NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
vidjecemo i ja sam optimista imamo dobrog trenera.solidam igracki kadar redovna primanja odlicne uslove.kao sto rece kvota mislim da je doslo vrijeme da i mi malo uzivamo u dobrim igrama i dobrim rezultatima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
ma joj, boli me nesto za borcem i njihovim dugovanjima...
to ti je prva utakmica na banji kad smo usli u PLastra1922 je napisao/la:alooooooooooo zvjezdasi deste imal sta
evo jedan klip kad ni svoje tribine nismo imali a derali pitare![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderator
- Kontakt:
I mi igramo prvu kuci u Srebreniku aBd sa njima..senkird07 je napisao/la:to ti je prva utakmica na banji kad smo usli u PLastra1922 je napisao/la:alooooooooooo zvjezdasi deste imal sta
nadam se da ce isti rezultat biti za domacina

Kakav je Ordagić?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
rano je za analize igraca ali na ordagicu se vidi da je talenat i da ima tu sigurnost kao da mu je 30 a ne 19.mislim da nece igrati prvu postavu ali bice medu 3 izmjene.bitno je da vecina ima visegodisnje ugovore,tako da ce se to sve posloziti.
i jos zanimljivo ni jedan igrac nije napustio zvijezdu svojevoljno sto je jos jedan dokaz kako im je u nasem klubu.oni kojih su se nasi odrekli i napustili su klub a doveli su ipak za razliku od prije puno bolje igrace
i jos zanimljivo ni jedan igrac nije napustio zvijezdu svojevoljno sto je jos jedan dokaz kako im je u nasem klubu.oni kojih su se nasi odrekli i napustili su klub a doveli su ipak za razliku od prije puno bolje igrace
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ordagic je momak koga bi pozelila svaka ekipa u pl. a sa obzirom da je mlad ocekivat je da bude jedan od boljih igraca pl. Vec sam siguran da je sebi obezbijedio mjesto u prvoj postavi osim ako mu se nesto nezeljeno desi !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
benjo ja bi najvise volio da on bude nosilac nase igre u sto nesumnjam u buducnosti ali sam misljenja da nece odma u prvu.nemora moje misljenje biti tacno.meni je bitno da su sve pozicije u timu i vise nego popunjene
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Možda nismo imali tribine, ali zato smo imali raju(publiku) koja je živjela za ovakve tekme i naravno ekipu koja je ginula na terenuBenjo_AFC86 je napisao/la:senkird07 je napisao/la:astra1922 je napisao/la:alooooooooooo zvjezdasi deste imal sta

To je bila ekipa koja je razvaljivala sve u Prvoj ligi.Mislim da nije niti će bilo koja druga ekipa toliku bodovnu prednost na kraju imati i po 6,7 golova po utakmici.Alimanović,Smajlović,Ćorić,Pjanić......ubojiti napad.Nastavak dobar i u PL.bio.Takva Zvijezda moze vratiti publiku,nadam se uskoro. 

Negdje sam pročitao,ne znam koliko je istina,Denis Mujkić otisao u Banoviće.Mi nikada da se obezbijedimo sa golmanom da valja.Ako nije iz Spartaka ne mora biti niko drugi.Sada,nek mi neko napise,da li je to do para pa onakav golman ode u Banoviće ili je to politika kluba pa mora biti iz Subotice.Po meni Mujkić vrijedi po kvalitetu vise od Kovačevića i Mirkovića zajedno,ali Mujkić nije iz Subotice i da ne pisem dalje sta već..... 

