Devil je napisao/la:bold: Eto to imate...Titova-Juga je napisao/la:Devil-e, pa to je po meni vise nego lagano rijesiti.
Ostavi ovu ovdje temu da kukamo i placemo, otvori nam ozbiljnu, odnosno, onu postojecu ostavi gdje su prijedlozi sa napomenom da se tu pisu iskljucivo analize, pojasnjenja o parovima, a oni koji to ne rade, kaznite na nacin koji vama odgovara. Uostalom, posto si vec rekao da je prijedlog odbijen, malo sam se sada zanijeo, a iz tvog posta vidim i zasto je odbijen, jer nisam bio upucen da je vec takvi nekih pokusaja, ali ako je zaista vecina raje za i ako vi i dalje imate jos malo snage i volje onda...
crveno: I to imate,poredano po sportovima,jos preglednije nego sto ti zelis.
plavo: Kao sto rekoh vec to imate,ona tema moze da ostane samo za celovite tikete.
Hvala na odgovoru.
Sto se toga tice, licno ne mislim da nam bas treba sortirano po sportovima, mislim da je logicnije da imamo jednu temu striktno za te analize gdje ce vjerovatno i ostali kad vide (da ih se kaznjava zbog praznih upisa sa tipovima) poceti nesto pisati, i bit ce mnogo ugodnije za oci svakom korisniku. Razlog sto ne pisu u tim temama koje si otvorio je taj sto su vidili da na onoj mogu da rade sta hoce, nekad ce dobiti upozorenje, nekad izrbisan post, a cesto se to nece ni viditi jer je to jedna od najaktuelnijih tema pa je samim tim i vama kao moderatorima i glavnom administratoru nekada nedohvatljiva za pohvatati sve lose sto ima na istoj.