FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 27 jan 2013, 22:53

Kratko cu.
Nista, zadovoljan sam bodovima. Igrom nisam nesto posebno zadovoljan ali pobjeda se pise a igra se brise. :mrgreen:
Samo neka nastave ovim tempom i ima da slavim ove odine kako dolikuje.

MIA SAN MIA!

Klare

Post Postao/la Klare » 27 jan 2013, 23:49

geronimo je napisao/la:Kad pročitah tvoj post, vjeruj da ne mogu skupiti hrabrosti za taj 'pothvat'.
Haha, pa nije valjda da ovaj post od 86( :mrgreen: ) smajlija dodiruje te granice. :D

A znaš kako je kod nas, Bayernova utakmica nije kao druge sve :) ,
to je praznik, upatimo sve i svašta, toliko zanimljivih stvari nevezanih za rezultat,
pa ko voli i tu nosom poviriti, od jedne prosječne fudbalske predstave dobije extra ugođaj i pravi spektakl.

Evo još nešto, samo nije za pohvalu. ;)
Pri rezultatu 0:0 Mandzo u krupnom kadru i bas tad' nadje da psuje
i to, ako se ne varam, ono najgore. :?
Ne ide mu to kod mene, još minus bodova. :lol:

Dotakli smo se Bujte,
da odlično igra :arrow: igra,
da je načet godinam i povredama :arrow: jeste,
stoga Jupko pomalo, pomalo..., oprez! :!:

Ma nemam šta dalje govoriti, majstor svog zanata.

effe, današnjom partijom Španca, kao i prošlom, možemo biti zadovoljni,
naravno cijena je tu :D , daleko od toga,
ali sasvim zadovoljavajuće, može dobiti prolaznu ocjenu,
dobar je bio, sasvim solidan,
dovoljno da ga ne ružim, štaviše dovoljno da ga pohvalim.

Samo nekako mi je pojavom, neošišan, onako kosurina ni tamo ni 'vamo. :?

Sljedeća utakmica(možda)još i teža,
Tuchel ima formulu za uspjeh,
ali protiv ovakve odbrane teško mogu da uvaljaju frljoku kako su nam to dosada i radili,
a još su oslabljeni za kartoniranog najboljeg igrača Szalaia, ili ti Šalaja, ako se ne varam. :?

ps:opet policajac fazon :lol: , načomrđeni lik koji banove dijeli. :mrgreen:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 28 jan 2013, 00:00

Gledam neke podatke npr, nase 2 legende u klubu trenutno kapiten Lahm i zamjenik kapitena ajmo rec Svajni u Bayernu su vec 10 godina, 6 mjeseci i 26 dana za koji minut i 27 dana :P Sta reci :):)

Buyten je npr 6 i po godina, a i Ribery skoro 6 godina :) plus nasi mladi talenti koje necemo pustati nadam se nikad iz kluba, Alaba, Badstuber, Kroos, Muller i ostali koji ce sigurno stici Lahma i Svajnija :):)

I da bez poraza smo u svim takmicenjima znaci vec 15 utakmica, zadnji poraz od Leverkusena 28.10. 2012, nakon toga ev 10 kola u Bundesligi, 3 u ligi prvaka i 2 u kupu :) super nema sta :):)
FC Bayern !!!!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 jan 2013, 09:06

slika

Imaš jako veliki problem kada u ekipi imaš dva "Super maria", to tak ne ide. Ak imaš jednog Maria Špekmeza, onda i drugi mora dobiti svoj ŠPIC-name! I sad si ja razmišljam koji bi on mogao dobiti ŠPIC-name....I danas ujutro se zdignem i ono, bilo mi je cijelo vrijeme pred nosom. Prva stvar koja mi je pala na pamet:

MARIO ŠPIC-ĐUKIĆ!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 jan 2013, 09:23

