RK Bosna

pinoche
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la pinoche » 05 nov 2009, 20:24

vidis drug posto ste vas dvojica dva ratna havera onda bi je ti trebao otvoriti, ja ne ispijam kafice sa covjekom koji u posljednjih 20 godina svakim potezom zeli bh. rukomet unistiti, to ipak, vama ide bolje od ruke, pa ghdje to ima zabraniti igracima da se odazovu pozivu z reprezentaciju, ajde doborac mu treba, ali ovcina i efendic, pa dajte tjerajte grobara odavde, ribery reci starom da ga sto prije otjera

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 05 nov 2009, 21:26

Dodje Irfan i topic RK Bosne posta 'najprometniji' na forumu .... jel' to ono: za dobrim se konjom prasina dize ... ili u ovom slucaju: za dobrim se Irfanom postovi pisu ..... :arrow:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 05 nov 2009, 21:57

bandit je napisao/la:Dodje Irfan i topic RK Bosne posta 'najprometniji' na forumu .... jel' to ono: za dobrim se konjom prasina dize ... ili u ovom slucaju: za dobrim se Irfanom postovi pisu ..... :arrow:
Pravo zboriš :)

Eto, ipak ima neke 'koristi' od Irfana...barem ovdje na Forumu!
Samo, nikako ne kontam "šta bi bilo kad bi bilo" - da je Pipe "pustio" (s robije :o ) Doborca da igra protiv Djetića, tad bi "morao" pustiti i Melića i Kapisodu....
Uh, ne smijem pomisliti šta bi nam oni radili.... "Ispade" da je Pipe, ustvari, 'spasio' Radju i njegovu ekperimentalnu repku :D
Bosno moja poharana....

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 05 nov 2009, 23:01

Trigger je napisao/la:
bandit je napisao/la:Dodje Irfan i topic RK Bosne posta 'najprometniji' na forumu .... jel' to ono: za dobrim se konjom prasina dize ... ili u ovom slucaju: za dobrim se Irfanom postovi pisu ..... :arrow:

Samo, nikako ne kontam "šta bi bilo kad bi bilo" - da je Pipe "pustio" (s robije :o ) Doborca da igra protiv Djetića, tad bi "morao" pustiti i Melića i Kapisodu....
Uh, ne smijem pomisliti šta bi nam oni radili.... "Ispade" da je Pipe, ustvari, 'spasio' Radju i njegovu ekperimentalnu repku :D
i tu si u pravu :D
sramota je sto su postavili tog covjeka da vodi reprezentaciju. kad vec u BIH nema trenera ( ja eto ne znam ni jednog koji je profesionalni trener ) sto nisu doveli nekog sa strane ( oni srbi imaju hiljade trenera pa su opet doveli provjerenog stucnjaka sa strane)
imperator, prodavac magle

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 05 nov 2009, 23:53

imeime je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

i tu si u pravu :D
sramota je sto su postavili tog covjeka da vodi reprezentaciju. kad vec u BIH nema trenera ( ja eto ne znam ni jednog koji je profesionalni trener ) sto nisu doveli nekog sa strane ( oni srbi imaju hiljade trenera pa su opet doveli provjerenog stucnjaka sa strane)
Hm...
Pa eto RK Bosna dovela profesionalnog trenera sa "strane" - i opet ništa ne valja :lol:
Bosno moja poharana....

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 06 nov 2009, 01:00

profesionalnog mozda, strucnjaka ne

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 nov 2009, 08:36

pinoche je napisao/la:vidis drug posto ste vas dvojica dva ratna havera onda bi je ti trebao otvoriti, ja ne ispijam kafice sa covjekom koji u posljednjih 20 godina svakim potezom zeli bh. rukomet unistiti, to ipak, vama ide bolje od ruke, pa ghdje to ima zabraniti igracima da se odazovu pozivu z reprezentaciju, ajde doborac mu treba, ali ovcina i efendic, pa dajte tjerajte grobara odavde, ribery reci starom da ga sto prije otjera
E ova je za rukometne anale i ljetopise........

Pinoche, da ti nisi onaj mali što se Pipe nije htio s njim slikati !?....

Za neke stvari si u pravu ali kod tebe preovladava tolika mržnja spram Pipeta da i ono što odlično seciraš i napišeš pada u drugi plan....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 nov 2009, 08:53

Mister No je napisao/la:
pinoche je napisao/la:vidis drug posto ste vas dvojica dva ratna havera onda bi je ti trebao otvoriti, ja ne ispijam kafice sa covjekom koji u posljednjih 20 godina svakim potezom zeli bh. rukomet unistiti, to ipak, vama ide bolje od ruke, pa ghdje to ima zabraniti igracima da se odazovu pozivu z reprezentaciju, ajde doborac mu treba, ali ovcina i efendic, pa dajte tjerajte grobara odavde, ribery reci starom da ga sto prije otjera
E ova je za rukometne anale i ljetopise........

