijedi kao Suarez, Neymar, Isco i jos petorica igraca tog kalibra, a mozda i vise 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 jan 2013, 10:35

A ko kaže da će ta ekipa tako izgledati odmah slijedeće godine? Možda ta ekipa tako bude izgledala u sezoni 2015/16, što možda onda i ne bi bilo loše :mrgreen: Ko zna....

Dal bi ja sad dao riberya za Neymara? Ne bi, ali za dvije do tri godine, kad bu ovaj imo 24-25, a Ribery 32-33, mislim da bi si itekako o tome razmislio. A ko ne bi?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 jan 2013, 15:15

anton 1983 je napisao/la:Dal bi ja sad dao riberya za Neymara? Ne bi, ali za dvije do tri godine, kad bu ovaj imo 24-25, a Ribery 32-33, mislim da bi si itekako o tome razmislio. A ko ne bi?
Druga je stvar za 2 ili 3 godine, medjutim i to je pod upitnikom jer ne znamo da li ce i koliko Ribery izgubiti na kvalitetu koji trenutno ima. Ja ga za Neymara ne bih dao, da je npr u pitanju Muniain iz Bilbao za 2 ili 3 godine dalo bi se razmisliti, ali za Neymara koji je precijenjen igrac i koji dolazi iz Brazliske lige koja bez obzira na koeficijent koji je gura u vrh liga svijeta nije ni blizu najjacim ligama svijeta. Uz to poznata je cinjenica kako Juznoamerikanci i Italijani npr znaju da nabiju cijene za svoje igrace koji ne vrijede ni upola toliko. Dakle u obzir dolaze samo igraci koji vrijede onoliko koliko se za njih trazi, po meni Bayern je napravio vec gresku dovodjenjem Martineza za 40 miliona, iako je postojala klauzula koja je trazila toliko novca moglo se dovesti boljih igraca za toliko novca od njega.
Dakle kontekst u kome se spominje razmjena Neymara i Ribija ne dolazi u obzir, jedan od najboljih igraca Bayerna ikad se ne bi smio mijenjati za nekog precjenjenog igraca tipa Neymar, pa cak i kada bude imao 32 godine. Samo dokazani kvalitet ulazi u razmatranje. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jan 2013, 15:16

[youtube][/youtube]
Pomalo naopak dan za Riberyja. Prvo povrijedio nogu, ali onda nastavio s treningom, onda povrijedi nos i počne krvarit iz nosa. Ipak poslije nastavio trening ubrzo.
Poslije onda stalne gestikulacije prema saigračima, prepiranje. Doduše onda dobiva jedan duel , pomalo hrvački s Martinezom :) .....Ipak na kraju zadovoljan i potpuno onaj stari sa svojim zafrkancijama (malo gnjavi Gomu i hvata ga za vrat i glavu.... :D )
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jan 2013, 15:21

Što mi se ovo ne vidi video koji sam postavio?? Ili se jedino kod mene ne vidi....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jan 2013, 15:24

Neymar je perspektiva i ja bih ga licno zelio vidjeti u Bayernu, ali ne ovo ljeto nego 2014-e.
Bez obzira koliko god klipovi bili teski za procijeniti neciji kvalitet, Neymar ga definitivno posjeduje.
Bayern je uvijek imao malih problema s tim igracima koji su dolazili direktno iz Juzne Amerike, jer su bili poprilicno nedokazani na Europskoj sceni, dok je totalno drugacija prica sa igracima koji su se vec okusali na starom kontinentu.

Zakljucak je da ce Bayern u buducnosti morati traziti igraca tipa Riberya a ako je neko potencijalni kandidat onda je to upravo Neymar.
effe_sa je napisao/la:Što mi se ovo ne vidi video koji sam postavio?? Ili se jedino kod mene ne vidi....
Ne vidi se ni kod mene.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jan 2013, 15:29

Omerbavarac je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Što mi se ovo ne vidi video koji sam postavio?? Ili se jedino kod mene ne vidi....
Ne vidi se ni kod mene.
Čudna pojava, sve sam dobro postavio. Do sitea je onda. Hajd sredit će to moderacija.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 jan 2013, 15:57

