Svraka i Adilovic vjerovatno idu a to se moze zakljuciti i po tome sto ih nema u pripremnim utakmicama. Bekrija ostajezgembo89 je napisao/la:Jel Svraka,Bekrić i Adilović ostaju u ŽElji ?? Spominjali su se klubovi da su zainteresovani za Svraku Red bull Salzburg i Maccabi,za Adilovića Minhen 1860 i Ausburg i za BEkrića mislim neki Iranski klub ili Ruski,Ukrajinski..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
Znas li mozda hoce li se jos neki "novi" igrac pridruzi na pripremama ? Nova pojcanja ?diego_TM je napisao/la:Svraka i Adilovic vjerovatno idu a to se moze zakljuciti i po tome sto ih nema u pripremnim utakmicama. Bekrija ostajezgembo89 je napisao/la:Jel Svraka,Bekrić i Adilović ostaju u ŽElji ?? Spominjali su se klubovi da su zainteresovani za Svraku Red bull Salzburg i Maccabi,za Adilovića Minhen 1860 i Ausburg i za BEkrića mislim neki Iranski klub ili Ruski,Ukrajinski..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mozda ako Adilovic ode. Ali nemaju svabe para za obestecenje tako da se nista ne zna.
Amar nikome nista ne govori. Barem od medija. A kad ode iz Sarajeva na pripreme sve sto se od informacija pojavi je vecinom supljak jer nema Amara u gradu nema ko garantovati tim vijestima.
Za Svraku nema ponude. Preskup je valjda. Sta ja znam.
Amar nikome nista ne govori. Barem od medija. A kad ode iz Sarajeva na pripreme sve sto se od informacija pojavi je vecinom supljak jer nema Amara u gradu nema ko garantovati tim vijestima.
Za Svraku nema ponude. Preskup je valjda. Sta ja znam.
Boro Stjepanović
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... tjepanovic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... tjepanovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Da l' Manijaci misle da idu u Rijeku 6.2 na meč?
He never fails to achieve new heights in being effin' stupid!
Pogrešan forum, dobićeš 50 odgovora a nijedan neće biti pravilno argumentovan...Edward je napisao/la:Da l' Manijaci misle da idu u Rijeku 6.2 na meč?

White shoes never lose !
White shoes never lose !
Treba Acu pohvaliti za ova dva intervijua sa Osimom i Bekricem.
A jos vecu pohvalu ces dobiti ako ovako nesto odradis iz Rovinja.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kaze Aca prvo Amare imali ste..... a poslije se sjetio komentara forumasa, pa ide: "gospodine Osim"...PL BiH -1 je napisao/la:Treba Acu pohvaliti za ova dva intervijua sa Osimom i Bekricem.

Uglavnom svaka cast, informacije iz prve ruke, bez rekla, kazala...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nazire se vec napredak sto se tice mladjih igraca, a to mi se svidja. Jedino tako nesto i mozemo uciniti. Vjerujte mi, doci ce talentovana generacija i ako Amar Osim ostane u sljedecim godinama na celu naseg kluba, moci ce se svasta uraditi. Pa eto i ta Europa. Mada istina, neophodan je trening kamp i stadion da bi postali ozbiljniji i konkurentniji, a valjda bi s tim dosli i malo jaci sponzori ili sta ja znam. Ide ovo polako, ne moze brze. Amar pravi cuda.
Nemam pojma necu da lupam bezveze, ali ovo mi je nekako logicno bilo za Svraku i Adila, a za Bekriju znam sigurno da ostajeElegant je napisao/la:Znas li mozda hoce li se jos neki "novi" igrac pridruzi na pripremama ? Nova pojcanja ?diego_TM je napisao/la:Svraka i Adilovic vjerovatno idu a to se moze zakljuciti i po tome sto ih nema u pripremnim utakmicama. Bekrija ostajezgembo89 je napisao/la:Jel Svraka,Bekrić i Adilović ostaju u ŽElji ?? Spominjali su se klubovi da su zainteresovani za Svraku Red bull Salzburg i Maccabi,za Adilovića Minhen 1860 i Ausburg i za BEkrića mislim neki Iranski klub ili Ruski,Ukrajinski..
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Gledam sada ovaj interviju Bekrica i mislim da bi bila velika steta kada bi nas napustio...Iskreno se nadam da to toga nece doci, a Amar mu sigurno nakon odlaska Zebe i Beslije moze ponuditi bolje uslove.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
Šta novine kažu? 29.1.2013
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -29-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -29-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Danas bet treninga, sutra u Rovinj
http://fkzeljeznicar.ba/danas-bez-treni ... vinj/4171/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/danas-bez-treni ... vinj/4171/" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Markica, tako mala a tako velika...
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... ve-granice" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... ve-granice" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- BegBasagic
Zna li iko šta je sa:
1. Online fan shopom (dokle se došlo sa tim, sad ce godina dana kako je u "pripremi")
2. Projektom "Stadion Grbavica 360 Virtual" (gotov prosle godine u martu još)
@diego_TM ne iznosi momak bezveze inf. ti sa svojih 17.-18. godina da znas ko ce otici a ko doći, da ne ispadne nesporazum kao sa Manijacima prije dvije godine kada si pozivao raju mimo udruzenja da dodju na trenig, pa te zbog istog malo "pritisnuli" na facebooku
1. Online fan shopom (dokle se došlo sa tim, sad ce godina dana kako je u "pripremi")
@diego_TM ne iznosi momak bezveze inf. ti sa svojih 17.-18. godina da znas ko ce otici a ko doći, da ne ispadne nesporazum kao sa Manijacima prije dvije godine kada si pozivao raju mimo udruzenja da dodju na trenig, pa te zbog istog malo "pritisnuli" na facebooku

"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Za stadion ti sa sigurnoscu mogu reci da se ne radi apsolutno nista, a za online fan shop mislim da tkođer nema nista mada je to daleko lakse za uradit.BegBasagic je napisao/la:Zna li iko šta je sa:

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Radi se to oko online fan shopa, valjda su zapeli oko načina plaćanja 

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 87 gostiju.