A jes vala i neka treba...rio_Ferdy88 je napisao/la:Zbog nje ne bih ni ja komunicirao sa pola familije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
A jes vala i neka treba...rio_Ferdy88 je napisao/la:Zbog nje ne bih ni ja komunicirao sa pola familije
Bosanska legija se nastavlja u Barceloni.LenBias je napisao/la:prodati ikera, dovesti begovica i da budemo mirni
Ja nisam fan Reala ali legenda kluba ne unosi razdor u svlacionicu niti tjera managera, izgleda upravo da ga je taj status legende malo zanio pa je sebi umislio da je klub njegov i da moze raditi sta hoce. Takodjer namjerno slabe reakcije kod golova su vidljive i laicima to je neoprostivo a Murinjo zna kako se nositi sa elementima koji ruse ekipu...adriano_leite je napisao/la:Ne mozes tako okarakterisati Ikera. Lik je legenda Reala, dijete Reala i sigurno da zeli Realu bolje od svih na ovom forumu, pa cak i od onih navijaca koji su svaku tekmu na SB.BigBigBang je napisao/la:evidentno je da su u Realu maske pale, i da je najveci krivac za razdor u svlacionici Iker Casillas sto istup njegove fufe potvrdjuje.On bi htio da je veci od jednog Murinja, velika sreca reala je sto ga nece biti par mjeseci jer sam uvjeren da bi tokom sezone namjerno sabotirao kljucne utakmice Reala kako bi okrenuo predsjednika protiv Murinja kao sto je to radio i tokom sezone.
+ bi zbog nje prešao navijati za Atletiko (kao i ona)rio_Ferdy88 je napisao/la:Zbog nje ne bih ni ja komunicirao sa pola familije
E to si dobro rekao i upravu si 100%. Nije to vise onaj stari Iker koji izlijece, skracuje uglove, baca se na svaku loptu, sad se u vise navrata samo se spusti na koljena i rasiri ruke dok gleda loptu kako mu putuje u gol.BigBigBang je napisao/la:Takodjer namjerno slabe reakcije kod golova su vidljive i laicima to je neoprostivo a Murinjo zna kako se nositi sa elementima koji ruse ekipu...
od njega je real madrid digao rukemeskalin je napisao/la:Znate li hoce li Kaka biti pozvan za sutrasnji mec, ima li sanse da predje u Milan?
jarane,nemoj nam ti u naše ime govoriti za koga navijamo,odakle ti to pravo? Normalno da navijamo za real madrid, a ne za murinja,ili kasiljasa,ali jedno je evidentno...sve je išlo dobro s murinjom,počeo je izvoditi real iz krize koja traje godinama,tri godine bez primere,5-6 godina ne možemo pripišat 1/4 finala LP,sa tim istim kasiljasom,ako je toliko bitan i dobar što nas nije doveo do decime?Pusti ti njegovo srce,imam i ja srce,i volim real,i da sam kao on imao priliku ja bih deset puta više ginuo za tim,orao bih teren čovječe! On jeste bio najbolji golman jedno vrijeme,ali zadnje dvije tri godine živi na staroj slavi,pa pogledajte samo neke od utakmica koje smo izgubili i golove koje je primao...da ne spominjem njegovo užasno postavljanje živog zida,kad mu messi zabi iz slobodnog,lopta prođe metar pored živog,a prije toga deel piero,juninho,i mnogi drugi ga siluju slobodnjacima,zatim izlaženje u prazno kod kornera,da mu sudije na respekt ne dosude faul,izgubili bismo mi još mnogo bodova...adan je iz naše škole,ali loš je mali,realno. toliko od menebparena je napisao/la:Daj ba manite se suplje - cuj namjerno.Pa niko ne dise za Real kao Iker i Ramos i vi kao navijaci Reala trebate da ih razumijete. Jedino ako niste navijaci Murinja, onda ce te uskoro mjenjati klub za kojeg navijate. Cuj ne znaju da li namjerno pusta.
Svasta.
Tvoj savjet za većinu ljudi je vrijedan koliko i horoskop prognoza onog ludog pardon vidovitog milanabparena je napisao/la:Daj ba manite se suplje - cuj namjerno.Pa niko ne dise za Real kao Iker i Ramos i vi kao navijaci Reala trebate da ih razumijete. Jedino ako niste navijaci Murinja, onda ce te uskoro mjenjati klub za kojeg navijate. Cuj ne znaju da li namjerno pusta.
Svasta.
madridist je napisao/la:Tvoj savjet za većinu ljudi je vrijedan koliko i horoskop prognoza onog ludog pardon vidovitog milanabparena je napisao/la:Daj ba manite se suplje - cuj namjerno.Pa niko ne dise za Real kao Iker i Ramos i vi kao navijaci Reala trebate da ih razumijete. Jedino ako niste navijaci Murinja, onda ce te uskoro mjenjati klub za kojeg navijate. Cuj ne znaju da li namjerno pusta.
Svasta.