[youtube][/youtube]

da malo pomognem
Thomas Müller - Fußballgott

Klare

Post Postao/la Klare » 30 jan 2013, 19:20

Na kraju obavezno ide ovaj smajo :arrow: :?
To pod 1
Pod 2
effe_sa je napisao/la:Do sitea je onda.
Nije :idea: , slobodno pitaj ako ne znaš. :oops:

A pod 3
effe_sa je napisao/la:Hajd sredit će to moderacija.... ;)
Jašta će, jašta će :lol:

Zašto galame na Timketa :? ,
ovo kome god nešto nepravo Ukrajinac žrtva,
ali sreća pa hladan k'o špricer. :mrgreen:

I hoće li neko Martinezu reći da ne može kroz igrača :roll: ,
zar je to toliko teško shvatiti.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 jan 2013, 19:40

Klare je napisao/la:
Na kraju obavezno ide ovaj smajo :arrow: :?
To pod 1
Pod 2
To tvrdiš da ne znam video postavit??? Lopino jedna, koliko sam ih ja postavio, ti niti jedan jedini, a da ja pamtim bar.... :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 30 jan 2013, 23:10

Što bi Ozila volio gledati u našem dresu to ne mogu opisati!

Kakve bi to kombinacije bile sa Riberyem........ traumpaar!!!!!

Jednostavno u svakom el clasicu ( izuzev prva 2 od kada je stigao u Real gdje bio period prilagođavanja ) za mene je Ozil najbolji igrač Reala. Momak posjeduje ogromno znanje, inteligenciju, tehniku i stvarno ga je užitak gledati.

Pišem ovo iz razloga jer mi je još danas žao što ga Bayern nije doveo a imali smo more prilika za to. Po meni je prava šteta što Ozil nije završio u Bayernu.

Nadam se da bi jednog dana mogao zaigrati u Bayernu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 jan 2013, 23:26

Stefan Effenberg je napisao/la:Što bi Ozila volio gledati u našem dresu to ne mogu opisati!

Kakve bi to kombinacije bile sa Riberyem........ traumpaar!!!!!

Jednostavno u svakom el clasicu ( izuzev prva 2 od kada je stigao u Real gdje bio period prilagođavanja ) za mene je Ozil najbolji igrač Reala. Momak posjeduje ogromno znanje, inteligenciju, tehniku i stvarno ga je užitak gledati.

Pišem ovo iz razloga jer mi je još danas žao što ga Bayern nije doveo a imali smo more prilika za to. Po meni je prava šteta što Ozil nije završio u Bayernu.

Nadam se da bi jednog dana mogao zaigrati u Bayernu.
Ozil je svjetska klasa, medjutim pitanje je kad bi on mogao doci u Bayern, ako se to uopste desi. Pitanje je da li bi on Bayernu mogao puno pomoci kada napuni jos koju godinu. Real tesko da ce ga pustati, a ko i bi s obzirom da se radi o odlicnom igracu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jan 2013, 23:30

S obzirom da se u Realu sprema šut karta za Mourinha tako će i neki igrači potražiti druge klubove a Ozil je već nekoliko puta pokazivao nezadovoljstvo pogotovo nakon dolaska Modrića.Mogao bi se Mesut kaparisati ako naša uprava ozbiljno zagrize.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jan 2013, 23:50

Ozil je genijalac, ali ona vrsta lijenog genija. Nešto slično Savičeviću.
Ako mu Jose nije mogao natjerati motor u gujcu, onda niko ne može. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jan 2013, 00:04

geronimo je napisao/la:Ozil je genijalac, ali ona vrsta lijenog genija. Nešto slično Savičeviću.
Gero ba što ja imam problem s postavljanjem videa? Vidiš da sam još izložen podsmjehu ove bitange, znaš već koje? :)
A znaš šta ima još novo? Otišao anto u mornare...... :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 jan 2013, 00:06

geronimo je napisao/la:Ozil je genijalac, ali ona vrsta lijenog genija. Nešto slično Savičeviću.
dosta dobar opis, upravo je takav ozil, zna odigrati maestralno, al zna i zakazati, izgledati nezainteresovano, to je taj tip igraca kojeg je dobro imati, al na neke duze staze se ne mozes pouzdati u njega, evo veceras je u el classicu bio vrlo dobar, al zna i odigrati tako da se ne vidi na terenu

dobro bi dosao bayernu da su ga doveli onda kad ga je doveo real, sad mu je cijena astronomska
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.