@ legenda
AHAHHAHHHAHAHHAHHAAHAHAHAHAHHA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
skontali, skontali, ljudi smo, nismo SarajlijeAgresivnoDjubre je napisao/la:Aj nemoj sad lagat da furas,skontali smo te.
@ legenda
AHAHHAHHHAHAHHAHHAAHAHAHAHAHHA
legenda reala je napisao/la:curice 96-97 godište mu ostavljaju srcadi po profilu, a one mi izgledaju još mlade za udajeAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma vidim i ja.legenda reala je napisao/la:
Ma laže ba, nema tek 18-19 godina, kakva ženidba![]()
![]()
![]()
telfikeeeeeeee
aaaa zato si se ti kladionice ostavioHass je napisao/la:Vozdra raja,sta ima???Ev i ja nasao poso,nakon male pauze
Hahaha i kako si prosao ?Sheyi je napisao/la:Sinoc sam sanjo da se svadjam s ovim Agresivnim.ozb!
jesi li bar u plusu ove godine ? ( s kladionicom )AgresivnoDjubre je napisao/la:Hahaha i kako si prosao ?Sheyi je napisao/la:Sinoc sam sanjo da se svadjam s ovim Agresivnim.ozb!
Inace da se pohvalim prvi dan u ovoj godini a da tiket nisam odigrao.
hahahahahaEdenHazard je napisao/la:rek'o bi covjek da je isao u srednju kad cita njegove postovelikma23 je napisao/la:Sto je legenda pokupio folove
NE DO ZVOLI TE DA GA ZATVO REpintol_TM87 je napisao/la:jel ko mozda gledo hayatov dnevnik...jao sad scene neki strajk i sad lik nosi parolu napisao NE DO ZVOLITE sve odvojeno HAHHA placcc
bazeni je napisao/la:prvi čas i odmah pita,pa gdje to ima![]()
i onda se čudi kad ne znaš
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 358 gostiju.