Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

peppo_owen
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la peppo_owen » 28 jan 2013, 21:04

nummaLFCŽ je napisao/la:
Ozren je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Sturdig 12mil,Coutinho 10 iz cega slijedi da je 12+10=40 . Fantasticna matematika

Ubila se za tebe : http://tonimilun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Moguce da sam se ja zeznuo pa sam zaboravio koga da smo doveli i ispricavam se ako jesam
Ja sam naglasio eure, a ti zbrajas funte i nedostaje ti Ince ;)
12m funti Sturridge, 8.5m funti Coutinho. Incea jos nismo doveli, a i ako ga dovedemo kostat ce 6m funti. Sto je ukupno 26.5m funti, pretvoreno u eure to je 31m.
I onda neko dodje i prica kako vlasnici nisu dali para.Pare su tu,samo ih mi ne koristimo najbolje :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 28 jan 2013, 21:05

Otelo je napisao/la:Moguce,no 12.000.000 funti je po bh telecom konventoru valuta 14.000.000 € (nesto vise) a 10.000.000 je 11.000.000(nesto vise).
A Ince jos nije dosao
Ja napisah "ukoliko se ostvare", ali ti izgleda slabo kontas....
Inter trazi 13 miliona eura, Chelsea je dobio 12 miliona funti + 3 u zavisnosti od ucinka, a Palace ne pustaju Incea ispod 10 miliona eura, mislim da su odbili jednu ponudu od 7 miliona funti.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jan 2013, 21:09

Sta bi bilo kad bi bilo.Govorimo za sad . Daniel je placan 12.400.000 ,Coutinho nece biti vise od 12.000.000 a Ince ako dodje za 10 mil il vise ja nosim potpis i avatar po tvom izboru koliko god kazes.

I to sve opet ne bi trebalo od oka biti oko 40 mil €
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 28 jan 2013, 21:10

peppo_owen je napisao/la:I onda neko dodje i prica kako vlasnici nisu dali para.Pare su tu,samo ih mi ne koristimo najbolje :)
Za mene je ovo najbolji prelazni rok u zadnje 3-4 godine, ovaj put su pametno potrosene pare.
Freelance journalist ‏@indykaila
I have received news from my **** regarding Coutinho medical. Passed. Paperwork nearly completed.#LFC

Work permit takes around 24-48 hours. #Coutinho paperwork submitted couple hours ago. #LFC
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 jan 2013, 22:07

[youtube][/youtube]
objasnio..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 28 jan 2013, 22:12

Steven Gerrard Fans ‏@SG8Official
Breaking News:Liverpool are reported to be in a negotiation with Barcelona in a January deal to sign David Villa!
hahah što se Brendan aktivirao :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jan 2013, 22:18

nummaLFCŽ je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:I onda neko dodje i prica kako vlasnici nisu dali para.Pare su tu,samo ih mi ne koristimo najbolje :)
Za mene je ovo najbolji prelazni rok u zadnje 3-4 godine, ovaj put su pametno potrosene pare.
Freelance journalist ‏@indykaila
I have received news from my **** regarding Coutinho medical. Passed. Paperwork nearly completed.#LFC

Work permit takes around 24-48 hours. #Coutinho paperwork submitted couple hours ago. #LFC
Zanimljiva konstatacija, vrlo diskutabilno jer su pare potrošene na dva igraca koja zajedno ove sezone nisu upisala 5 nastupa, jedino pozitivno je što su mladi, a sad koliko su u stanju promjeniti stvari je diskutabilno. Puno bolje se moglo potrošiti to, eno everton za 10mil eura doveo Fera iz twentea, igraca koji igra u kontinuitetu i spreman je za daljni napredak na vecem nivou
nema potpisa

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 28 jan 2013, 22:26

Ozren je napisao/la: Inter trazi 13 miliona eura, Chelsea je dobio 12 miliona funti + 3 u zavisnosti od ucinka, a Palace ne pustaju Incea ispod 10 miliona eura, mislim da su odbili jednu ponudu od 7 miliona funti.
Palace :roll: ???
namber uan
zaha je iz palacea otisao u united za 15mil, ince je u blackpoolu i liveerpool nudi 6mil, oni traze 8mil, jos kad se odbije klauzula, to ti izadje nekih 4mil
namber tuu
liverpool je ponudio 8,5 milF(funti, nmg da nadjem na tast :| ) za coutinha, inter je prvi put odbio, zatim su dog da dodje za istu tu cijenu, s tim da ce odmah platiti vecinu novca, neki mediji pisu oko 10milE(eura, ni njih nmg da nadjem na tast), drugi pisu max 12€(evo nadjoh ga), tako da treba malo pripaziti kad citas vijesti. jedno je sigurno nije vise od 10milF

crni admire, kako nisu zajedno skupili 5 nastupa, pa sam sturridge je za nas odigrao 4(doduse samo jednu cijelu) i zabio 3 gola :mrgreen: plus za chelsea odigrao nekih 2-3, a coutinho je malo rjedje igrao, al svejedno talentovani igraci, koji mogu pomoci ovom timu

PS postoji velika sansa da coutinho zaigra na krilu a ne u sredini
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jan 2013, 22:44

