Boli boli, uzasno boli ..adisg je napisao/la:Puno srece akterima derbija, i nek pobijedi bolji - SARAJEVO.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Boli boli, uzasno boli ..adisg je napisao/la:Puno srece akterima derbija, i nek pobijedi bolji - SARAJEVO.
Iz Hajduka...junior bjase (neznam jel jos uvijek u toj kategoriji)Gerrard je napisao/la:Ko je taj Faric nisam do sada cuo za njega , junior ili je tek dosao ??TheManiacs je napisao/la:DOBIO SAM INFORMACIJU OD MIRKA RADOVANOVICA DA CE GA MJENJAT NAJVEROVATNIJE ONAJ FARIC![]()
evo sta je napiso
''ma jbg,poludeo sam igrao sve utakmice do sad i prijateljske i prvenstvene i kup i da ne odigram najvazniju utakmicu '' Najverovatnije ce me mjenjat Faric !
Ma kakav bod HOCEMO POBJEDU I TACKA SVE OSIM TOGA je VELIKI NESUPJEH BAR ZA MENE.Stole iz Bora je napisao/la:Za mene je sve osim poraza prihvatljivo. Ipak je to derbi, ipak je ekipa Sarajeva dugo zajedno, odigrali su dosta utakmica u Evropi, dobro se poznaju, imaju Skoru, Belosevica, Muminovica .. Nece biti nimalo lako.
Sljedecu utakmicu idemo u Laktase pa nam dolazi Leotar i tu bi mogli cvaknuti 6 boba pa tako ni bod u derbiju ne bi bio los.
Ma pusti Radovanovica, sta on zna ko ce igrati. Zato i postoji brko da odredi prvih 11. Kakav crni Faric od prve minute ..TheManiacs je napisao/la:DOBIO SAM INFORMACIJU OD MIRKA RADOVANOVICA DA CE GA MJENJAT NAJVEROVATNIJE ONAJ FARIC![]()
evo sta je napiso
''ma jbg,poludeo sam igrao sve utakmice do sad i prijateljske i prvenstvene i kup i da ne odigram najvazniju utakmicu '' Najverovatnije ce me mjenjat Faric !
mi uvijek posteno a oni nas oderu duplo u odnosu na horde, cak vise platimo kartu za jug nego oni za istok, udbasi su toStole iz Bora je napisao/la:Karte za sarajevski se počinju prodavati sutra (subota) u 8.00, po cijenama: 5 KM jug i istok, 10 KM sjever i 20 KM zapad. Kapije će biti otvorene od 14.00, a na jug će se moći ući i sa zapadne strane.
Ma hocu i ja pobjedu ALI vidjet cemo mogu li nasi to i ispuniti! Kazem ni bod nije smak svijeta AKO nakon toga uspijemo dobiti Laktase vani i Leotara kuci!nime_tm87 je napisao/la:Ma kakav bod HOCEMO POBJEDU I TACKA SVE OSIM TOGA je VELIKI NESUPJEH BAR ZA MENE.Stole iz Bora je napisao/la:Za mene je sve osim poraza prihvatljivo. Ipak je to derbi, ipak je ekipa Sarajeva dugo zajedno, odigrali su dosta utakmica u Evropi, dobro se poznaju, imaju Skoru, Belosevica, Muminovica .. Nece biti nimalo lako.
Sljedecu utakmicu idemo u Laktase pa nam dolazi Leotar i tu bi mogli cvaknuti 6 boba pa tako ni bod u derbiju ne bi bio los.
Do nase uprave je to sto je cijena za JUG na Grbavici 5 KM i tu njihova uprava nema nista. Znaci nas dere nasa uprava. Njima njihova daje sjever za 3 KM (cini mi se) za sve utakmice na AFH. Oni svakako nece kupovati karte za Istok jer je ta tribina zatvorena tako da im ostaje samo sjever. A ako im dignu sjever na, recimo, 15 KM odmah je digao i navijacima Zelje koji idu na tu tribinu a nemaju sezonske karte. Na stadionu AFH ista je cijena karata za zapadnu tribinu i nama koji idemo tu kao i njihovim navijacima koji tu sjede. Znaci do nasih je.mirzza je napisao/la:mi uvijek posteno a oni nas oderu duplo u odnosu na horde, cak vise platimo kartu za jug nego oni za istok, udbasi su toStole iz Bora je napisao/la:Karte za sarajevski se počinju prodavati sutra (subota) u 8.00, po cijenama: 5 KM jug i istok, 10 KM sjever i 20 KM zapad. Kapije će biti otvorene od 14.00, a na jug će se moći ući i sa zapadne strane.
nasa uprava = miStole iz Bora je napisao/la:Do nase uprave je to sto je cijena za JUG na Grbavici 5 KM i tu njihova uprava nema nista. Znaci nas dere nasa uprava. Njima njihova daje sjever za 3 KM (cini mi se) za sve utakmice na AFH. Oni svakako nece kupovati karte za Istok jer je ta tribina zatvorena tako da im ostaje samo sjever. A ako im dignu sjever na, recimo, 15 KM odmah je digao i navijacima Zelje koji idu na tu tribinu a nemaju sezonske karte. Na stadionu AFH ista je cijena karata za zapadnu tribinu i nama koji idemo tu kao i njihovim navijacima koji tu sjede. Znaci do nasih je.mirzza je napisao/la:mi uvijek posteno a oni nas oderu duplo u odnosu na horde, cak vise platimo kartu za jug nego oni za istok, udbasi su toStole iz Bora je napisao/la:Karte za sarajevski se počinju prodavati sutra (subota) u 8.00, po cijenama: 5 KM jug i istok, 10 KM sjever i 20 KM zapad. Kapije će biti otvorene od 14.00, a na jug će se moći ući i sa zapadne strane.
Najbolja opcija je da se onaj jad od istoka malo navalja betonom, poravna, mozda digne za jednu ili dvije stepenice, stavi se ograda i tu guras gostujuce navijace.
Ukratko nasa uprava nasim navijacima stavlja visoke cijene (mislim na juznu tribinu) a njihova njima stavlja manje cijene karata i paze ih barem sto se toga tice ..mirzza je napisao/la:nasa uprava = mi
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MoSaZeLjo1921 i 41 gost.