Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

stomaklija
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la stomaklija » 29 jan 2013, 15:13

soxx je napisao/la:e evo napravio sam racun u bhplayu i sad gledam ima SALDO i DOBITAK.. Pa sad kad bih odigrao nekakav tiket i pogodio , bil mogao sa tim dobivenim parama nastavit se kladit il moram otici u kladionicu da dignem pa stavim ponovo???
Mozes care odmah. Niki problem nije. Prije nisu dali ali u zadnje vrijeme moze. Znaci dobijes i odmah trosi :mrgreen:

tonii
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 16:31

imam jedan primjedbu na forum i jedan prijedlog za admine ;)

1.primjedba-gledam stavlja se jako puno parova od strane nekih,bez ikakvog objašnjenja ni za jednu postavljenu utakmicu,igraju APP (ako prođe-prođe) :lol: :lol: i ja sam koji put postavio bez ikakvog objašnjenja,al više ne, jer sam shvatio da nema svrhe tako igrat,ovdje smo da si svi pomognemo i uzmemo neke pare na kladionici,a ne da postavimo parove da imamo šta pratit i onda se "****" kao veliki kladioničari ako sve prođe,mislim ako nemate bar jednu informaciju da podjelite,tj. objašnjenje zašto ste nešto igrali,onda niste ovdje da si pomognemo međusobno već da postavite nešto bzvz i pokupite nešto što vam može pomoć u stavljanju par-dva više na listić...

2-prijedlog-za admine da se napravi neki kutak gdje će svakodnevno biti postavljeni parovi sa analizama i da to traje neko vrijeme,i oni koji se pokažu da se napravi zatvoreni dio,da to bude krug od par ljudi koji će si stvarno POMAGATI sa informacijama i parovima,a ne bit samo član foruma...

NISAM ZNAO U KOJI DIO FORUMA DA OVO NAPIŠEM PA SAM OVDJE POSTAVIO.. ;)
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 29 jan 2013, 16:32

tonii je napisao/la:imam jedan primjedbu na forum i jedan prijedlog za admine ;)

1.primjedba-gledam stavlja se jako puno parova od strane nekih,bez ikakvog objašnjenja ni za jednu postavljenu utakmicu,igraju APP (ako prođe-prođe) :lol: :lol: i ja sam koji put postavio bez ikakvog objašnjenja,al više ne, jer sam shvatio da nema svrhe tako igrat,ovdje smo da si svi pomognemo i uzmemo neke pare na kladionici,a ne da postavimo parove da imamo šta pratit i onda se "****" kao veliki kladioničari ako sve prođe,mislim ako nemate bar jednu informaciju da podjelite,tj. objašnjenje zašto ste nešto igrali,onda niste ovdje da si pomognemo međusobno već da postavite nešto bzvz i pokupite nešto što vam može pomoć u stavljanju par-dva više na listić...

2-prijedlog-za admine da se napravi neki kutak gdje će svakodnevno biti postavljeni parovi sa analizama i da to traje neko vrijeme,i oni koji se pokažu da se napravi zatvoreni dio,da to bude krug od par ljudi koji će si stvarno POMAGATI sa informacijama i parovima,a ne bit samo član foruma...

NISAM ZNAO U KOJI DIO FORUMA DA OVO NAPIŠEM PA SAM OVDJE POSTAVIO.. ;)
Slazem se sa tobom ali da analize budu dostupne svima a ne za par pojedinaca!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 16:33

Prijedlog je prva liga, meni je ionako muka od ovih što napišu tipove i izlete, (neki radi više postova, neki iz nekog drugog razloga).

Vrijeme je da se malo uozbilji ovaj dio foruma.

P.S, te prijedloge postavi ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3200" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 16:35

Titova-Juga je napisao/la:Prijedlog je prva liga, meni je ionako muka od ovih što napišu tipove i izlete, (neki radi više postova, neki iz nekog drugog razloga).