Pinoche, da ti nisi onaj mali što se Pipe nije htio s njim slikati !?....

Za neke stvari si u pravu ali kod tebe preovladava tolika mržnja spram Pipeta da i ono što odlično seciraš i napišeš pada u drugi plan....
dobro brate necemo gledati u dvije tri godine, u nekom gore postu sam napisao da je i maglajlija mogao igrati 91 ili 92 za nase zapadne susjede pa gle cuda on izabrao svoju drzavu, bas kao pipe i sarac

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 nov 2009, 10:01

pinoche je napisao/la:
Mister No je napisao/la: dobro brate necemo gledati u dvije tri godine, u nekom gore postu sam napisao da je i maglajlija mogao igrati 91 ili 92 za nase zapadne susjede pa gle cuda on izabrao svoju drzavu, bas kao pipe i sarac
Ti dobro znaš da su Pipe i Saračević već tamo polovinom 80-ih godina igrali za Medvešćak pa kasnije Zagreb.Desio se rat, već su živjeli u Zagrebu i odabrali su Hrvatsku kao svoju domovinu i reprezentaciju za koju će nastupati.

Ja bih volio da su obojica igrali za nas ali opet im ne prebacujem za tu odluku jer sam bio ovdje i znam šta se dešavalo sa BH sportom tih godina odnosno nije ga bilo ni na mapi tih godina.

Senjanin Maglajlija je opet sasvim drugi čovjek, koji živi i radi u Zagrebu dugi niz godina. Dževdo Alihodžić je isto izabrao Zagreb kao njesto gdje će živjeti.

Trebamo li i njih mrziti jer ne žive ovdje u Sarajevu ili negdje drugo u BiH ?!

Suviše si subjektivan po pitanju Pipeta,vrijeme je najbolji sud......

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 nov 2009, 10:05

Mister No je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
Mister No je napisao/la: dobro brate necemo gledati u dvije tri godine, u nekom gore postu sam napisao da je i maglajlija mogao igrati 91 ili 92 za nase zapadne susjede pa gle cuda on izabrao svoju drzavu, bas kao pipe i sarac
Ti dobro znaš da su Pipe i Saračević već tamo polovinom 80-ih godina igrali za Medvešćak pa kasnije Zagreb.Desio se rat, već su živjeli u Zagrebu i odabrali su Hrvatsku kao svoju domovinu i reprezentaciju za koju će nastupati.

Ja bih volio da su obojica igrali za nas ali opet im ne prebacujem za tu odluku jer sam bio ovdje i znam šta se dešavalo sa BH sportom tih godina odnosno nije ga bilo ni na mapi tih godina.

Senjanin Maglajlija je opet sasvim drugi čovjek, koji živi i radi u Zagrebu dugi niz godina. Dževdo Alihodžić je isto izabrao Zagreb kao njesto gdje će živjeti.

Trebamo li i njih mrziti jer ne žive ovdje u Sarajevu ili negdje drugo u BiH ?!

Suviše si subjektivan po pitanju Pipeta,vrijeme je najbolji sud......
subjektivan sam iz dobro znanih razloga jer upravo taj pipe je jedan od onih koji je "nase" igrace muvao da igraju za hrvatsku i upravo taj pipe je nastavio sa trendom omalozavanja nase reprezentacije dolaskom u bosnu, pokazat ce vrijeme i ja kazem i mislim da vec pokazuje

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 nov 2009, 10:20

pinoche je napisao/la: subjektivan sam iz dobro znanih razloga jer upravo taj pipe je jedan od onih koji je "nase" igrace muvao da igraju za hrvatsku i upravo taj pipe je nastavio sa trendom omalozavanja nase reprezentacije dolaskom u bosnu, pokazat ce vrijeme i ja kazem i mislim da vec pokazuje
Je li on muvao Buntića, Anušića i ostale ili je to bila njihova odluka???

Ko je onda vrbovao Stojanovića, Veselinova, Prcu , Maleševića i ostale, to je ok jer smo mi u pitanju ali ako neko od naših iz bilo kakvih razloga želi da igra za drugu repku ( čak i kada su u pitanju ljudi koji su godinama živjeli u drugim republikama ex Yu ) onda je smak svijeta.Dvostruki aršini.....

