FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 28 jan 2013, 15:25

Devil je napisao/la:Ko su Head Sport sto pravi dresove ? Jesu li radili nekome ranije ? :?
Nije Head nego HAAD.

Nisu nikad do sad radili dresove,to je modna linija i prvi dresovi su im ovi za nas klub.
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jan 2013, 15:26

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2013, 15:30

Head je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ko su Head Sport sto pravi dresove ? Jesu li radili nekome ranije ? :?
Nije Head nego HAAD.

Nisu nikad do sad radili dresove,to je modna linija i prvi dresovi su im ovi za nas klub.
Aha ja procitah head sport.Pa dobro vrlo zanimljiv i hrabar potez.Sa dizajnerske strane to ce biti poslednji krikovi mode,ali videcemo kakav ce kvalitet tih dresova biti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 jan 2013, 15:37

Komsije, pohvale za izgled dresova. Super izgledaju! :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 jan 2013, 15:39

storm_raider je napisao/la:Komsije, pohvale za izgled dresova. Super izgledaju! :)
zavidim im :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jan 2013, 15:57

Ja mislim da je ovo odlicno http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 479&type=3" onclick="window.open(this.href);return false; konacno dobijamo kvalitetne dresove, necemo davati bruku para kao prije, nece nas niko zavlaciti. Vjerujem da nece biti skuplji od 50-60 km :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 28 jan 2013, 16:00

Malo smiješno ovo za dresove ali eto, ipak je Haad modna marka koja oblači Deena i njemu slične i marka namijenjena iskljucivo za dame, prvo hrabar pokusaj Haada da se posveti sportskoj odjeći a jos hrabriji FKS da iste i uzme, vise lici na polo majicu nego na dres, sve u svemu svega u božijoj bašći ... :)
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

makkaj
Kontakt:

Post Postao/la makkaj » 28 jan 2013, 16:12

BegBasagic je napisao/la:Malo smiješno ovo za dresove ali eto, ipak je Haad modna marka koja oblači Deena i njemu slične i marka namijenjena iskljucivo za dame, prvo hrabar pokusaj Haada da se posveti sportskoj odjeći a jos hrabriji FKS da iste i uzme, vise lici na polo majicu nego na dres, sve u svemu svega u božijoj bašći ... :)
kakve veze ima što su novi u poslu, ako se pokažu kvalitetnim zar nije bolje imat domaći dres, po pristupačnoj cijeni za raju nego neki levatski npr legea, koji je ako se ne varam bio 120 KM u butiku :o svakako možemo sanjati dobar sponzorski ugovor sa nekom od tih sega mega poznatih proizvođača...a što se tiče opaske da liči na polo majicu, šta bi onda rekao za gostujući dres francuske http://sc.soccerpro.com/common/images/4 ... 012_zm.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ili npr. wigana http://camisetasmundiales.files.wordpre ... 788519.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ?

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 28 jan 2013, 16:21

makkaj je napisao/la:
BegBasagic je napisao/la:Malo smiješno ovo za dresove ali eto, ipak je Haad modna marka koja oblači Deena i njemu slične i marka namijenjena iskljucivo za dame, prvo hrabar pokusaj Haada da se posveti sportskoj odjeći a jos hrabriji FKS da iste i uzme, vise lici na polo majicu nego na dres, sve u svemu svega u božijoj bašći ... :)
kakve veze ima što su novi u poslu, ako se pokažu kvalitetnim zar nije bolje imat domaći dres, po pristupačnoj cijeni za raju nego neki levatski npr legea, koji je ako se ne varam bio 120 KM u butiku :o svakako možemo sanjati dobar sponzorski ugovor sa nekom od tih sega mega poznatih proizvođača...a što se tiče opaske da liči na polo majicu, šta bi onda rekao za gostujući dres francuske http://sc.soccerpro.com/common/images/4 ... 012_zm.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ili npr. wigana http://camisetasmundiales.files.wordpre ... 788519.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Ja razumijem da FKS pokusava da uradi nesto novo, inovativnije, ovi dresovi su i pokusaj "dobre" reklame, ali opet kazem to je Haad !!!? :? i onda sve ispada papanluk prve klase, jbt dizajner poznat po p_e.d_rluku;kim , kreacijama vjenčanica i sl. stvari, frajer ima para pa garant konta hajde da pokusam da kreiram malo i sportsku odjeću, prvo upitan je dizajn dresova !? zatim pogledaj samo na bordo dresu koliki je okovratnik i na kraju koliko su široki, Džakmić kad ga obuće ima da visi na njemu :mrgreen: mogu zamisliti onda prateću opremu na sta ce da lići, mislim da ce FKS na proljeće biti glavna šega sa dresovima mogu zamisliti samo malog Suljića na sta ce da lici, ma haos živi bez ikakve zezenacije ... :D
Zadnja izmjena: BegBasagic, dana/u 28 jan 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

