FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pupi04
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Pupi04 » 28 jan 2013, 01:07

Ado pa upravo to kad ne mozemo pratit konkurenciju sa parama trebas iskoristit ono sto imas,a ne olako se rjesavat i dovodit polovnu robu.
Pa Cou je veci talenat od Lucasa,ali momak isforsiran do kraja i zato i jest otisao za 35 miliona a mi smo uzeli sicu.

@Siamo i jeste problem sto je u Interu sve na prodaju,ja bi bio najsretniji kad bi tako gradili ekipu pa malo po malo i napredak,sutra nek neko da za Juana 15 miliona i on ode,sto ne bi kad moze dovest Campangara za dzaba.
Svi mi ovdje volimo Inter i uopste mi nije problem sto nema igraca od 30+ miliona jer yebat ih kad vecina i ne vrijedi toliko,ali mora se dosta toga promjenit da bi se Inter vratio u sami vrh.

Bravo Trito,upravo to svaka sezona poslije triplete kao preslikana,gube se sezona za sezonom u lutanju i krpljenju ekipe.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jan 2013, 09:32

Ocjene za sinoćnji remi sa Bikovima ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2013, 09:47

Vidjet cemo od danas sta ce se desiti na mercatu i ima li nas igdje,ne slazem se kad kaze neko da nas nema u lp...ako se dovedu prava pojacanja imamo fine sanse.

Izgleda nam dolazi Andreoli iz Chieva(Ako Chivu bude teze ozlijedjen),zamislite odbranu Andreoli,Ranocchia,Juan...86,88,91 godiste 8-) :)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 jan 2013, 10:49

hajd ti sad budi pametan...sta reci koju posluku porat
kad je Inter u pitanju ova nije nista novo, kroz istoriju se uvijek desavale ovakve stvari, kad nam najvise treba pobjeda protiv lakih protivnika mi kiksamo, kad nas svi otpisu mi pobjedjujemo, zato i jesmo pazza Inter...

sa ove forumske strane, nakon svih ovih desavanja, ako nista vidjeli smo prava lica pojedinih forumasa koji su se predstavljali kao veliki Interovci i svima nesto solili pamet a sad pljuju i odricu se kluba, neka neka takvi nam i ne trebaju...

Presidentova jedina greska je slijepo vjerovanje zalizanom ili cak uopste njegovo dovodjenje, ponajvise zbog izbora/otpustanje trenera. Nikad nisam vjerovao da cu ovo reci ali moram, vrati se Gasperini sve ti je oprosteno. :cry: Covjek je htio uraditi ovo sto i Strama radi, ali jok, sa njim nije bilo strpljenja dok se ovom malom sve oprasta. Nema ljudi hajra od Strame, djaba je, mozemo ga mi svi voljeti koliko hoces ali vec se gube konci i mislim da bi Presidente trebao reagovati, mislim da je jedina nada da se uhvati LP sok promjene trenera, da se malo ekipa trzne i da se pojedine stvari postave na svoje mjesto. Neprihvatljivo je da se igraci onako ponasaju, da se setaju po terenu, da si umisljaju da su zvijezde i da mogu igrati neku svoju igru. Ne mozes bolan Strama toliko slijepo vjerovati japancu, jos kad dodas da drugu stranu terena drzi onaj retard Pereira pa to je propuh na sve strane, o njihovim napadackim sposobnostina ne treba ni trositi rijeci, kad ti bolan ne mozes protiv Torina ni jednom probit i nabacit pa ubi se, jos gore dodje co'ek od 39 godina uzme loptu probije i asistira za gol a ti mlad pun snage ne mozes ma bjezi...dalje, izvodis Casana koji jedino nesto i igra a i imas los rezultat, pa ZASTO, bolan Strama ide se na juris, sta ti znaci bod, isto kao i poraz, kako je kod Mou-a u ovakvim situacijama po pet napadaca bilo na terenu, nema se tu sta cekati, ako si vec nesto htio pa izvadi Guarina, pokazi mu da si autoritet, pokazi mu da kad igra lose da ce biti na klupi, e moj Strama. O taktici "brdo defanzivaca" necu nista reci, o toj gluposti bi se mogli eseji napisati.
Ne znam, postalo je rutavo, juve i napoli odmakli, milan puse za vratom, tezak raspored...
Mora se nesto mjenjati, jer ako se i ove godine ne izbori LP sudbina Liverpula nam ne gine...
Forza Inter
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2013, 11:02

neroazzurni je napisao/la:hajd ti sad budi pametan...sta reci koju posluku porat
kad je Inter u pitanju ova nije nista novo, kroz istoriju se uvijek desavale ovakve stvari, kad nam najvise treba pobjeda protiv lakih protivnika mi kiksamo, kad nas svi otpisu mi pobjedjujemo, zato i jesmo pazza Inter...

sa ove forumske strane, nakon svih ovih desavanja, ako nista vidjeli smo prava lica pojedinih forumasa koji su se predstavljali kao veliki Interovci i svima nesto solili pamet a sad pljuju i odricu se kluba, neka neka takvi nam i ne trebaju...

