Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

el-fighter
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la el-fighter » 29 jan 2013, 03:42

Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 jan 2013, 03:44

Ova ekipa sa ovakvom igrom ce u u sljedecoj utakmici od Miamija da izgubi najmanje 25 razlike. Najmanje. Mirza, solidan, popravio je utisak, mnogo vise se trudio. Trebao je da osuta u zadnjem napadu umjesto da ide na ulaz, ali nema veze, ne moze sve na sut.
Sport je lijek za tijelo i duh.

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 29 jan 2013, 03:45

el-fighter je napisao/la:Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.
zasto i da ne igra, sta to njmu fali, veceras onako solidan, ali i takav dao je doprinos sto se koseva tice veci nego i evans i hamp, ja ga ocekujem ;) ;)
BUDI PONOSAN

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 29 jan 2013, 03:46

storm_raider je napisao/la:Ova ekipa sa ovakvom igrom ce u u sljedecoj utakmici od Miamija da izgubi najmanje 25 razlike. Najmanje. Mirza, solidan, popravio je utisak, mnogo vise se trudio. Trebao je da osuta u zadnjem napadu umjesto da ide na ulaz, ali nema veze, ne moze sve na sut.
Ma nije MIAMI kao prethodne godine...Netsi su imali poraze kod kuce,pa odose Oklahomi i dobise ih na njihovom parketu...tako da, sve je moguce.

Drago mi je zbog MIrze, da nakon onih promašaja vratio samopouzdanje u svoj sut.
Kindže, kindže...

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 29 jan 2013, 03:49

Brooks i Blatche sebicni :x

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 jan 2013, 03:50

Sve znam, ali dzaba... imam takav osjecaj, ne leze im nikako. Ne navijam za Miami inace (iako su mi bili dragi za vrijeme nevjerovatnog Glen Rice-a), ali ovo ce biti 25 razlike najmanje. Nadam se da ce Mirza zaigrati opet.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 jan 2013, 04:07

brcak108 je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Na kraju 5 poena i 1 skok uz dvije pocetnicke greske. Sve u svemu solidan nastup, ali u naredne 3 utakmice ga ne treba ocekivati sa vecom minutazom, jer igraju protiv jakih protivnika i jedino ako budu gubili ili vodili vise od 20 razlike onda ce dobiti sansu.
zasto i da ne igra, sta to njmu fali, veceras onako solidan, ali i takav dao je doprinos sto se koseva tice veci nego i evans i hamp, ja ga ocekujem ;) ;)
Nije da ja nebih volio da Mirza igra stalno, ali da se to desi protiv Miamia ili Lakersa i da Mirza ima dobru minutazu :? Jednostavno jos nije dovoljno se uklopio i stekao iskustva u NBA da bi ga trener ubacivao da igra protiv tako jakih ekipa. Mada bi bilo zanimljivo da na parketu vidimo zajedno Jamesa, Wadea, Bosha i Mirzu :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 29 jan 2013, 04:11

el-fighter je napisao/la:
brcak108 je napisao/la:
Nije da ja nebih volio da Mirza igra stalno, ali da se to desi protiv Miamia ili Lakersa i da Mirza ima dobru minutazu :? Jednostavno jos nije dovoljno se uklopio i stekao iskustva u NBA da bi ga trener ubacivao da igra protiv tako jakih ekipa. Mada bi bilo zanimljivo da na parketu vidimo zajedno Jamesa, Wadea, Bosha i Mirzu :)
Vec vidjeno u prvoj utakmici koju su igrali ove sezone :D
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 29 jan 2013, 09:24

dziza_23 hoce li biti isjecak sa kosevima :D ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 jan 2013, 11:12

Odradit ce to dziza samo sabura.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 29 jan 2013, 13:26

Valja ljudi spavat po danu, kad se ostaje do 5 budan :lol: :lol:

MT3 sinoc:

[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 jan 2013, 13:49

Pazi face u Lopeza kad mu Mirza uze ovaj skok
dobro znamo koliko svaki skok zlata vrijedi za Brookovu statistiku :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 jan 2013, 13:56

I ja primjetih taj glupi osmijeh ..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 jan 2013, 14:09

Ma zajebancija narode vidis da si nabacuju poslije i smiju se jedan drugom.Ispravio je one greske ovim poenima sut opet 50 % nije lose, iako se lose kretao pogotovo kad je prvi put uso. Realno tesko da ce dobit minute protiv miamija pogotovo ako bude neka guta jedino ako PJ pomisli da bi on mogo donjet neku prevagu. Sve u svemu dobro je , to sto ne igra bog zna u reketu vjerujem da se niko ne bi bunio za to da svaku utakmicu odigra ko onu protiv toronta kad je u odbrani bio fantastican i cime je nadoknadio te nedostatke al sam za to da sto prije pocne igrat ledjima jer mu je to bila jedno od glavniha oruzja u europi , doce i to nekad na svoje. Tako da sve u svemu nije lose sad ima neku konstantu da ne pruza tako ocajne partija da je protiv atlante makar jednu odigro ko ovu sinoc opci dojam bi bio jos bolji.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 29 jan 2013, 14:43

dziza_23 je napisao/la:Valja ljudi spavat po danu, kad se ostaje do 5 budan :lol: :lol:

MT3 sinoc:

[youtube][/youtube]
Hvala majstore ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 jan 2013, 15:02

Malo da vidimo sta stranci kazu:

http://forums.prosportsdaily.com/showth ... vic-thread" onclick="window.open(this.href);return false;

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2013, 15:03

Al kako moćno zvuči, kad ovaaj u dvorani spiker kaže ono Mirza TeLetoviććć
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 jan 2013, 16:22

storm_raider je napisao/la:Malo da vidimo sta stranci kazu:

http://forums.prosportsdaily.com/showth ... vic-thread" onclick="window.open(this.href);return false;

Meni kaze Barazzers reklama ..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 jan 2013, 16:37

Moras se registrovati, ali evo da kopiram neke:

Kod: Označi sve

My guess is that as long as we don't use Tele and Brooks, but especially Tele, we will never be able to beat Miami Heat and high energy West coast teams. Nets'offense becomes too easy to predict for opponents and they run at us.

When he is on he reminds me of a young Peja.

We should go back to starting Hump and then play Teletovic 20 minutes off the bench, while playing Evans in certain situations where we need some hustle or rebounding. Hump and Evans essentially do the same thing except Hump is more of a threat offensively (barely). I think Teletovic looks much more comfortable offensively and defensively and he should be playing much more than he has been.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 29 jan 2013, 16:57

Virtu4l je napisao/la:Igra li ovaj Vucevic za Crnu Goru? Cini mi se da je dobar igrac, iako sam laik za kosarku.
Igra. Zanimljivo da je on sin Bore Vucevica koji je bio clan sampionske generacije Bosne.

Mirza napreduje svaki dan i mislim da ce do playoffa biti standardan u rotaciji.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.