Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 17:21

Devil je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Devil-e, pa to je po meni vise nego lagano rijesiti.
Ostavi ovu ovdje temu da kukamo i placemo, otvori nam ozbiljnu, odnosno, onu postojecu ostavi gdje su prijedlozi sa napomenom da se tu pisu iskljucivo analize, pojasnjenja o parovima, a oni koji to ne rade, kaznite na nacin koji vama odgovara. Uostalom, posto si vec rekao da je prijedlog odbijen, malo sam se sada zanijeo, a iz tvog posta vidim i zasto je odbijen, jer nisam bio upucen da je vec takvi nekih pokusaja, ali ako je zaista vecina raje za i ako vi i dalje imate jos malo snage i volje onda...
bold: Eto to imate...
crveno: I to imate,poredano po sportovima,jos preglednije nego sto ti zelis.
plavo: Kao sto rekoh vec to imate,ona tema moze da ostane samo za celovite tikete. ;)

Hvala na odgovoru.

Sto se toga tice, licno ne mislim da nam bas treba sortirano po sportovima, mislim da je logicnije da imamo jednu temu striktno za te analize gdje ce vjerovatno i ostali kad vide (da ih se kaznjava zbog praznih upisa sa tipovima) poceti nesto pisati, i bit ce mnogo ugodnije za oci svakom korisniku. Razlog sto ne pisu u tim temama koje si otvorio je taj sto su vidili da na onoj mogu da rade sta hoce, nekad ce dobiti upozorenje, nekad izrbisan post, a cesto se to nece ni viditi jer je to jedna od najaktuelnijih tema pa je samim tim i vama kao moderatorima i glavnom administratoru nekada nedohvatljiva za pohvatati sve lose sto ima na istoj.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 17:24

pretpostavljao sam da se nešto pokušavalo,ali eto ja sam dao prijedlog,zbog onih koji se trude i oni koji znaju šta pišu,iako im neznam još svima nadimke-imena,šta god bilo :D al eto moj prijedlog je možda i previše bio,nek bude ovako,al jednostavno ne vidim svrhu,a uz to me zanima i gdje su parovi od vas admina koji vodite forum :D malo ima ljudi uključenih u ozbiljnije shvaćanje ovog svega..al nema veze nek se nastavi sa ovakvim radom,iće i ovo nekako,ako ništa drugo bar će neko nekad pomoć onima kojima je samo do rasprave,zajebancije i prepisivanja :lol:
i složio bih se da netreba sve odvajat na sportove,vec stavit sve u jednu temu sa ANALIZAMA para..da je sve na jednom mjestu..
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 29 jan 2013, 17:27

Ma budite ozbiljni. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 17:29

Mene mrzi postavljati parove vise,optuzen sam da radim u korist kladionica. :lol: Haj necemo uzeti u obzir koliko sam im kesa uzeo dok sam postavljao parove i koliko jos kada nisam. :mrgreen:
A gde ih postavim kada ih postavim,e to nek' bude tajna koju zna par ljudi. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 17:31

Devil je napisao/la:Mene mrzi postavljati parove vise,optuzen sam da radim u korist kladionica. :lol: Haj necemo uzeti u obzir koliko sam im kesa uzeo dok sam postavljao parove i koliko jos kada nisam. :mrgreen:
A gde ih postavim kada ih postavim,e to nek' bude tajna koju zna par ljudi. :mrgreen:

pa et to ti dođe ko ovaj prijdlog sa zatvorenom grupom di će par ljudi znat parove,organiziraju se klanovi :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 17:32

tonii je napisao/la:
Devil je napisao/la:Mene mrzi postavljati parove vise,optuzen sam da radim u korist kladionica. :lol: Haj necemo uzeti u obzir koliko sam im kesa uzeo dok sam postavljao parove i koliko jos kada nisam. :mrgreen:

pa et to ti dođe ko ovaj prijdlog sa zatvorenom grupom di će par ljudi znat parove,organiziraju se klanovi :lol: :lol:
A da to mozda vec ne postoji ? :lol: :mrgreen: :P

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 17:33

Devil je napisao/la:
tonii je napisao/la:

A da to mozda vec ne postoji ? :lol: :mrgreen: :P
a dobro htio sam to reć,al neka tako je to i u stvarnom svijetu pa može i u virtualnom :lol: ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 17:35

Potrudi se malo mozda i ti dodjes u to drustvo. ;)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 jan 2013, 17:36

ne znam jel neko vec postavljao al predobro :lol: http://www.tarzanija.com/moja-zena-prat ... e-kladimo/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 17:36

Ajde ispuni nam zelju, kakvo vas je chatanje uhvatilo : P
Ako ne uspije ovaj prijedlog, preuzimam svu krivnju. :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 17:38

Titova-Juga je napisao/la:Ajde ispuni nam zelju, kakvo vas je chatanje uhvatilo : P
Da je otvaram po cenu tvoga bana.Ako za 7 dana ne bude uspela bolje ti je bezi sam sa foruma ? :mrgreen:
Cak i ako se na njoj bude pisalo,a mi i daljemo budemo imali posla na ostalim temama ti si kriv.