P.S, te prijedloge postavi ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3200" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala na linku,sad ću prebaciti tamo,i da se nadovežem na ovo da informacije budu dostupne svima..može i za to sam,al ne sve informacije 2-3 para koja će bit tamo da se stave na uvid na svima,jer čemu onda svrha,mi da pišemo i tražimo a vi da ubirete kajmak :lol: :lol:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 jan 2013, 16:36

stomaklija je napisao/la:
soxx je napisao/la:e evo napravio sam racun u bhplayu i sad gledam ima SALDO i DOBITAK.. Pa sad kad bih odigrao nekakav tiket i pogodio , bil mogao sa tim dobivenim parama nastavit se kladit il moram otici u kladionicu da dignem pa stavim ponovo???
Mozes care odmah. Niki problem nije. Prije nisu dali ali u zadnje vrijeme moze. Znaci dobijes i odmah trosi :mrgreen:
jel isti princim ko u wwin,premieru posto nisam upaznat sa ovom kladionicom nikako a vidim ima igraca nba dosta u ponudi ako neko moze objasniti gdje ima ova kladionica u sarajevu u centru :D

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 jan 2013, 16:36

@tonii

To se predlagalo najmanje 100 puta. Otvorile su se teme za analize, hokeja,kosarke, nogometa itd. Pogledaj dole al vecinom tu niko nista ne pise.. I ja sam bio za to da se ne stavljaju glupi tiketi kao sto sam ja gore stavio al kad se vec stavlja neka ga :mrgreen:

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 29 jan 2013, 16:38

tonii je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Prijedlog je prva liga, meni je ionako muka od ovih što napišu tipove i izlete, (neki radi više postova, neki iz nekog drugog razloga).

hvala na linku,sad ću prebaciti tamo,i da se nadovežem na ovo da informacije budu dostupne svima..može i za to sam,al ne sve informacije 2-3 para koja će bit tamo da se stave na uvid na svima,jer čemu onda svrha,mi da pišemo i tražimo a vi da ubirete kajmak :lol: :lol:
Pa vi onda ispadate kao neko zatvoreno udruzenje,samo vama lova a gdje nama! :lol: ;)

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 16:43

soxx je napisao/la:@tonii

To se predlagalo najmanje 100 puta. Otvorile su se teme za analize, hokeja,kosarke, nogometa itd. Pogledaj dole al vecinom tu niko nista ne pise.. I ja sam bio za to da se ne stavljaju glupi tiketi kao sto sam ja gore stavio al kad se vec stavlja neka ga :mrgreen:
nemogu gledat jednostavno,ja sam iz hrvatske(al inače pripadam ovdje jer su svi moji iz Brčkog :D ) i dugo već se kladim i pratim kladionicu,bio član mnogo foruma svega,i nedavno se pridružim vama,i vidim da ima stvarno pojedinačnih dobrih ljudi koji postavljaju dobre parove sa dobrim informacijama,i znaju svoj posao :D i onda vidim ove druge koji se ne trude već eto tek toliko da su tu,imaju šta prepisat,šta stavit,da ljudi vide šta su igrali..al čemu to?? pa vidim dnevno bezbroj odigranih tuđih listića,i da sve prepišem il šta? :lol: :lol: al ovo sve što sam naveo,džaba pričat ako se neki admin ne pojavi i to stvarno pokrene i da si malo truda da vodi to tjedan-dva...a što se tiče love,rekoh i vama ide 2-3 para od onih koji žele se trudit i tražit nešto..a još uvijek ostajete svi među sobom koji ćete si djelit listiće bez ikakvog objašnjenja..

