NemaGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NemaGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()
Evo mene, al tebe nigdje nemaSheyi je napisao/la:Imal' gdje onog Teufika?
20 okruglih imamGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()
gledao sam ja topintol_TM87 je napisao/la:jel ko mozda gledo hayatov dnevnik...jao sad scene neki strajk i sad lik nosi parolu napisao NE DO ZVOLITE sve odvojeno HAHHA placcc
evo kod mn udje, al je spor ko ona stvarHead je napisao/la:Imate li vi problema sa ulaskom na fb
Pa radi Hayat preko CS-alikma23 je napisao/la:Taman mislio gledat Dolinu Vukova, alo ovaj glupi RTV Buguiojno se nije ukljucilo na Hayat. Prenose onu glupu indijskui seriju a ovu nece![]()
![]()
Sveti je napisao/la:gledaj školaraca što razmjenjuju školska iskustva
Pravo pitanje. Evo moj prvi post na ovoj temi, a do sad sam usao jedno 10-15 puta, da ubijem dosadu, a svaki put neke price o skoli il su neke naivna djecijeGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()
istinaAgresivnoDjubre je napisao/la:![]()
Pa gledam raspiali se o kontrolnima, o diktatima, prepisivanju, štebanju... Kontam reko sve dječurlija šta je ovoJack777Pott je napisao/la:Pravo pitanje. Evo moj prvi post na ovoj temi, a do sad sam usao jedno 10-15 puta, da ubijem dosadu, a svaki put neke price o skoli il su neke naivna djecijeGunnerS je napisao/la:Imal' ovdje neko a da ima više od 18 godina![]()
Nece motor da okrene. Samo pise please wait while the motor turining to i nikad docilegenda reala je napisao/la:Pa radi Hayat preko CS-alikma23 je napisao/la:Taman mislio gledat Dolinu Vukova, alo ovaj glupi RTV Buguiojno se nije ukljucilo na Hayat. Prenose onu glupu indijskui seriju a ovu nece![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 125 gostiju.