Samo mučenje u Zetri je potvrda da Doborac nije trebao igrati onu utakmicu jer Bosna igra puno važnije utakmice narednih dana.

Kada bude zabranio bilo kojem igraču iz Bosne da igra kvalifikaconu utakmicu za našu selekciju, napašću ga i ja, vjeruj mi.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 nov 2009, 10:37

Mister No je napisao/la:
pinoche je napisao/la: subjektivan sam iz dobro znanih razloga jer upravo taj pipe je jedan od onih koji je "nase" igrace muvao da igraju za hrvatsku i upravo taj pipe je nastavio sa trendom omalozavanja nase reprezentacije dolaskom u bosnu, pokazat ce vrijeme i ja kazem i mislim da vec pokazuje
Je li on muvao Buntića, Anušića i ostale ili je to bila njihova odluka???

Ko je onda vrbovao Stojanovića, Veselinova, Prcu , Maleševića i ostale, to je ok jer smo mi u pitanju ali ako neko od naših iz bilo kakvih razloga želi da igra za drugu repku ( čak i kada su u pitanju ljudi koji su godinama živjeli u drugim republikama ex Yu ) onda je smak svijeta.Dvostruki aršini.....

Samo mučenje u Zetri je potvrda da Doborac nije trebao igrati onu utakmicu jer Bosna igra puno važnije utakmice narednih dana.

Kada bude zabranio bilo kojem igraču iz Bosne da igra kvalifikaconu utakmicu za našu selekciju, napašću ga i ja, vjeruj mi.
tog gore jeste, malo se bolje informisi kad branis nekoga, ma **** se vi sa tim da doborac nije trebao igrati utakmici, dvostruki arsini, a meni priicas o tome, nowitziki treba i moze igrati, a doborac ne treba, ovog sam ti covjeka naveo kao primjer jedan, nebitno sto je drugi sport, dok god takvi kao ti budu ostavljali ovdje postove i pricali o razlicitim arsinima nasa repka ce biti ****

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 nov 2009, 11:02

pinoche je napisao/la: tog gore jeste, malo se bolje informisi kad branis nekoga, ma **** se vi sa tim da doborac nije trebao igrati utakmici, dvostruki arsini, a meni priicas o tome, nowitziki treba i moze igrati, a doborac ne treba, ovog sam ti covjeka naveo kao primjer jedan, nebitno sto je drugi sport, dok god takvi kao ti budu ostavljali ovdje postove i pricali o razlicitim arsinima nasa repka ce biti ****
Novitzky ne dolazi da igra prijateljsku u jeku sezone i da igra bezveznu prijateljsku utakmicu protiv , recimo , Burkine Faso.Zna se kad Dirk igra za Njemačku....

Kada te neko dovede argumentima do zida, ti napadaš i psuješ.....Divno....

Anušić je želio da igra neko veliko takmičenje i normalno je da je izabrao Hrvatsku na njihov mig.Pa san svakog sportiste je da igra veliko takmičenje, tu ga nije trebao niko vrbovati......

I uvijek će mi biti iznad svega interes kluba do koga mi je stalo od nekakvih bezveze okupljanja i glupih prijateljskih utakmica.....

A volim BiH i borio sam se za nju kada je trebalo i uvijek ću biti uz repku kada treba i kada je važno......

smradex
Kontakt:

Post Postao/la smradex » 06 nov 2009, 11:09

Chambery uzeo bod Lowenu u gostima :shock: ovo mi je vec iznenadjenje veliko nakon onoga sto smo gledali u utakmicama bosna-chambery i bosna-lowen...ili chambery-veszprem... pih ovdje se nista vise ne zna, lowen odigra kuci nerjeseno s kielceom i chamberyem a pobjedi veszprem.. ali te nerjesene najmanje idu na ruku bosni..

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 nov 2009, 11:30

Mister No je napisao/la:
pinoche je napisao/la: tog gore jeste, malo se bolje informisi kad branis nekoga, ma **** se vi sa tim da doborac nije trebao igrati utakmici, dvostruki arsini, a meni priicas o tome, nowitziki treba i moze igrati, a doborac ne treba, ovog sam ti covjeka naveo kao primjer jedan, nebitno sto je drugi sport, dok god takvi kao ti budu ostavljali ovdje postove i pricali o razlicitim arsinima nasa repka ce biti ****
Novitzky ne dolazi da igra prijateljsku u jeku sezone i da igra bezveznu prijateljsku utakmicu protiv , recimo , Burkine Faso.Zna se kad Dirk igra za Njemačku....

Kada te neko dovede argumentima do zida, ti napadaš i psuješ.....Divno....

