Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- storm_raider
- Kontakt:
Ova ekipa sa ovakvom igrom ce u u sljedecoj utakmici od Miamija da izgubi najmanje 25 razlike. Najmanje. Mirza, solidan, popravio je utisak, mnogo vise se trudio. Trebao je da osuta u zadnjem napadu umjesto da ide na ulaz, ali nema veze, ne moze sve na sut.
Sport je lijek za tijelo i duh.
zasto i da ne igra, sta to njmu fali, veceras onako solidan, ali i takav dao je doprinos sto se koseva tice veci nego i evans i hamp, ja ga ocekujemel-fighter je napisao/la:Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.
BUDI PONOSAN
Ma nije MIAMI kao prethodne godine...Netsi su imali poraze kod kuce,pa odose Oklahomi i dobise ih na njihovom parketu...tako da, sve je moguce.storm_raider je napisao/la:Ova ekipa sa ovakvom igrom ce u u sljedecoj utakmici od Miamija da izgubi najmanje 25 razlike. Najmanje. Mirza, solidan, popravio je utisak, mnogo vise se trudio. Trebao je da osuta u zadnjem napadu umjesto da ide na ulaz, ali nema veze, ne moze sve na sut.
Drago mi je zbog MIrze, da nakon onih promašaja vratio samopouzdanje u svoj sut.
Kindže, kindže...
Brooks i Blatche sebicni 
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- storm_raider
- Kontakt:
Sve znam, ali dzaba... imam takav osjecaj, ne leze im nikako. Ne navijam za Miami inace (iako su mi bili dragi za vrijeme nevjerovatnog Glen Rice-a), ali ovo ce biti 25 razlike najmanje. Nadam se da ce Mirza zaigrati opet.
- el-fighter
- Kontakt:
Nije da ja nebih volio da Mirza igra stalno, ali da se to desi protiv Miamia ili Lakersa i da Mirza ima dobru minutazubrcak108 je napisao/la:zasto i da ne igra, sta to njmu fali, veceras onako solidan, ali i takav dao je doprinos sto se koseva tice veci nego i evans i hamp, ja ga ocekujemel-fighter je napisao/la:Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.![]()
Velež do groba života mi moga
Vec vidjeno u prvoj utakmici koju su igrali ove sezoneel-fighter je napisao/la:Nije da ja nebih volio da Mirza igra stalno, ali da se to desi protiv Miamia ili Lakersa i da Mirza ima dobru minutazubrcak108 je napisao/la:zasto i da ne igra, sta to njmu fali, veceras onako solidan, ali i takav dao je doprinos sto se koseva tice veci nego i evans i hamp, ja ga ocekujemel-fighter je napisao/la:Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.![]()
Jednostavno jos nije dovoljno se uklopio i stekao iskustva u NBA da bi ga trener ubacivao da igra protiv tako jakih ekipa. Mada bi bilo zanimljivo da na parketu vidimo zajedno Jamesa, Wadea, Bosha i Mirzu
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
dziza_23 hoce li biti isjecak sa kosevima
?
Odradit ce to dziza samo sabura.
Valja ljudi spavat po danu, kad se ostaje do 5 budan
MT3 sinoc:
[youtube][/youtube]
MT3 sinoc:
[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Pazi face u Lopeza kad mu Mirza uze ovaj skok
dobro znamo koliko svaki skok zlata vrijedi za Brookovu statistiku
dobro znamo koliko svaki skok zlata vrijedi za Brookovu statistiku
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I ja primjetih taj glupi osmijeh ..
Ma zajebancija narode vidis da si nabacuju poslije i smiju se jedan drugom.Ispravio je one greske ovim poenima sut opet 50 % nije lose, iako se lose kretao pogotovo kad je prvi put uso. Realno tesko da ce dobit minute protiv miamija pogotovo ako bude neka guta jedino ako PJ pomisli da bi on mogo donjet neku prevagu. Sve u svemu dobro je , to sto ne igra bog zna u reketu vjerujem da se niko ne bi bunio za to da svaku utakmicu odigra ko onu protiv toronta kad je u odbrani bio fantastican i cime je nadoknadio te nedostatke al sam za to da sto prije pocne igrat ledjima jer mu je to bila jedno od glavniha oruzja u europi , doce i to nekad na svoje. Tako da sve u svemu nije lose sad ima neku konstantu da ne pruza tako ocajne partija da je protiv atlante makar jednu odigro ko ovu sinoc opci dojam bi bio jos bolji.
Hvala majstoredziza_23 je napisao/la:Valja ljudi spavat po danu, kad se ostaje do 5 budan![]()
![]()
MT3 sinoc:
[youtube][/youtube]
- storm_raider
- Kontakt:
Malo da vidimo sta stranci kazu:
http://forums.prosportsdaily.com/showth ... vic-thread" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forums.prosportsdaily.com/showth ... vic-thread" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Al kako moćno zvuči, kad ovaaj u dvorani spiker kaže ono Mirza TeLetoviććć
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
storm_raider je napisao/la:Malo da vidimo sta stranci kazu:
Meni kaze Barazzers reklama ..
- storm_raider
- Kontakt:
Moras se registrovati, ali evo da kopiram neke:
Kod: Označi sve
My guess is that as long as we don't use Tele and Brooks, but especially Tele, we will never be able to beat Miami Heat and high energy West coast teams. Nets'offense becomes too easy to predict for opponents and they run at us.
When he is on he reminds me of a young Peja.
We should go back to starting Hump and then play Teletovic 20 minutes off the bench, while playing Evans in certain situations where we need some hustle or rebounding. Hump and Evans essentially do the same thing except Hump is more of a threat offensively (barely). I think Teletovic looks much more comfortable offensively and defensively and he should be playing much more than he has been.
Igra. Zanimljivo da je on sin Bore Vucevica koji je bio clan sampionske generacije Bosne.Virtu4l je napisao/la:Igra li ovaj Vucevic za Crnu Goru? Cini mi se da je dobar igrac, iako sam laik za kosarku.
Mirza napreduje svaki dan i mislim da ce do playoffa biti standardan u rotaciji.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.