Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa dobro ako kroz sezone pogledas ocjene (jel to Marca) vidjet ces da nisu realni.Nikako.
Supermanu dat doživotni ugovor.
Kapiten Madrida,pristaje mu .

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Moze mu pristajati, ali ne moze biti kapiten, sve dok neko drugi ima vise nastupa za Real. Trenutno mislim da su to Iker i Ramos.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- anonymousHD
- Kontakt:
http://www.marca.com/2013/01/29/futbol/ ... 45274.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kapiten ce biti onaj koga trener izabere , koliko dugo je neko u klubu nema veze , mada bih ja prije ramosu dao kapitensku traku zatim xabi alonso , naravno svi oni nakon ikeraHarrison je napisao/la:Moze mu pristajati, ali ne moze biti kapiten, sve dok neko drugi ima vise nastupa za Real. Trenutno mislim da su to Iker i Ramos.
Mislim da u Realu postoji pravilo da samo igrac koji ima najvise nastupa za Real moze biti kapiten ekipe. To ti je kao neka hijerarhija. Jedno vrijeme bio je odbrambeni igrac Sanchiz, kad se on oprostio bio je Hierro, onda je bio Raul, pa kad je Raul otisao Iker je postao kapiten. U Realu trener ne moze odrediti ko ce biti kapiten. Ronaldo moze biti kapiten na terenu iskljucivo ako u tom momentu ima vise nastupa od ostalih saigraca. Znaci, ne radi se o kvalitetu igraca, vec o broju nastupa.geoxx je napisao/la:kapiten ce biti onaj koga trener izabere , koliko dugo je neko u klubu nema veze , mada bih ja prije ramosu dao kapitensku traku zatim xabi alonso , naravno svi oni nakon ikeraHarrison je napisao/la:Moze mu pristajati, ali ne moze biti kapiten, sve dok neko drugi ima vise nastupa za Real. Trenutno mislim da su to Iker i Ramos.
Mislim da je ovo tacno. Ispravite me ako grijesim. Unaprijed izvinjenje ako ovo nije tacno.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
+1madridist je napisao/la:Supermanu dat doživotni ugovor.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nabijem i marcu i saru carbonero.
Dan uoči el clasica i u najvažnijem mjesecu sezone ovako pričati.
U svakom slučaju madridizmo je veće od sve ove prljavštine zadnjih mjeseci, Benz je na press konferenciji pokazao kako treba i šta je bit ekipe i madridizma.
A ne dronfulja i njena promišljanja o fudbalu.
Da se razumijemo ovo nisam napisao zbog njenih priča o Mourinhu nego zato što je to nož u ledja ekipi,sad kad je prelom sezone.
U svakom slučaju madridizmo je veće od sve ove prljavštine zadnjih mjeseci, Benz je na press konferenciji pokazao kako treba i šta je bit ekipe i madridizma.
Da se razumijemo ovo nisam napisao zbog njenih priča o Mourinhu nego zato što je to nož u ledja ekipi,sad kad je prelom sezone.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
Zar ti mislis da joj ne bi Iker **** sve po spisku da iznosi neistine o njegovom klubu? Kako je Ikeru kada njegova treba ovo prica i izvjestava?madridist je napisao/la:Nabijem i marcu i saru carbonero,jebbena kunt.
Madridizimov neprijatelj spava sa kapitenom Reala, strasno. Valjda Iker zna neke stvari bolje od tebe i mnogih na ovom forumu. Vi znate ono sto vam se plasira putem medija, kao i navijaci Barce. Ne mozemo mi biti toliki navijaci i toliko znati kao neko ko zivi na tom podneblju

Ovo ti je dobronamjeran i drugarski savjet, bez ikakve zelje za raspravom

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
treba njoj iker nekoliko šamara opaliti
Nesto sumnjam da ona ovo bi govorila bez Ikerovog saznanja , prije ce biti da isti ima svoje prste u ovom..
a u ostalom od koga drugog ce saznati da je losa atmosfera u svlacionici nego od nekog s kim zajedno jede , da ne kazem nesto drugo..
a u ostalom od koga drugog ce saznati da je losa atmosfera u svlacionici nego od nekog s kim zajedno jede , da ne kazem nesto drugo..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

puuuu djubre jedno, šta radiš našoj raji po forumima....nanosiš im duševnu bol.
Nesoju madridski
Koji će nam qrac trener ako će neko od igrača bit glavni.Nije džaba SAF kopačke baco po svlačionici.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Dobra ova Casillasova 

prodati ikera, dovesti begovica i da budemo mirni 

-
- Kontakt:
evidentno je da su u Realu maske pale, i da je najveci krivac za razdor u svlacionici Iker Casillas sto istup njegove fufe potvrdjuje.On bi htio da je veci od jednog Murinja, velika sreca reala je sto ga nece biti par mjeseci jer sam uvjeren da bi tokom sezone namjerno sabotirao kljucne utakmice Reala kako bi okrenuo predsjednika protiv Murinja kao sto je to radio i tokom sezone.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne mozes tako okarakterisati Ikera. Lik je legenda Reala, dijete Reala i sigurno da zeli Realu bolje od svih na ovom forumu, pa cak i od onih navijaca koji su svaku tekmu na SB.BigBigBang je napisao/la:evidentno je da su u Realu maske pale, i da je najveci krivac za razdor u svlacionici Iker Casillas sto istup njegove fufe potvrdjuje.On bi htio da je veci od jednog Murinja, velika sreca reala je sto ga nece biti par mjeseci jer sam uvjeren da bi tokom sezone namjerno sabotirao kljucne utakmice Reala kako bi okrenuo predsjednika protiv Murinja kao sto je to radio i tokom sezone.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
I Sara kaze da je svlacionica podjeljena, ne kaze da je Iker to zapoceo i da je on protiv Mou-a, ima jos igraca 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zbog nje ne bih ni ja komunicirao sa pola familije

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Zbog nje ne bih ni ja komunicirao sa pola familije

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.