Mozda Muller il Kroos nikako ne igraju inpresivno, jest da je Muller zabio danas al citavu tekmu nije ga bilo
dedera da amidza objasni jos jedared zasto muler mora igrati.
prvo i prvo, cova je zabio 10 golova i ubiljezio 8 asistencija = 18 scorer punktica. mislim da je trenutno najucinkovitiji igrac u ligi :!:
drugo, bayern je ekipa koja je primila najmanje golova, u evropi ( :!: ).
mislis da je to zasluga zadnje linije? naravno da nije. ako bi se jedna ekipa pouzdala iskljucivo u zadnju liniju, naprimali bi se golova bez obzira koje ti igrace stavio.
bayern se iz utakmice u utakmicu brani sa min. 8 igraca. bayernova veza i napad igraju vrlo vaznu ulogu u ovim odbrambenim zadacima. toliko suse ustelili u tome da je postalo smijesno gledati kako protivnici ne mogu zavrsiti nijednu jedinu akciju. stutgart je igro na neke ubacaje i pokusavao na kontre - sve bezuspjesno.
pa yebemu misa, kus dalje kad jedan bujto izugleda ko jap stam iz najboljih godina :mrgreen:
ova ekipa gotovo svakog igraca cini jacim nego sto jest. izuzeci su mandzo i riberi koji se precerano trose u odbrani.
ili robbenu?
večeras je baš djelovao potišten i ako sam dobro primjetio čak ga neko 'tješio' uz aut liniju (kada je vidio da neće ući u igru).
yebiga druze, i meni ga je zao. al sta sad?! toliko ga nije bilo tj. bio je povrijedjen, pa cim se vratio, trebalo bi ga u prvih elf. naravno da ne bi. ne bi to bilo fer prema igracima koji su briljirali u dosadasnjem dijelu sezone i ucinili da nas konkurencija trazi durbinima. ali, engleske sedmice su pred nama, zato ne brinem za robena - bice cajta za njega.
Ne znam sta je sa Alabe
Meni se cini da ga Bilal slabo koristi u napadu pa i kad pokusa traljavo mu doda
i ja sam to zapazio. riberi hoce sam, pa kad se nadje u bezizlaznoj situaciji, onda se sjeti alabe. :mrgreen:
deni_m1312 je napisao/la:Robben je daleko bolja opcija od Mullera za prvih 11
[youtube][/youtube]
:mrgreen: :mrgreen:

ps.
niko da se osvrne na briljantnu partiju dominatora mandze. da nijeste nacionalisti :? :twisted:
vrhunski presing i kretanje su nagradjeni golom i asistencijom 8-)
und dec vaj iz mandzo bolji od gome.
mandzo je najbolji bayin napadac u zadnjih dvajs godina. ako nastavi ovim tempom do kraja sezone, uzecu si za pravo i reci da je mandzo drugi bayin napadac svih vremena, tik uz bombera. 8-)
da je trenutno najbolji spic u ligi, to brez sumnje jeste.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 28 jan 2013, 09:36

nije bolji od ibiševića. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 jan 2013, 09:42

znali neko šta je sa Luiz Gustavom ni jučer ga nije bilo ni na klupi. Koliko ja znam oporavio se od ozljede...

Mainz u suobtu bez najboljeg igrača Adama Szalaija peti žuti.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 jan 2013, 10:36

Ćiro Blažević, najstariji trener na svijetu, koji ove godine slavi 50 godina bavljenja trenerskim poslom, ne vjeruje u Guardiolin projekt. Njegovo iskustvo govori:

- Guardiola će doživjeti debakl, fijasko, nemoguće je tiki-taku prenijeti u Bundesligu, najjaču ligu na svijetu. U Barceloni svatko može biti trener, pa se dogodi da jedan bezimeni stručnjak, poput Tita Vilanove, postiže još bolje rezultate nego Guardiola. Potvrda za to je i Frank Rijkaard. Gdje je završio? U Saudijskoj Arabiji, gdje je prije dva tjedna dobio otkaz. U Barceloni je imao Ronaldinha i Iniestu, a sada, ako imaš Messija - “halali Huso mater”. Ali, ako ih nemaš, a nisi naročito talentiran, dogodi ti se Saudijska Arabija - zaključio je trener svih trenera u svom stilu, uz napomenu:Ne mogu vjerovati da su mudri Nijemci bacili 17 milijuna eura u vjetar!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 jan 2013, 10:52

Jebote kako Jupp radi težak posao!!!

