AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Dobra je stvar što se gradi ekipa oko momaka koji vole i navijaju za Milan od malena .
Shaarawy , De Sciglio , Balotelli , Saponara , Montolivo .. Te nadam se do ljeta Cristante da konačno potpiše profesionalni ugovor .
Shaarawy , De Sciglio , Balotelli , Saponara , Montolivo .. Te nadam se do ljeta Cristante da konačno potpiše profesionalni ugovor .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kad već spomenu Saponaru,evo jednog dobrog klipa! Kako će nam dobro doći ovaj momak, jedva čekam da ga vidim na djelu
A i Balotellija, nadam se već protiv Udina u nedelju..
kad već spomenu Saponaru,evo jednog dobrog klipa! Kako će nam dobro doći ovaj momak, jedva čekam da ga vidim na djelu

A i Balotellija, nadam se već protiv Udina u nedelju..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Ako bude ovaj Milanov napad funkcionisao kako treba , ima da se protivničke odbrane tresu k'o FAP na leru

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Svaka čast na ovom transferu Balonje jesam juventino al zavidim čeli ponekad bgm nista se uopšte nije toliko pricalo a ljudi ga dovedu aa marota najebem mu se ja majke samo kuka ko da juve feninga nema i ne može dovest ni najobicnije igrače ko da se radi o Ozrenu a ne o Juventusu vama i jest mjesto ispod nas u ligi i nadam se da ce tako i biti(ne provociram znate na sta mislim da ste drugi )
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bog je okrenuo ledja Milanu ocito. Pu **** zivot, al sta ces kad se ima gomila panjeva u upravi.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- francobaresi
- Kontakt:
Emanuelson blizu prelaska u Fulham , radi se samo o posudbi .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
sa mogucnoscu otkupa punog ugovora na krajufrancobaresi je napisao/la:Emanuelson blizu prelaska u Fulham , radi se samo o posudbi .

nemojte se previse oslanjati na to da je balo veliki navijac milana, on je totalno psihicki nestabilan. ko vam garantuje da nece obuci dres intera i tako provocirati ako ga ne krene. od srca vam zelim srecu s njim, jer mi je mrsko gledati los milan i ako navijam za inter 

Ti si odavno van svih tokovapesmaster je napisao/la:Nisam u toku , jel to Balo prešao u Milan ?![]()

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- francobaresi
- Kontakt:
Muntari , Ambro , Monto , Prince , Nocerino , Flamini ,Traore i povrijeđeni De Jong , to je sve što Milan ima od veznih igrača .UrbyEmanuelson je napisao/la:sa mogucnoscu otkupa punog ugovora na krajufrancobaresi je napisao/la:Emanuelson blizu prelaska u Fulham , radi se samo o posudbi .![]()
ovo ne volim i ne svidja mi se nikako
Nešto mi govori , da ćelo nije rekao posljednju riječ na zimskom Mercatu

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- senad_flamin
- Kontakt:
Imam osjećaj da će dovesti nekog veznog iz Serije A,nešto slično kao onda Nocerina,evo pominju se Kucka i Poli.
-RIVALDO-
Emanuelson je pozajmljen Fulhamu do juna, bez prava otkupa. Bar sam tako pročitao.
grande Milan
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da Poli ima prednost , mlađi je i Italijan . Što znači da se uklapa u politiku i planove kluba .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ti mali da čutišMrHc je napisao/la:Ti si odavno van svih tokovapesmaster je napisao/la:Nisam u toku , jel to Balo prešao u Milan ?![]()

Sloboda Tuzla !!!
- francobaresi
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
A gospodina šta radi

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ovo je samo dokaz da Antoninija drze zato sto zna viceve pricat i sto je smijesan 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bit ce mi drago ako daju Urby-a na posudbu,ali bez prava otkupa ugovora,sad ima da pratim i tekme Fulhama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.