-
- Moderator
- Kontakt:
Neće Mujka tamo braniti u prvoj, tri golmana su imali na raspolaganju na pripremnoj utakmici sa Gradinom..vatreni je napisao/la:Negdje sam pročitao,ne znam koliko je istina,Denis Mujkić otisao u Banoviće.Mi nikada da se obezbijedimo sa golmanom da valja.Ako nije iz Spartaka ne mora biti niko drugi.Sada,nek mi neko napise,da li je to do para pa onakav golman ode u Banoviće ili je to politika kluba pa mora biti iz Subotice.Po meni Mujkić vrijedi po kvalitetu vise od Kovačevića i Mirkovića zajedno,ali Mujkić nije iz Subotice i da ne pisem dalje sta već.....
ima onaj jedan golman što im 10 godina brani tamo jbt, neće njega oni staviti na klupu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ASD
- Kontakt:
I bio je klupa dok je Mujkic branio.Benjo_AFC86 je napisao/la:
Neće Mujka tamo braniti u prvoj, tri golmana su imali na raspolaganju na pripremnoj utakmici sa Gradinom..
ima onaj jedan golman što im 10 godina brani tamo jbt, neće njega oni staviti na klupu
vatreni je napisao/la:Negdje sam pročitao,ne znam koliko je istina,Denis Mujkić otisao u Banoviće.Mi nikada da se obezbijedimo sa golmanom da valja.Ako nije iz Spartaka ne mora biti niko drugi.Sada,nek mi neko napise,da li je to do para pa onakav golman ode u Banoviće ili je to politika kluba pa mora biti iz Subotice.Po meni Mujkić vrijedi po kvalitetu vise od Kovačevića i Mirkovića zajedno,ali Mujkić nije iz Subotice i da ne pisem dalje sta već.....
jbg vatreni najveci si zagovornik zvijezde.zasad izgleda samo tebi ne pase kako se radi u zvijezdi.ja sam care bio sa ljudima kad je mujkic trebao nama doci frajer je trazio 70 000 km i na kraju ostao u slobodi i dobio 1000 km za godinu dana.nasa uprava radi na svemu pa i na parama.mislim da bi mujkic i sada trazio tolike pare da dode a nasi su za te pare otkupili kovacevicev ugovor doveli mandusica i vjerovatno ce uspjeti dovesti i mirkovica.vidljivo je okom laika da nasi pokusavaju napraviti od ovih mladih golmana golmana koji ce nam braniti za prvi tim a isto tako pokusati nekog prodati. i time bi mozda za dvije godine uspjeli biti u plusu 70 000 km a ne u minusu 70 000km.zasad u zvijezdi siguran sam niko ne radi u svoju korist sve je za sad po ps-usvi se nadamo da ce tako ostati dugo dugo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ja da mogu birati izmedu mujkica i mirkovica izabrao bi ovoga drugog 

PECAT!!!N5555 je napisao/la:ja da mogu birati izmedu mujkica i mirkovica izabrao bi ovoga drugog

-
- Kontakt:
..... I POTPIS!Kvota je napisao/la:PECAT!!!N5555 je napisao/la:ja da mogu birati izmedu mujkica i mirkovica izabrao bi ovoga drugog

Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 28 jan 2013, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
NIKOLA COLE MIRKOVIC:"Trudio sam se da vas na svakoj tekmi kupim igrama. Dao sam srce za Zvijezdu i dao bih i sada da su neke druge okolnosti.
Prenesi im da će te mi uvek biti u srcu. Zahvaljujem se navijačima i ljudima u klubu na toplini. I da ću se rado vrati u Gradačac kad god bude za to prilike."
Prenesi im da će te mi uvek biti u srcu. Zahvaljujem se navijačima i ljudima u klubu na toplini. I da ću se rado vrati u Gradačac kad god bude za to prilike."
Iskreno iz jedne mlade neiskvarene glave zeljne dokazivanja.Sasvim logično za jednog mladog golmana koji je bio klupa u svom matičnom klubu.Uz to svoje golmanske kvalitete demostrirao u sredini koja to zna vrednovati.Bosanski zmaj je napisao/la:NIKOLA COLE MIRKOVIC:"Trudio sam se da vas na svakoj tekmi kupim igrama. Dao sam srce za Zvijezdu i dao bih i sada da su neke druge okolnosti.
da li mi netko moze reci tko je ovaj igrac sa br 23

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.