Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
43
45%

Ukupno glasova: 96

steve-o
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la steve-o » 04 nov 2009, 16:09

ode salih na otok :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Trasimaco » 05 nov 2009, 06:10

Ovu ligu i ne pratim bas nesto posebno iz vrlo jednostavnog razloga. Prosjecnost! :mrgreen: Uvijek sam simpatisao Schalke i HSV, ali jbg ovih zadnjih godinu dana mi je Wolf prirastao srcu, a ni Hof nije nista manje. Tako da podrzavam ta dva kluba, a ovim nekim aristokratama zelim ugodan put u donji dio tabele. :mrgreen: Cheers! :D
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 nov 2009, 19:21

Hertha zeli u svoje redove Makaaya
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 nov 2009, 20:38

rob do bagro je napisao/la:Hertha zeli u svoje redove Makaaya
Igracina. Volio bih da se vrati u Bundesku. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 nov 2009, 20:42

omerbavarac je napisao/la:
ta je igracina u 129 nastupa za Bavarce postigao 78 golova,njegov najdrazi gol mi je onaj u 10 sekundi protiv Reala :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 nov 2009, 20:46

rob do bagro je napisao/la:
ta je igracina u 129 nastupa za Bavarce postigao 78 golova,njegov najdrazi gol mi je onaj u 10 sekundi protiv Reala :mrgreen:
Mala ispravka u 11''. Kako god, ipak je mnogima najdrazi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 nov 2009, 20:52

ma nebitno sad...opet je najbrzi gol u historiji Lige Prvaka...sam nesto ne vjerujem da ce Makaay preci u redove Herthe,stvarno su losi,ne znam da li bi im i on pomogao...u Feyenordu uopste nije prvotimac,vec je na klupi...tako da ostaje da se vidi

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 nov 2009, 21:06

rob do bagro je napisao/la:ma nebitno sad...opet je najbrzi gol u historiji Lige Prvaka...sam nesto ne vjerujem da ce Makaay preci u redove Herthe,stvarno su losi,ne znam da li bi im i on pomogao...u Feyenordu uopste nije prvotimac,vec je na klupi...tako da ostaje da se vidi
Ima u njemu jos snage, tako da ga klupa ne moze zadovoljiti. Siguran sam da bi dosta pomogao Herthi.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 nov 2009, 21:14

rob do bagro je napisao/la:ma nebitno sad...opet je najbrzi gol u historiji Lige Prvaka...sam nesto ne vjerujem da ce Makaay preci u redove Herthe,stvarno su losi,ne znam da li bi im i on pomogao...u Feyenordu uopste nije prvotimac,vec je na klupi...tako da ostaje da se vidi
Ima u njemu jos snage, tako da ga klupa ne moze zadovoljiti. Siguran sam da bi dosta pomogao Herthi.
mozda,ali ponestalo je njemu snage...ne moze ni on sam pomoc ekipi Herthi...gdje su tu drugi igraci...svest ekipu na jednog igraca je glupo,al mere svasta bit,ev ih dobili Herenveen u EL...ko da su se malo probudili :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 nov 2009, 21:55

Hertha bi i Sola Campbella koji je već u penzionerskim vodama.Večeras dobiše 3:2.hajde možda je ova pobjeda preokret.Nemaju lošu ekipu, ali su zabazali za nepovjerovati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 nov 2009, 22:33

FRANK RIBERY je napisao/la:Nemaju lošu ekipu, ali su zabazali za nepovjerovati.
Jedino Bochum ima losiju,jer vec 2 godine nije ulozio skoro nista u tim,ali cestitam im na pobjedi za Bundeligu iako je FCB i HSV podbacio...

Makaay je tipican potez jedne uprave koja niti ima smisla za posao kojim se bavi niti ima neku viziju,Makaay da je bolji od konkurencije igrao bi u Feyenordu,njemu svaka cast za sve sto je napravio u Deportivu i FCB-u ali on ne smije biti rjesenje za Herthu ako Hertha misli opstati...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 nov 2009, 23:25

bistrikboy je napisao/la:
Jedino Bochum ima losiju,jer vec 2 godine nije ulozio skoro nista u tim,ali cestitam im na pobjedi za Bundeligu iako je FCB i HSV podbacio...

Makaay je tipican potez jedne uprave koja niti ima smisla za posao kojim se bavi niti ima neku viziju,Makaay da je bolji od konkurencije igrao bi u Feyenordu,njemu svaka cast za sve sto je napravio u Deportivu i FCB-u ali on ne smije biti rjesenje za Herthu ako Hertha misli opstati...

Ja bih licno volio da dovedu Makaay-a...siguran sam da bi on bio medju 10 najboljih napadaca u cvajti sljedece godine...

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 06 nov 2009, 00:13

Jbg, vi izgleda da transfermarkt pratite redovno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 nov 2009, 00:32

bistrikboy je napisao/la:

Ma njih ni Dzeko nebi izvukao :lol: :mrgreen:
Kakav opstanak,kakve trice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 nov 2009, 20:33

nakon dvije minute leverkuzen u vodjstvu, valjda će ove godine napokon uzeti tu dugo iščekivanu titulu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 nov 2009, 20:37

da hoće vala više red bi bio.još se sjećam onog nesrećnog unterachinga. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 nov 2009, 20:38

bh hrvat je napisao/la:nakon dvije minute leverkuzen u vodjstvu, valjda će ove godine napokon uzeti tu dugo iščekivanu titulu.
Evo vec 2:0. Nezaustavljivi. :( :( :( :( :(

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 nov 2009, 20:41

pa sta ste vi mislili da frankfurt moze nesto uradit,sipak drugovi moji.Leverkusen ima sjajnu ekipu...koja igra na golove,napadacki fudbal,frankfurt ovdje nema nikakve sanse...al ovaj Kisling je ubica

SMRT FASIZMU!!!

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 06 nov 2009, 20:42

3:0 Kroos
Nadam se da ce se brzo vratiti u dres Bayerna

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 nov 2009, 20:43

što ga trpaju momci, dajte im više tu tacnu. zreli za šampione, igraju najljepši nogomet u švabskoj ligi, kao prošle godine vukovi

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.