Anušić je želio da igra neko veliko takmičenje i normalno je da je izabrao Hrvatsku na njihov mig.Pa san svakog sportiste je da igra veliko takmičenje, tu ga nije trebao niko vrbovati......

I uvijek će mi biti iznad svega interes kluba do koga mi je stalo od nekakvih bezveze okupljanja i glupih prijateljskih utakmica.....

A volim BiH i borio sam se za nju kada je trebalo i uvijek ću biti uz repku kada treba i kada je važno......
Kojim argumentima, argument ti zoves pravdanje zabrane Doborcu, Efendicu i Ovcini da igraju za svoju reprezentaciju. Respect brate tebi i tvojim argumnentima, a Dirk je igrao i protiv Burkine, malo se informiraj s kin Njemacka igra pripreme, ne dodje Dirk sam na Olimpijadu nego sa svojim kolegama tegli mjesec ili dva priprema. Anusic je otisao igrati za Hrvatsku striktno na nagovaranje Pipeta, a ovo boldovano govori dovoljno o tvom nivu inteligencije, zivio kralju

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 nov 2009, 11:40

pinoche je napisao/la:
Kojim argumentima, argument ti zoves pravdanje zabrane Doborcu, Efendicu i Ovcini da igraju za svoju reprezentaciju. Respect brate tebi i tvojim argumnentima, a Dirk je igrao i protiv Burkine, malo se informiraj s kin Njemacka igra pripreme, ne dodje Dirk sam na Olimpijadu nego sa svojim kolegama tegli mjesec ili dva priprema. Anusic je otisao igrati za Hrvatsku striktno na nagovaranje Pipeta, a ovo boldovano govori dovoljno o tvom nivu inteligencije, zivio kralju
Kada je Dirk igrao te utakmice?????Da nije možda u januaru ili februaru pred All Star ?????Ili je to bilo u sklopu priprema pred neko veliko tekmičenje kada nema obaveza u NBA???

Vidi, pisanje ti je u stilu generala po kome si stavio nik, imaš samo svoju istinu.

Uživaj u svojoj istini i živi u njoj , generale pinoche...

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 06 nov 2009, 11:46

Ma nista, pipe je pogrjesio sto nije pustio doborca da igra, to je kao da neki igrac ne odradi pripreme sa svojim klubom, svi govorite bezvezna utakmica, a onda kad dojdu kvalifikacije, pa neznaju kako ce se dodavato svi govore nisu uigrani..... i te gluposti

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 nov 2009, 11:54

Mister No je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
Kada je Dirk igrao te utakmice?????Da nije možda u januaru ili februaru pred All Star ?????Ili je to bilo u sklopu priprema pred neko veliko tekmičenje kada nema obaveza u NBA???

Vidi, pisanje ti je u stilu generala po kome si stavio nik, imaš samo svoju istinu.

Uživaj u svojoj istini i živi u njoj , generale pinoche...
nisam ni rekao da je igrao te utakmice, ali ocito tvoje poznavanje sporta je ravno tvom stepenu inteligencije, pripreme kosarkaskih selekcija traju mjesec do dva prije svakog velikog takmicenja i tada se igra brdo prijateljskih utakmica i vecinu istih igra i dirk, odnosno na pripremama je svoje reprezentacije, a tvoj prethodni post u kojem kazes da ti je bitniji klub od repke sve je rekao o tebi, uzivaj ali za mjesec nemoj doci vamo i pljuvati pipeta kada bude isti se vratio u svoju domovinu

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 nov 2009, 12:00

@pinoche

Ja nikada i nikoga ne pljujem, to ostavljam tebi i sličnima tebi.

Ja mogu samo kritikovati, argumentirano a ne mahalaški i s jasno izraženom mržnjom.

Nije to moj nivo odnosno nije nivo moga stepena inteligencije , kako ti kažeš...

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 nov 2009, 12:11

Mister No je napisao/la:@pinoche

Ja nikada i nikoga ne pljujem, to ostavljam tebi i sličnima tebi.

Ja mogu samo kritikovati, argumentirano a ne mahalaški i s jasno izraženom mržnjom.

Nije to moj nivo odnosno nije nivo moga stepena inteligencije , kako ti kažeš...
pa sta je za tebe pljuvanje, reci da covjek radi greske, da izigrava nedodirljivog i da je to veoma stetno za klub, oki, onda ja pljujem, tvoji argumenti svi su pali u vodu sa onom recenicom u kojoj izricito kazes da ti puva kita za repku bitan je klub, znas to sam ocekivao od ovih iz manjeg blentiteta i ovih iz zupanija, ali od tebe, lijepo lijepo. samo tako nastavi

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.