![]()
Poprilično sam siguran da ti u stvari i nisi živo biće nego robot
Slazem se kad covjek pogleda iz tog ugla - sve je to bas tako. Ali Murinjo unoseci neke nove metode (moguce i jedine za uspjeh) u duele sa Barcom nije razmisljao da bas svi ljudi kontaju to sto on radi. 100 ljudi 100 cudi. Sam Murinjo se ne moze porediti sa Ferfusonom iz prostog razloga sto je Fergi i drugaciji tip - ustvari Fergi je MU. On ce i gospodski izgubiti i cestitati na pobjedi a nece uprljat i svoj obraz i ugled svog kluba. Fergi je u MU 100 god. a Murinjo je dosao u kraljevski klub i pojedinci ne bi trebali neke osude za ponasanje Murinja pravdati mrznjom prema njemu. Neki ljudi prosto ne mogu da oproste nekorektno negospodsko ponasanje pa i Murinja i godinama gradzen ugled ne zele da gube. Nekima Real ne pocinje s Murinjom pa da mu sve moguce prastaju. Ne moze se sad reci da je sve izmisljeno pa i presutni sukob Murinja i Pereza. Mada se slazem da novinari cesto seru i iz nicega naprave bombasticnu vijest, ali da je i Murinjo tome zasluzan - jest. Ponekad pomislim da Real nije ni postojao prije Murinja koliko se o njemu govore. Eh sad - bit ce bparena mrzi, pljuje. Ma neeeeee. Samo vise volim gospodski odnos i ponasanje Raula, Zidana, Ikera i slicnih nego ponasanje ovog covjeka.zejnuddin zidan je napisao/la:Meni je mourinho baš cool trener,neponovljiv,poput fergusona kaže što misli,inovativan, samo što fergusonu niko ne smije pisnuti i ne mrze ga kao mourinha,a ne znam zašto. Ono što sam ja htio reći je da ja mislim kako su novinari sve izmislili iz mržnje prema Mourinhu i žive za dan da ga otjeraju...to se najbolje vidi po tome što perez izađe na press i 100 puta im ponovi da su prevršili svaku mjeru,da lažu, da je nemoguće da se pričalo o tome o čem se pričalo,3 svjedoka- kasiljas i ramos i onaj četvrti to potvrdili,čitam naslov u maarci sutradan-perez laže i pokazuju neku sms poruku od nekog igrača reala kome neće da otkriju ime.Kome vjerovati?Predsjedniku,potpredsjedniku,dvojici kapitena ili ušljivim novinarima koji nemaju nikakva dokaza?I kako to da svi igrači reala govore da je sve u redu,pa valjda su slobodni ljudi,valjda bi se našao još neko ko bi rekao da nešto ne štima...real je imao trenutnu krizu s rezultatima,ide na bolje,mislim da će bit dobro na kraju. I još hoću da kažem da je Mourinho imao potpuno pravo što je malo stavio na klupu kasiljasa...on valjda zna najbolje. Čisto da se ne opušta
Gospodsko ponasanje Ikera je to sto nalozi svoju trebu koja u novinama i medijima sere po Realu, e stvarno si...bparena je napisao/la:Samo vise volim gospodski odnos i ponasanje Raula, Zidana, Ikera i slicnih nego ponasanje ovog covjeka.
Mislio sam na njegovu dugogodisnju karizmu. Ne treba suditi covjeka ako revoltirano nekad reaguje. Dugogodisnje uzorno ponasanje. A Iker je tu cista desetka. Djevojke su prolazne a ni to nije dokazano. Mislim vi sve sto se pise o Murinju pobijate a o Ikeru ko da jedva docekate.Harrison je napisao/la:Gospodsko ponasanje Ikera je to sto nalozi svoju trebu koja u novinama i medijima sere po Realu, e stvarno si...bparena je napisao/la:Samo vise volim gospodski odnos i ponasanje Raula, Zidana, Ikera i slicnih nego ponasanje ovog covjeka.
Hvala na lijepom misljenju i hvala Bogu da se moze govoriti bez etiketiranja i nazivanja drugi idijotima, budalama i slicno samo zbog toga sto ne misle isto. Treba spustiti loptu - mada ce to biti tesko ovih danazejnuddin zidan je napisao/la:pa dobro,nisam rekao da je mou kopija fergija,nego je isto tako specifičan kao i on,ali nebitno..slažem se ja i s tobom,normalno da treba poštovati legende,ali treba i njemu dati priliku,možda ćemo za godinu dvije i za njega govoriti da je legenda kluba,kao što je za inter veći od mnogih koji su tu čitav život igrali,a ako ga odmah svi diskredituju i otjeraju samo zato što je golmana stavio na klupu i što ne poznaje riječ poraz,što zna braniti sam sebe od novinarskih hijena- to nije pošteno...i moje mišljenje je da prije mourinha pola nogometnog svijeta nije znalo za clasico,to je bio samo najveći derbi u primeri,a danas je to najveći derbi svijeta,najvećim dijelom zahvaljujući njemu,jer je unio tenzije,beskompromisnu borbu,sve ono što je fudbal nekada bio,da iščekujemo clasico kao maltene nijednu drugu utakmicu u klupskom fudbalu...ja kažem hvala mu za to i za sve pomake koje je napravio u realu...
nisi loš sagovornik ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.