Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
To je jedina igra koju igram na FB 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nece ni meni fb na chromeu, ali zato na Mozilli rastura. Uvjek sam Firefox smatrao ozbiljnijim browserom, iako je malo komplikovaniji i sporiji u nekim slucajevima.
Prva stvar i meni je morbidno to što rađa neko u tim godinama,ali nije to do ovog vremena.Prije su i ranije rađala.ANTIFA ! je napisao/la:E golemo i ovo djeca djecu radjaju , kakvo je vrijeme doslo
16 joj je godina i prema islamu i Allahu je spremna imati djecu.Potražiti nešto o buluguCarlo je napisao/la:Allahu dragi, spasi ovaj bijedni svijet.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Me2 ...Puma je napisao/la:To je jedina igra koju igram na FB
Jedna cura sa kojom se minglingim rekla mi ako je stignem na njen level da ce izaci sa mnom na kafu.I sad visim na ovom , a i pronasao sam nacin kako da zaustavim vrijeme

Daj LBJ uozbilji se. Valjda znas sta Islam "misli" o bludu.LBJ MVP je napisao/la:Prva stvar i meni je morbidno to što rađa neko u tim godinama,ali nije to do ovog vremena.Prije su i ranije rađala.ANTIFA ! je napisao/la:E golemo i ovo djeca djecu radjaju , kakvo je vrijeme doslo16 joj je godina i prema islamu i Allahu je spremna imati djecu.Potražiti nešto o buluguCarlo je napisao/la:Allahu dragi, spasi ovaj bijedni svijet.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Druga je stvar što se ona nije udalaCarlo je napisao/la:Daj LBJ uozbilji se. Valjda znas sta Islam "misli" o bludu.LBJ MVP je napisao/la:Prva stvar i meni je morbidno to što rađa neko u tim godinama,ali nije to do ovog vremena.Prije su i ranije rađala.ANTIFA ! je napisao/la:E golemo i ovo djeca djecu radjaju , kakvo je vrijeme doslo16 joj je godina i prema islamu i Allahu je spremna imati djecu.Potražiti nešto o buluguCarlo je napisao/la:Allahu dragi, spasi ovaj bijedni svijet.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- tyler durden
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Alyssa Rosales neka, valjda se s nekim kladila i izgubila opkladu te se karala sa svojim psom i postavila na Facebook. Ona je nakon 2 dana se deaktivirala .. Čitava se Amerika digla na noge jer fakat nije fake profil ..
http://external.ak.fbcdn.net/safe_image ... jpg&jq=100" onclick="window.open(this.href);return false;
haha ima video na netu :d

svasta bog te vidio, pusi racq keru

fuj tyler jesi nastran, ne mozes to gledat'tyler durden je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:Alyssa Rosales neka, valjda se s nekim kladila i izgubila opkladu te se karala sa svojim psom i postavila na Facebook. Ona je nakon 2 dana se deaktivirala .. Čitava se Amerika digla na noge jer fakat nije fake profil ..
http://external.ak.fbcdn.net/safe_image ... jpg&jq=100" onclick="window.open(this.href);return false;
haha ima video na netu :d![]()
![]()
svasta bog te vidio, pusi racq keru![]()
![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nije bolest sve sta boliIlPrincipe je napisao/la:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ovo treba ubiti... ali sporo, da se pati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
bolje da je nama s foruma dala da omastimo brčiće nego sto je keru dala da je karindja, al et haj 

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Kakvi debila ima Bože me sačuvaj. 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
nastavlja se

haha
e svašta... Sad pogleda to, kratko 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
ja od juče ne mogu da uđem uopšte na fejsbuk,ni sa Opere,ni Hroma,Mozile?! Šta je u pitanju pa ovako dugo se ne može ući?
Što se ASK-a tiče,to sranje ne koristim,al budite svjesni da se radi o uglavnom fake likovima i fake pričama,koje žele privući pažnji i ebene lajkove i praćenja
uglavnom se radi o klincima ili nekim matorim prdonjama,pedofilima.
Što se ASK-a tiče,to sranje ne koristim,al budite svjesni da se radi o uglavnom fake likovima i fake pričama,koje žele privući pažnji i ebene lajkove i praćenja

- muha milanez
- Kontakt:
Ista stvar sa fb-om, jel jos neko ima problema??sta se desava?samoradnik je napisao/la:ja od juče ne mogu da uđem uopšte na fejsbuk,ni sa Opere,ni Hroma,Mozile?! Šta je u pitanju pa ovako dugo se ne može ući?
Što se ASK-a tiče,to sranje ne koristim,al budite svjesni da se radi o uglavnom fake likovima i fake pričama,koje žele privući pažnji i ebene lajkove i praćenjauglavnom se radi o klincima ili nekim matorim prdonjama,pedofilima.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jok ja... Sve normala.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
mozda su ti roditelji blokirali face kod kucemuha milanez je napisao/la:Ista stvar sa fb-om, jel jos neko ima problema??sta se desava?samoradnik je napisao/la:ja od juče ne mogu da uđem uopšte na fejsbuk,ni sa Opere,ni Hroma,Mozile?! Šta je u pitanju pa ovako dugo se ne može ući?
Što se ASK-a tiče,to sranje ne koristim,al budite svjesni da se radi o uglavnom fake likovima i fake pričama,koje žele privući pažnji i ebene lajkove i praćenjauglavnom se radi o klincima ili nekim matorim prdonjama,pedofilima.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BluesForever
- Kontakt:
U mene na Mozili radi savrseno. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.