Ja Milan volim najvise na svijetu a Nestu volim vise nego sestru rodjenu, a Sloboda mi dodje ko neka zanimacija jbt ih ko su oni sta mi oni znace u zivotu, ja sam uz Milan odrasto i gledo sam svaku tekmu na tv i sta tebe boli k kakav sam ja navijac, nisam ja navijac ja sam huligan i to pravo z.a.j.e.b.a.nTzBulevar87 je napisao/la:Idi bolan okupaj se! To ti je iskren savjet.. Sta je tebi Nesta, idol izgleda?? Sta imas od njega?? trebam li sam odgovorit na ovo pitanjescudetto je napisao/la:**** vas Stana kad nije imo gdje hajde u Slobodu haman da su ga placali kad uredno nije imo ni papire tad mu je Sloboda valjala a ovako se supacki pokupiti i otici mislim uredu otiso je neka je ali nije ispo korektan ni sekunde...
vidim nekima je idol a ja ga nabijem na qrac samo zbog finala kupa kad nam je zabio gol pa poletio Ultrasima na ogradu u onom cumezu ko da ga je Zrinjski napravio igracem, zato nam ba i jest ovako kad smo sugavi u pm i neka je nismo bolje ni zasluzili.Za Slobodu i Fukare govoris mi a isto tako vjerovatno i za Milan govoris MI.. vi ste mi najgorii, pravi navijaci nema sta

@sloboda cobane sta da ti kazem dirno si me sa svojim postom...
eto pravi navijace vase vam svetinje ako vam se ne svidja sta cu vam ja nemojte me citati i zdravo svi sretni...