Bolje da je Spearing ostao...BigAndy je napisao/la:Hajd sto nije poboljsao igru u sredini jos sad kad sam ovo procitao najezio sam se!
“When the fixtures came out it was one I looked for – I’m a boyhood United fan and I can’t wait to go there and pit my wits against players like Giggs and Paul Scholes. Joe Allen
Read more: Wales Online http://www.walesonline.co.uk/footballna ... z2JMSkyW9y" onclick="window.open(this.href);return false;
E za koga mi dajemo 15 mil.. Puu
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
kakve to veze ima, pa i Carra je bio veliki navijac Evertona, kao i mnogi drugi koji su nosili dres Liverpoola npr Ian Rush, Leighton Baines je bio navijac Liverpoola, Giggs je bio navijac Liverpoola, hendo je bio navijac uniteda, a sad je igrac koji daje sve od sebe u svetom dresu, i pokusali su ga otjerati ali ne da seBigAndy je napisao/la:Hajd sto nije poboljsao igru u sredini jos sad kad sam ovo procitao najezio sam se!
“When the fixtures came out it was one I looked for – I’m a boyhood United fan and I can’t wait to go there and pit my wits against players like Giggs and Paul Scholes. Joe Allen
Read more: Wales Online http://www.walesonline.co.uk/footballna ... z2JMSkyW9y" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Šta sve ljudi neće iskopati samo da bi našli neki razlog da pljuju određene igrače.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Jes vala, jesmo zlobnici. Pljujemo našeg najboljeg veznjaka.
Istina da boli, ali tako je.devilred je napisao/la:
![]()
![]()
pokusava da trola, a ne zna..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Spearing je na posudbi dokad ??
Jedva čekam da se vrati.Ako je na posudbi.
Jedva čekam da se vrati.Ako je na posudbi.
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma čim Liverpool ne traži defanzivce, to je dovoljan znak da je prijelazni rok nikakav. Još uvijek mi nije jasno to što se ganjaju krila, a ne radi ništa povodom odbrane. Pa Škrtel od ženidbe nije odigrao 2 dobre utakmice, Coates kao zamjena ne može meda, Carragherova karijera se polako gasi, a na lijevom beku je samo jedan pravi lijevi bek (Enrique), a to mjesto se "krpi" krilima ili desnim bekom.Sage je napisao/la:strah me je da vlasnici budu zadovoljni sa sadasnjim mjestom i da im je dovoljno da budu u prvih 10,a BR pokazuje da to moze s ovakvom ekipom i da ne izvisimo i ovaj prelazni rok.
Napadački potencijal je više nego dobar i nema potrebe da se to gleda u naredne 2 godine, no siguran sam da će opet biti promjena u tom segmentu, a da se na odbranu neće obraćati tolika pažnja.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
YNWA je napisao/la:kakve to veze ima, pa i Carra je bio veliki navijac Evertona, kao i mnogi drugi koji su nosili dres Liverpoola npr Ian Rush, Leighton Baines je bio navijac Liverpoola, Giggs je bio navijac Liverpoola, hendo je bio navijac uniteda, a sad je igrac koji daje sve od sebe u svetom dresu, i pokusali su ga otjerati ali ne da seBigAndy je napisao/la:Hajd sto nije poboljsao igru u sredini jos sad kad sam ovo procitao najezio sam se!
Ne znam ko ti je to slagao ali Bogami navijam za Liverpool. Tačno je ovaj drugi dio, tj. dajem sve od sebe za sveti dres. Ti bi mene da posvađaš sa ostalim forumašima, sram te bilo. Nisam ja uljez, hadj sad se fino izvini.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jel to on?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fala Bogu nek se i to završi
.

Izgleda da je dobio broj 20 il je to samo onako privremeno obukao onu majicu dok je bio na pregledima. Ako je 20 uzeo za koga li onda cuvaju tu 10-tku. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Za Eriksena
.

20 je Spearingov broj, on ce uzeti 17 ili 10 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Vjerovatno se ne vraca, ali ne moze niko uzeti njegov broj dok ne ode zvanicno, nema veze sto je na posudbineurofunk je napisao/la:Taj se više ne vraća u Liverpool.

Edit:
Ali sad procitah da je Meireles nosio 4 dok je Aquilani bio na posudbi, tako da je moguce da ce uzeti 20

Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 29 jan 2013, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Zar je on na posudbi jbt
,ja sve kontam da je on prodat
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.