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 jan 2013, 16:48

U nazivu teme ne pise analize , za koje vec ima nekoliko tema , sve posebno i fudbal i kosarka i hokej. Zasto tu ne pise niko ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 29 jan 2013, 16:50

Čekam Anu Ivanović za dobitak, a nemam ništa na računu. U Pataji pada kiša i ko zna kad će meč biti nastavljen. U toku je treći set i još nema brejka. Ajmoooooo Ana. :D

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 29 jan 2013, 16:51

tonii je napisao/la:
soxx je napisao/la:@tonii

nemogu gledat jednostavno,ja sam iz hrvatske(al inače pripadam ovdje jer su svi moji iz Brčkog :D ) i dugo već se kladim i pratim kladionicu,bio član mnogo foruma svega,i nedavno se pridružim vama,i vidim da ima stvarno pojedinačnih dobrih ljudi koji postavljaju dobre parove sa dobrim informacijama,i znaju svoj posao :D i onda vidim ove druge koji se ne trude već eto tek toliko da su tu,imaju šta prepisat,šta stavit,da ljudi vide šta su igrali..al čemu to?? pa vidim dnevno bezbroj odigranih tuđih listića,i da sve prepišem il šta? :lol: :lol: al ovo sve što sam naveo,džaba pričat ako se neki admin ne pojavi i to stvarno pokrene i da si malo truda da vodi to tjedan-dva...a što se tiče love,rekoh i vama ide 2-3 para od onih koji žele se trudit i tražit nešto..a još uvijek ostajete svi među sobom koji ćete si djelit listiće bez ikakvog objašnjenja..
Ako to predje na nacin da i drugi to ne mogu da vide cemu onda sve to,to mi lici na varijantu gdje moras da das novac da bi dobio parove!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 29 jan 2013, 16:53

Ovo uopce nije ozbilhan forum da bi se tako nesto napravili,ali mi je jos smijesnije da postoji forum u kojem ce neko namsknuti pare,taj se nije rodio.Nego ljudi ulaze na razlicite strane portale i ako nalete na neki par napisu.Statistika ne igra nikakvu ulogu,to je isto porez na budale.Sve u svemu trazite gluposti..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 16:56

Eh jbg sad, i ti tvrdis da je samo sreca bitna... Jeste, igra najvecu ulogu, ali ako nemas dovoljno informacija o nekom paru, izglednije je da ces na isti pasti nego sa informacijama, (mada ne mora uvijek biti tacno, ali je cesce, sto je i sasvim realno). Ne dolazi u obzir nikakvo placanje i ta sra_nja, ali da se barem malo uredi ovaj pdf, da pomognemo jedno drugom ovdje a ne nabijamo postove.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Eignore
Kontakt:

Post Postao/la Eignore » 29 jan 2013, 16:59

Evo vam jedan jos bolji prjedlog, ako uspijete da ostvarite. Znaci nema potrebe za pisanjem analiza, ali da svaki forumas/tipster vodi i pise svoju statistiku pogodjeno/promaseno i da to objavljuje svaki put kada predlozi neki par. Dakle forumas x stavi npr. tri para i svoj dotadasnji omjer 4 pogodjena/ 14 promasenih i kada ostali to vide, razmislit ce da li ce ga poslusati ili ne. Dok npr. forumas y postavi omjer 15 pog/ 2 promasena, pa ostali neka odluce prate li ili ne. Na ovaj nacin cete se malo uozbiljiti ako to zelite i selektovat cete ove "vrhunske" od "ostalih" kladionicara :D

tonii
Kontakt:

Post Postao/la tonii » 29 jan 2013, 17:00

Dona je napisao/la:Ovo uopce nije ozbilhan forum da bi se tako nesto napravili,ali mi je jos smijesnije da postoji forum u kojem ce neko namsknuti pare,taj se nije rodio.Nego ljudi ulaze na razlicite strane portale i ako nalete na neki par napisu.Statistika ne igra nikakvu ulogu,to je isto porez na budale.Sve u svemu trazite gluposti..
dona nisu to gluposti,mislim ja ne znam sa kakvim si se ti ljudima po forumima upoznala i pratila parove,ali ima ih jako dobrih koji ce si pomoć međusobno i tu i tamo bude nešto što niko nema pojma...a da ovaj forum nije ozbiljan,to ti kažeš jer sigurno ni ne pratiš baš kladionicu,već igraš eto tek tako..bez uvrede ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 17:10

Evo da vam ja odgovorim da ne razbijate vise glavu.

1.) Prvo je postojala jedna tema u kojoj se sve pisalo,analize,predlozi,tikete,dobitni tiketi,kurci palci...
Trazili ste da se odvoji posebna tema gde ce biti chat i posebna tema gde ce ici ostalo.Dobili ste.

