Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
KOLASINAC > (Vrsajevic+S.Vranjes+Vrancic+Sunjic+Svraka+Sesar+buduci anonimus kojeg ce Susic plasirati u nasu repku)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dašta je nego veći, glava mu ne može ni stati u avatar od @majstora10Principatus je napisao/la:KOLASINAC > (Vrsajevic+S.Vranjes+Vrancic+Sunjic+Svraka+Sesar+buduci anonimus kojeg ce Susic plasirati u nasu repku)
100% sportski i krajnje opušten potpis
naravno, kao i Seferovića , Arslanagića , Bičakčića , Nadarevića dok ih ne dovucemo u reprezentaciju!!!!guillermo je napisao/la:Spominjanje Kolasinca je nevjerovatno potrebno ovom forumu i medijama.Tako da samo naprijed Majstore10
zaboravih Dilavera iz Austrije,,, beton bekhroni je napisao/la:naravno, kao i Seferovića , Arslanagića , Bičakčića , Nadarevića dok ih ne dovucemo u reprezentaciju!!!!guillermo je napisao/la:Spominjanje Kolasinca je nevjerovatno potrebno ovom forumu i medijama.Tako da samo naprijed Majstore10
Majstor 10 samo ti nastavi da pišeš o Kolašincu, nemoj da te nek komentari ovdje obezhrabre. Kolašinac je jedan od najtalentovanijih defanzivnih igrača u Evropi a naš slektor umjesto da se bori za njega zibja bezvezne šale.
Velika je stvar sto ovaj igrac zeli igrati za BiH.Iskreno se nadam da ce uskoro rijesiti i tu papirologiju 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Naprijed @majstore, ovdje postoji animozitet, cak i mrznja, prema mladim, talentovanim, igracima jer njihov kvalitet ih namece reprezentaciji, a to kvari lazni "mir u kuci" , koji su nametnuli selektor i njegove pristalice.
samo naprijed.
samo naprijed.
Sent from my Commodore 64
- molotovljev
Ti, ili si jako, jako bolestan tip, ili si sitni, amaterski menadžer, koji na ovaj način pokušava prodatinihco je napisao/la:Naprijed @majstore, ovdje postoji animozitet, cak i mrznja, prema mladim, talentovanim, igracima jer njihov kvalitet ih namece reprezentaciji, a to kvari lazni "mir u kuci" , koji su nametnuli selektor i njegove pristalice.
samo naprijed.
po nekog igrača. Mada, prije bih rekao ovo prvo. (ptsp)
F.K.SARAJEVO
Podrška Kolašincu i od mene.
Jedan od najvećih evropskih talenata a naš

- molotovljev
obzirom da si onemogućio slanje pp, a meni si napisao to što si napisao, pa da ti odgovorim ovako javno,
jer ja nisam čkapi kao ti..
Bez brige, užurbano radimo na tvom lociranju. Vidimo se uskoro.

F.K.SARAJEVO
Jesu li to mozda prijetnje, poslije uvreda !?molotovljev je napisao/la:obzirom da si onemogućio slanje pp, a meni si napisao to što si napisao, pa da ti odgovorim ovako javno,
Sent from my Commodore 64
- molotovljev
- maximusdecimus
- Kontakt:
- molotovljev
Po cemu je jedan od najvecih Evropskih talenata? Jel' samo zato sto je nas?Batko je napisao/la:Podrška Kolašincu i od mene.
shandrlike-tandrlike
Zvuci seximolotovljev je napisao/la:pa...otprilike tako nekako, naprijed-nazad.

Neka ba.. ohladite malo.

shandrlike-tandrlike
- molotovljev
Ma nećemo ulaziti u detalje, ali imam za tebe posebno iznenađenje. Zaslužio si !
F.K.SARAJEVO
Reptile@
Kvalitetom...
Kvalitetom...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Lavcina, Proximic, StevieG8 i 46 gostiju.