Kao prvo za vrat mu sada diše Guardiola, kao drugo on ima status kod navijač akao Gomez. Jednima valja, za druge šrot. No kad si razmiliš, pa JUPPU treba podignut spomenik. Razara se po kvratu, a svaki dan mediji i navijači ga pritišču zaš ovaj igra, zašto ovaj ne igra i tako u nedogled!

Recimo jučer je JUPP postavio SKORO našu prvu postavu za ovu sezonu. Možda na terenu nisu naša najveća imena, no moramo shvatiti da je u OVOJ sezoni Manđukić naš prvi napadač. Ne govorim ovdje o kvaliteti, već o tome da je Gomez dugo bio ozlijeđen i da je Manđa igrao u 80% naših utakmica, što govori da je on prvi napadač. Isto to vrijedi i za Mullera, naše prvo desno krilo. Jedini što JUPP u biti jučer nije imao na raspolaganju je onaj štoper koji bi trebao biti uz dantea, Boateng ili Badstuber!

I sada svaku tekmu kada nepojedemo protivnika dosta rano, **** JUPPA da vadi Manđu i Mullera te stavlja ROBBENA/SHAQIRIJA/GOMEZA. Na kraju se pitam? Koliko loše taj MULLER ovu sezonu igra kada ga svaku utakmicu želimo vaditi? Govorim o onom što on pokazuje na terenu te po ovom pitanju odbacujem statistiku. S druge strane pogledaš i vidiš Mullerovu statistiku i zapitaš se kako bi uopće bilo moguće da takav igrač bude na klupi. Ista stvar je kod Manđukića, naš prvi strijelac, a s druge strane koliko on to loše igra ili koliko on to prilika promašuje il koliko je on to u pravilu nevidljiv da se zaziva Gomeza tokom igre jer je manđukić neopasan?

I onda Juppu pridodamo sve te muke sa kojima on REZULTATSKI SAVRŠENO izlazi na kraj!

Pa taj JUPP je GENIJE!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jan 2013, 12:08

Ocjene za jučerašnju pobjedu nad Švabama ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 28 jan 2013, 12:10

najmanja 5, a molinaro 6???

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 jan 2013, 12:26

Panda je napisao/la:najmanja 5, a molinaro 6???
Znaci da je u.sro i sefa i stanicu! :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 28 jan 2013, 12:32

England je napisao/la:Ćiro Blažević, najstariji trener na svijetu, koji ove godine slavi 50 godina bavljenja trenerskim poslom, ne vjeruje u Guardiolin projekt. Njegovo iskustvo govori:

- Guardiola će doživjeti debakl, fijasko, nemoguće je tiki-taku prenijeti u Bundesligu, najjaču ligu na svijetu. U Barceloni svatko može biti trener, pa se dogodi da jedan bezimeni stručnjak, poput Tita Vilanove, postiže još bolje rezultate nego Guardiola. Potvrda za to je i Frank Rijkaard. Gdje je završio? U Saudijskoj Arabiji, gdje je prije dva tjedna dobio otkaz. U Barceloni je imao Ronaldinha i Iniestu, a sada, ako imaš Messija - “halali Huso mater”. Ali, ako ih nemaš, a nisi naročito talentiran, dogodi ti se Saudijska Arabija - zaključio je trener svih trenera u svom stilu, uz napomenu:Ne mogu vjerovati da su mudri Nijemci bacili 17 milijuna eura u vjetar!
Pa sta reci guardiola dolazi na ljeto sansa mu je data ,buducnost ce pokazati sta i kolko zaista moze , i da li ono sto je cinio sa barcom nije bila slucajnost nego zaista plod trenerske sposobnosti i inteligencije,i hoce li uspeti opravdati epitet trenera svjetskog renomea.Ja sam licno bio za dovodenje mirka jer je covjek iz svabezih sredine i poznaje sistem igre ,cinjenica je da je pep nas novi trener i da od jula preuzima nase kormilo ne ocekujem nesto spektakularno ,ali ko zna vidjet cemo,misljenja sam da je ovaj potez ulija vise bio kao neka vrsta marketinga reklamiranja i potvrde da je bayern world cllas klub da u njega treba da dolaze samo najbolji igraci , da bi privukao veca imena u buducnosti bez obzirana uspjeh eventualno neuspjeh pepa ,ovim je probijen led koji je dugi niz godina okovao njemacku sto se tice dolaska malo zvucnijih imena.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 jan 2013, 13:41