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 17:39

Devil je napisao/la:Potrudi se malo mozda i ti dodjes u to drustvo. ;)
vidit ćemo kako će me ić :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 17:41

Devil je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ajde ispuni nam zelju, kakvo vas je chatanje uhvatilo : P
Da je otvaram po cenu tvoga bana.Ako za 7 dana ne bude uspela bolje ti je bezi sam sa foruma ? :mrgreen:
Cak i ako se na njoj bude pisalo,a mi i daljemo budemo imali posla na ostalim temama ti si kriv.

Po cijenu sedmice u Banovicima, preuzimam svu odgovornost, ali daj mi 10 dana da se isklistalizira stanje malo :)
Znaci, kladionica-prijedlozi-analize da bude striktno za to, sve ostalo da se kaznjava.. naravno da ce biti turbulencija u pocetku dok se raja ne navikne, ali garantujem da ce se dosta njih nakon nekoliko obrisanih postova, upozorenja i slicno malo udariti u glavu. Samo treba biti jos aktivniji na toj temi, mislim za vas moderatore da bi prijedlog dosao do izrazaja na kraju :mrgreen:

Smrt nacionalizmu !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 17:42

Eto imas 10 dana,samo ja ne znam ko je spominjao 7 dana u Banovicima. :P :lol: Ja nisam. :mrgreen:
Odoh sad do dvorane gledati basket,veceras cu to da sredim kada se vratim,ako ne bude kakvih pametnijih predloga. :)

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 17:43

i uključit i ove tihe ljude foruma,što se tu i tamo pojave među nama :D jer takav su ti ljudi,neće se niko trudit da bude bolji od nekog po informaciji okladi paru svemu ako nema dobru konkurenciju...dakle što bolji ljudi sudjeluju bolje analize idu,bolji parovi,sve bolje.. ;) tako vam je svuda,pa i ovom svijetu klađenja...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 17:44

Devil je napisao/la:Eto imas 10 dana,samo ja ne znam ko je spominjao 7 dana u Banovicima. :P :lol: Ja nisam. :mrgreen:
Odoh sad do dvorane gledati basket,veceras cu to da sredim kada se vratim,ako ne bude kakvih pametnijih predloga. :)

Nadam se da ce biti jos i pametnijh, svaka pomoc dobro dosla.
Nisi ti, ja sam rekao, jer mi je muka vise od prazne slame na toj temi, tako da, stojim uz ovo :)
Ajde, koga to ides gledat ? Mi cekamo Dinama ovdje prekosutra : )

Smrt nacionalizmu !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 17:45

Titova-Juga je napisao/la:
Devil je napisao/la:Eto imas 10 dana,samo ja ne znam ko je spominjao 7 dana u Banovicima. :P :lol: Ja nisam. :mrgreen:

Nisi ti, ja sam rekao, jer mi je muka vise od prazne slame na toj temi, tako da, stojim uz ovo :)
Ti si rekao 7,al' ja ocekujem bar trajno. :mrgreen: :P Nisam se ja dzaba maltretirao pa da mi se neko vrati za sedam dana. :P

p.s Radnicki FMP-Sloboda

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 17:48

Devil je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Ti si rekao 7,al' ja ocekujem bar trajno. :mrgreen: :P Nisam se ja dzaba maltretirao pa da mi se neko vrati za sedam dana. :P

p.s Radnicki FMP-Sloboda

Ma cuj trajno, pa svi veliki borci su prosli trnje da bi dosli do cilja, ali nisu bas odmah ginuli : D
Ae sretno, mada Sloboda vise nije ni S od Slobode nekadasnje.

Smrt nacionalizmu !!

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 29 jan 2013, 18:12

Idemo afrikanci

Bez reklame ..
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 18:22

i još za kraj od mene jedan u glavu :lol: :lol:

MHC Martin-HKM Zvolen 1 7,80 // 1x 3,20

3:0 2. trećina..uooopaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jbg meni baš ovaj bez analize prođe,al nije bio bez razloga,gosti ubjedljivo prvi,domaćini za play off,svašta nešto tu ima,al nisam baš imao vremena za puno objašnjavanja :D samo nek završi ovako :D :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.