High

Post Postao/la High » 28 jan 2013, 16:22

Bošnjače, hrakni što jače. : )
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jan 2013, 16:23

Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje? :?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 28 jan 2013, 16:37

slika Ista kragna kao kod Uniteda. Al posto je nas klub u pitanju kragna ne valja, seljacka je i tako to.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 28 jan 2013, 17:24

ja Hada sto ih je dizajnirao...samo presliko ove nike dresove :shock: :oops:
svasta,ovo samo kod nas moze...
Amare hvala ti...

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 jan 2013, 17:25

admin je napisao/la:Za poređenja Sarajeva i Želje, diskusije o istoriji, korjenima, o tome koji klub je veći... imate temu Sarajevo vs. Željezničar.

Molio bih navijače Želje da ovu temu ne koriste za pisanje o svom klubu i da ne dolaze samo da bi liječili dosadu provokacijama. Samo bez veze banove dobijate.
Tako je admine care. :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 28 jan 2013, 17:28

@adnan ako je tebi dovoljno sto čiza na kragni liči na dres Manchestera onda smo mi kolektivno zatucana nacija, nazovi "dres" Haada uporediti sa dresom Nike 12' je vise nego i odlično i pametno, eto sad ce FKS da i igra kao Manchester jer ima čizu na dresu :ugeek: FKS poligon za razno rane igrace i menadzere a evo sada i za kvazi modne kreatore, nema dalje.
Alexandre Dumas

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 jan 2013, 17:32

Dresovi su super bgm... ;) , samo da mi sad hajrom docekamo nastavak prvenstva i sa pobjedom da otvorimo..
Volim, Volim sto bi reko @ramiral... :D Poozdrav ide za @sekac, hilmo... :mrgreen:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 jan 2013, 17:33

Ne igra dres, igraju igraci.

Ne znam kakav da se napravi nece se prodati 10.000 komada. Ja sam na holidej marketu malome kupio dres novi Zeljin onaj tamno plavi. Za mene dizajn nema nista Zeljino ali svidja mi se sto je grb u dresu uradjen. I to je jedino sto mogu pohvaliti.

A ovaj dres Sarajeva bez uvrede je tarac. Ovo je blijeda kopija Unitedovog dresa samo sto nije to ni blizu. Slicna kragna. Liko prekopiro kragnu a bice ko pidzama isto kroj kao i Leagea siroki u struku. Ovaj Manchesterov je nekako kao fit sta ja znam kako se to vec zove. A i zavrsetci na dresu su bezveze na bijelom predebela ona bordo boja na dnu ai sa strana i na zavrsetcima rukava a i na bordo dresu bijela boja nekako strsi. Tu je taj dizajner morao to malo tanje da odradi.

Bez ljutnje do sada ovo vam je jedan od ruznijih dresova. Ovaj Lescon je pravio mrak dresove i oni bijeli su vam bili fantasticni. Mozda i najbolji u drzavi ste dizajn imali sa Lescon osim onih narandzastih. Ovo je tarac.

Ova saradnja nece dugo trajati. Los potez ali izgleda isplatljiv. Sumnjam ja da ce ovaj dizajner naprviti sponzorski ugovor gdje ce on dzaba dati 200 komada dresova od sebe za prvi tim i jos obuci podmladak. Sumnjam da je toliko jak. Da je Granov u pitanju pa to bi bio potez shvatljiv. Ovo je samo licna promocija i jedino ce se on opariti.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jan 2013, 17:34

BegBasagic je napisao/la:@adnan ako je tebi dovoljno sto čiza na kragni liči na dres Manchestera onda smo mi kolektivno zatucana nacija, nazovi "dres" Haada uporediti sa dresom Nike 12' je vise nego i odlično i pametno, eto sad ce FKS da i igra kao Manchester jer ima čizu na dresu :ugeek: FKS poligon za razno rane igrace i menadzere a evo sada i za kvazi modne kreatore, nema dalje.
oćito da ti mrziš FK SARAJEVO i ne znam sta radis na ovoj temi.

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 28 jan 2013, 17:39

PL BIH-1 je sve objasnio ;)
@bordobijeli pročitaj uslove koristenja foruma 8-)
Alexandre Dumas

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jan 2013, 17:42

Kad komsinice pocnu predvidjati lose rezultate,raskide sradnje onda tek znam da smo na pravom putu.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, PapakIzSa i 31 gost.