2.) Zatim ste trazili da se otvori tema gde ce se dnevno postavljati pet najsigurnih parova od clanova i uplacivati se kao forumski tiket.I to ste dobili.Tema je bila aktivna brat bratu 2 dana i onda niko nije pisao na njoj.Tema je obrisana.

3.) Obrisana je jer ste opet VI zahtevali da se ne pise vise na ovoj zajednickoj temi vec da ona ostane samo za tikete a da se ozbiljnije analize pisu na temama predvidjenim za to.I to ste dobili.U nastavku pdf-a vidite posebne teme za analizu basketa,fudbala,NFL,hokeja i ostali sportovi.Sta vam jos treba ? Je li trebam napinjati da niko na njima ne pise.

4.) Hajde i da uzmemo u razmatranje i ovaj novi predlog koji je besmislen totalno po meni,sta ce biti ? Hocete li opet sve trpati u jednu temu pa da opet moram brisati milion postova ili ce te da se pridrzavate pravila.Ja sam siguran ovo prvo,jer ni sada niste sposobni da stavljate ono gde sta ide,a zahtevate nesta novo.Jedan se ljudi sto mu brisem psovanje na onoj temi koja nije chat,drugi se ljuti sto mu brisem reklame,treci se ljudi sto mu brisem ponovo chat na onoj temi...I sada sam vam ovo mogao obrisati jer ste pokrenuli pricu na pogresnoj temi,ali nisam samo sam preneo u ovu temu.Mogao sam ja i ranije da premestam,ali nisam hteo,hteo sam brisanjem da konacno dodjete pameti i da shvatite gde se sta stavlja.Milion tema na ovome pdf-u a u dve sve pisete,i to veoma retko,obicno ide sve u jednu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 jan 2013, 17:12

ma ljudi realno ovo nije kladionicki forum , ima mislim drugih foruma gdje svaka liga, drzava, sport ima svoju temu i odatle se kupe inf. ovdje treba stavljati ono sto mislis da ce proci i to je to ...realno da raja postuje barem ovo da se u temi kladionica i prijedlozi pisu samo prijedlozi a ne suplje tj da se u ovoj temi pise suplja bilo bi puno preglednije i efikasnije ...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 jan 2013, 17:15

Devil-e, pa to je po meni vise nego lagano rijesiti.
Ostavi ovu ovdje temu da kukamo i placemo, otvori nam ozbiljnu, odnosno, onu postojecu ostavi gdje su prijedlozi sa napomenom da se tu pisu iskljucivo analize, pojasnjenja o parovima, a oni koji to ne rade, kaznite na nacin koji vama odgovara. Uostalom, posto si vec rekao da je prijedlog odbijen, malo sam se sada zanijeo, a iz tvog posta vidim i zasto je odbijen, jer nisam bio upucen da je vec takvi nekih pokusaja, ali ako je zaista vecina raje za i ako vi i dalje imate jos malo snage i volje onda...

Smrt nacionalizmu !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 17:17

Titova-Juga je napisao/la:Devil-e, pa to je po meni vise nego lagano rijesiti.
Ostavi ovu ovdje temu da kukamo i placemo, otvori nam ozbiljnu, odnosno, onu postojecu ostavi gdje su prijedlozi sa napomenom da se tu pisu iskljucivo analize, pojasnjenja o parovima, a oni koji to ne rade, kaznite na nacin koji vama odgovara. Uostalom, posto si vec rekao da je prijedlog odbijen, malo sam se sada zanijeo, a iz tvog posta vidim i zasto je odbijen, jer nisam bio upucen da je vec takvi nekih pokusaja, ali ako je zaista vecina raje za i ako vi i dalje imate jos malo snage i volje onda...
bold: Eto to imate...
crveno: I to imate,poredano po sportovima,jos preglednije nego sto ti zelis.
plavo: Kao sto rekoh vec to imate,ona tema moze da ostane samo za celovite tikete. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.