5 nastupa prije kupovine, normalno da ce u liverpulu igrat kad klub haman da i nema navalnih igraca, konkurencija borini, suso i slicni nedokazani kao talenti

ja sam samo rekao svoje mišljenje, a to je da nešto ne vidim napredak sa ovim igracima. vrijeme ce pokazati najbolje, a do sada šta sam god govorio unazad par godina tako je i bilo. al et, daj bože da ovaj put griješim
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jan 2013, 22:49

EBSCO je napisao/la:
Steven Gerrard Fans ‏@SG8Official
Breaking News:Liverpool are reported to be in a negotiation with Barcelona in a January deal to sign David Villa!
hahah što se Brendan aktivirao :mrgreen:
Nije se Rodgers aktivirao nego samo twitter s užasnim špekulacijama.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 28 jan 2013, 22:51

neurofunk je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:**** ti Incea i Coutinha kad Totenhem dovede Holtbija za milion i kusur :cry: :cry: :cry:
Yebeš Holtbya kad nama dolazi Eriksen :D

Al jedna stvar je nevjerovatna, ono bas da se zapitas sta neki ljudi razmisljaju i da li razmisljaju, znaci samo je Liverpool glup i nesposoban sto nije doveo Holtbya, ostali klubovi su ok jer njima "ne treba". Znaci samo su nasi nesposobni sto ne dovedu svakog igraca koji je otisao u drugi klub. Ludilo :lol: :lol: :lol:

Šta mislite kakvu platu će imati Holtby u Totenhamu ?
Da smo trazili igraca na drugoj poziciji pa hajde , nego na istoj pozicji , Holtby je cini mi se cak i mladji ( nisam 100%)
Naravno prvotimac je zadnje 2,3 sezone i jedan od najboljih mladih veznjaka.Znaci 2 klase iznad.

Nemam ja nista protiv Coutinha , cak mi se i svidja igrac i mislim da ce biti dobar posao , za pocetak samim tim sto nije **** englez.Ali otkud to nasim nije ni na kraj pameti igrac na istoj pozicji pa da se makar spomene u kontekstu Holtbija nego ga Totenhem izvuce iz naftalina.
A da ce nam doci Eriksen , ma uvjeren sam :shock:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 28 jan 2013, 22:56

Fin gol nema šta :D

[youtube][/youtube]

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jan 2013, 00:10

Tony Barrett: Coutinho arrived on Merseyside tonight as Liverpool try to complete the formalities that would allow him to seal his £8.6m move.

Tony Barrett says Martin Skrtel is likely to be dropped against Arsenal on Wednesday. Carra set to start. Tony Barrett also says Rodgers accused Martin Skrtel and Sebastian Coates of making Oldham's Smith look as good a forward as Didier Drogba

@KOPWATCH: Seems #Coutinho is in Liverpool now, with medical penciled in for Tuesday!!

evo kazu danas pregledi ako ne danas sutra ce biti vjerovatno :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 29 jan 2013, 00:12

anfield je napisao/la:Tony Barrett: Coutinho arrived on Merseyside tonight as Liverpool try to complete the formalities that would allow him to seal his £8.6m move.

Tony Barrett says Martin Skrtel is likely to be dropped against Arsenal on Wednesday. Carra set to start. Tony Barrett also says Rodgers accused Martin Skrtel and Sebastian Coates of making Oldham's Smith look as good a forward as Didier Drogba

@KOPWATCH: Seems #Coutinho is in Liverpool now, with medical penciled in for Tuesday!!

Po koji put čujemo SUTRA :lol: :lol: :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jan 2013, 00:24

anfield je napisao/la:Tony Barrett: Coutinho arrived on Merseyside tonight as Liverpool try to complete the formalities that would allow him to seal his £8.6m move.

Rodgers accused Martin Skrtel and Sebastian Coates of making Oldham's Smith look as good a forward as Didier Drogba

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: istina :) i jos gore da bude ovaj Smith i neigra profesionalno lik je odsustovao iz ekipe par mjeseci zavrsavajuci koleđ........ :oops: :oops:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 jan 2013, 00:59

Remi protiv Arsenala je ravan pobjedi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 29 jan 2013, 03:41

Henderson je napisao/la:Remi protiv Arsenala je ravan pobjedi.
A pobjeda ravna porazu :mrgreen:
ma ide se na pobjedu,igramo za LP :mrgreen:
You'll never walk alone.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 jan 2013, 09:50

Karl ‏@Karlton81
Work permit and paper work is sorted for Coutinho. (Don't know when the announcement will be).
On je poprilicno pouzdan izvor, tako da je vjerovatno sve gotovo, ceka se samo da objave :)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 29 jan 2013, 12:06

Hajd sto nije poboljsao igru u sredini jos sad kad sam ovo procitao najezio sam se!

“When the fixtures came out it was one I looked for – I’m a boyhood United fan and I can’t wait to go there and pit my wits against players like Giggs and Paul Scholes. Joe Allen

Read more: Wales Online http://www.walesonline.co.uk/footballna ... z2JMSkyW9y" onclick="window.open(this.href);return false;

E za koga mi dajemo 15 mil.. Puu
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 29 jan 2013, 12:19

strah me je da vlasnici budu zadovoljni sa sadasnjim mjestom i da im je dovoljno da budu u prvih 10,a BR pokazuje da to moze s ovakvom ekipom i da ne izvisimo i ovaj prelazni rok.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.