Daj ne lupetaj covjece...
Mali Maribor kada je dolazio dvorana vam dupke puna bilaseven je napisao/la:da Kiel dođe nebi se sakupilo 3000 gledalaca a protiv Gošk-a dođe 1500gradacac10 je napisao/la:Nije sigurno za Damira jos, jer ni on ne zna sam... A vidim kako je 90 posto pucanstva zainteresovano za Zvijezdu, u zadnje 3 godine se publicitet smanjio za 70%, i to sto si upravo napiso je nevjerovatna glupost... Da Kiel dolazi ovdje u Gradacac nije bolje od Goska?! Pa halo...
A lifebook jarane, znamo da znas sta je bilo, sto nema Cace jarane?
Od Djure nema nista kako znam, a Caco bi trebo doc?
no rules je napisao/la:Mali Maribor kada je dolazio dvorana vam dupke puna bilaseven je napisao/la:da Kiel dođe nebi se sakupilo 3000 gledalaca a protiv Gošk-a dođe 1500gradacac10 je napisao/la:Nije sigurno za Damira jos, jer ni on ne zna sam... A vidim kako je 90 posto pucanstva zainteresovano za Zvijezdu, u zadnje 3 godine se publicitet smanjio za 70%, i to sto si upravo napiso je nevjerovatna glupost... Da Kiel dolazi ovdje u Gradacac nije bolje od Goska?! Pa halo...
A lifebook jarane, znamo da znas sta je bilo, sto nema Cace jarane?
Od Djure nema nista kako znam, a Caco bi trebo doc?, da nepričamo dalje , evo i video , milina pogledati !
[youtube][/youtube]
Jucer je zavrsio prelazni rok, trebo je ljetos doc, al nema od toga nista...grgr je napisao/la:Ja sam cuo al sad dal je to bomba ili sta da bi Mario Kelentric mogo doci u GR sad nezz kad ni kako ni sta al eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.