Moguće QPR poznat kao tvrda ekipa, bar kad god sam ih gledao, dugo su držali rezultat 0:0bhsport je napisao/la:Uci ce u drugom i zabiti.

Idealan scenario Edin ulazi oko 60-te i odmah zabija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Moguće QPR poznat kao tvrda ekipa, bar kad god sam ih gledao, dugo su držali rezultat 0:0bhsport je napisao/la:Uci ce u drugom i zabiti.
racunaj na to da u subotu/nedjelju igraju protiv liverpoola i da je tu starterBatko je napisao/la:2 nije dao gol iako je imao asistencije i odma klupa, haj da Tevez i Aguero zabijaju, nego se ne sjećam kad su gol dali....
Haha, znao sam da ce biti tako večeras.
Evetrone je napisao/la:džeko u velikim utakmicama za reprezentaciju velika nula,ibišević još gori,mislim da trebamo protiv grka igrati sa stevanovićem u špicu i ibričićem iza njega,jer očekivati nešto od džeke je smješno kao i u oba baraža.
Nebitno kakava je bila...ta utakmica nama je bila od velikog značaja...eto recimo Francuska..utakmica pred baraz..? nije njegova krivica sto se nismo plasiraili..kvaliteta Dzeke je neupitna..mislim da je on to sam pokazao. Sada nesto govoriti je suvisnoEvetrone je napisao/la:to i nije velika utakmica jer je bila belgija loša kasnije ti golovi nisu bili ni bitni jer se nismo plasirali...
hackerinho je napisao/la:Evetrone je napisao/la:džeko u velikim utakmicama za reprezentaciju velika nula,ibišević još gori,mislim da trebamo protiv grka igrati sa stevanovićem u špicu i ibričićem iza njega,jer očekivati nešto od džeke je smješno kao i u oba baraža.![]()
![]()
![]()
bez razmisljanja..onako na prvu mi na um pade Genk i Belgija..
a lika majko mila, dzeko i ibisevic nula,hahhahahahahmajestic24 je napisao/la:hackerinho je napisao/la:Evetrone je napisao/la:džeko u velikim utakmicama za reprezentaciju velika nula,ibišević još gori,mislim da trebamo protiv grka igrati sa stevanovićem u špicu i ibričićem iza njega,jer očekivati nešto od džeke je smješno kao i u oba baraža.![]()
![]()
![]()
bez razmisljanja..onako na prvu mi na um pade Genk i Belgija..
francuska.spanija,belgija...
Jos dodaj MMS i posalji na 0611171 i dobit ces postavke na mobitel za MMS poruke..Evetrone je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Kako ti se popravio bosanski jezik..garant si izas'o iz pecine i poceo pricati s ljudima..Evetrone je napisao/la:inače očekujem džeku večeras u 64 minuti i dva gola
PRIJAVA
Pas je napisao/la:[quote="Evetrone"="Papastathopoulos"]Kako ti se popravio bosanski jezik..garant si izas'o iz pecine i poceo pricati s ljudima..Evetrone je napisao/la:inače očekujem džeku večeras u 64 minuti i dva gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.