anton 1983 je napisao/la:I sada svaku tekmu kada nepojedemo protivnika dosta rano, **** JUPPA da vadi Manđu i Mullera te stavlja ROBBENA/SHAQIRIJA/GOMEZA. Na kraju se pitam? Koliko loše taj MULLER ovu sezonu igra kada ga svaku utakmicu želimo vaditi? Govorim o onom što on pokazuje na terenu te po ovom pitanju odbacujem statistiku. S druge strane pogledaš i vidiš Mullerovu statistiku i zapitaš se kako bi uopće bilo moguće da takav igrač bude na klupi.
Ja sam prvi rekao da Muller moze rijesiti utakmicu jednim potezom jer je nevjerovatno snalazljiv i koristi mozak za ovu igru. On nema brzinu, ali je snalazljiv i uporan. Medjutim ako covjek nema svoj dan nema smisla ga forsirati da igra citavu utakmicu. Niko nije rijeci rekao za Mullerov ucinak do sada, ali ga juce do postignutog gola nigdje nije bilo. Ja i dalje stojim da bi Muller bio jos i bolji na 10-ci npr nego li na krilu. Zasto ne probati Robbena da vidimo kako bi to islo, sto se tice dinamike sigurno bi to dosta bolje izgledalo. Protiv Mainza bi opet Muller trebao igrati na krilu, jer je to doista teska utakmica i nema potrebe sada nesto eksperimentirati. Mada Robben se vec naigrao na svojoj poziciji, ovo govorim samo zbog povrede koja ga je udaljila sa terena na duze vremena.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 jan 2013, 13:41

Po meni Bastijanom se nesto cudno desava,kao da ga nema na terenu,ili mu je Jupp dao takav zadatak ili je ispao iz vinkla.Martinez cijelu tekmu ofanzivniji od njega.Za krosa jos jedna blijeda partija,Dante i Buyten su pruzili vise korisnih lopti napred nego Tony.Uigravanjem Martineza ova se dvojica pogubila.Po meni Gustavo mora biti u prvih 11 pa makar ovakav Svajni sjedio na klupi :).
VOLIM BAYERN

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 28 jan 2013, 13:53

volio bih kad bi shaqiri dobivao vise prilika, stvarno je momak mašina ali jbg kad je konkurencija paklena.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 28 jan 2013, 15:15

Martinez po meni juče jedan od najboljih i to rekao bih po prvi puta mislim da mu je trebala adaptacija,dobra igra solidna tu su bodovi odbrana je gotovo pa savršena po meni,sviđa mi se izjava Zamera da svi imaju pravo samo da ćute jer tim koji dobija se ne mijenja i to je super stvar,sezona je duga i mislim da će svi dobit priliku i Gomez i Šaćiri i Roben itd,najbolje bi bilo kad bi moglo igrat 15 igrača,suština bitno je da Jup vlada da ne misli puno na Pepa a da uzimamo bodove a sa Pepom budite uvjereni igraćemo najbolji nogomet na planeti samo da ovo dovršimo do kraja sezone kako treba ...Pozzz svim Bavarcima

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 jan 2013, 18:49

Na danasnjem treningu ostali smo bez Rafinhe i Saqiria,prema prvim informacijama povreda Rafinhe je teze prirode,dok je kod Saqiria laksa povreda clanka i sigurno propusta mec protiv Mainza.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 28 jan 2013, 20:06

Isco signed a 3 year contract at Malaga with a release clause worth €35M!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 jan 2013, 20:12

Ozren je napisao/la:Isco signed a 3 year contract at Malaga with a release clause worth €35M!
Sitnica. 8-)
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.