Presidentova jedina greska je slijepo vjerovanje zalizanom ili cak uopste njegovo dovodjenje, ponajvise zbog izbora/otpustanje trenera. Nikad nisam vjerovao da cu ovo reci ali moram, vrati se Gasperini sve ti je oprosteno. :cry: Covjek je htio uraditi ovo sto i Strama radi, ali jok, sa njim nije bilo strpljenja dok se ovom malom sve oprasta. Nema ljudi hajra od Strame, djaba je, mozemo ga mi svi voljeti koliko hoces ali vec se gube konci i mislim da bi Presidente trebao reagovati, mislim da je jedina nada da se uhvati LP sok promjene trenera, da se malo ekipa trzne i da se pojedine stvari postave na svoje mjesto. Neprihvatljivo je da se igraci onako ponasaju, da se setaju po terenu, da si umisljaju da su zvijezde i da mogu igrati neku svoju igru. Ne mozes bolan Strama toliko slijepo vjerovati japancu, jos kad dodas da drugu stranu terena drzi onaj retard Pereira pa to je propuh na sve strane, o njihovim napadackim sposobnostina ne treba ni trositi rijeci, kad ti bolan ne mozes protiv Torina ni jednom probit i nabacit pa ubi se, jos gore dodje co'ek od 39 godina uzme loptu probije i asistira za gol a ti mlad pun snage ne mozes ma bjezi...dalje, izvodis Casana koji jedino nesto i igra a i imas los rezultat, pa ZASTO, bolan Strama ide se na juris, sta ti znaci bod, isto kao i poraz, kako je kod Mou-a u ovakvim situacijama po pet napadaca bilo na terenu, nema se tu sta cekati, ako si vec nesto htio pa izvadi Guarina, pokazi mu da si autoritet, pokazi mu da kad igra lose da ce biti na klupi, e moj Strama. O taktici "brdo defanzivaca" necu nista reci, o toj gluposti bi se mogli eseji napisati.
Ne znam, postalo je rutavo, juve i napoli odmakli, milan puse za vratom, tezak raspored...
Mora se nesto mjenjati, jer ako se i ove godine ne izbori LP sudbina Liverpula nam ne gine...
Forza Inter
Ne mozemo tako Guarina kriviti radi jedne greske,i nije njegova toliko greska,Handanovic mu daje loptu medju trojicom umjesto da ispucava,Chivu nije mogao preuzeti loptu zbog povrede i ono se desi al hajd,ne znam sto pises ovo za Cassana,vidio si da nije mogao vise,oporavio se tek od povrede,a sto se tice Strame ja mu ne zamjerim,kazes sto ce ti japanac sto ce ti Pereira,pa koga ce stavit,eto ti ga izmisli i postavi umjesto te dvojice,jedino se slazem ovde kad kazes za brdo defanzivaca i ne ubacivanje nijednog vise napadaca.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2013, 11:50

ma ja, tak je najbolje..udri po treneru, pa kolko smo ih do sad promijenili??? kako ljudi niste shvatili da nije stvar u treneru..to tebi bolji jonathan pa bi izbacio japanca? cassano je umro bio u 50-toj minuti..
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 jan 2013, 12:04

Murinjo: "Vratio bih se u Inter"
Pre mesec dana Portugalac je izjavio da neće napustiti Real sve dok ne osvoji Ligu šampiona. Sada nije više tako siguran.

"Osvojiću Ligu šampiona opet. Nisam siguran da li će to biti sa Realom ove sezone, ali sam siguran da će trofej doći", rekao je Murinjo.

"Ne znam da li će se to desiti ove sezone, ali imam 15 ili 20 godina pred sobom, i siguran sam da će trofej doći u moje ruke."

Murinjo već sada planira narednih 20 godina svog života, upirući prstom nedvosmisleno u jednom pravcu.

"Postoji mnogo stvari koje bi trebalo da uradim, a jedna od njih je povratak u Inter, zašto da ne", nastavio je Murinjo.

"Trofej sa Interom u Ligi šampiona je posebno značajan za mene, puno je sreće doneo tom klubu.", zaključio je Murinjo.
-RIVALDO-

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 jan 2013, 12:28

sanjingr je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:hajd ti sad budi pametan...sta reci koju posluku porat

Forza Inter
Ne mozemo tako Guarina kriviti radi jedne greske,i nije njegova toliko greska,Handanovic mu daje loptu medju trojicom umjesto da ispucava,Chivu nije mogao preuzeti loptu zbog povrede i ono se desi al hajd,ne znam sto pises ovo za Cassana,vidio si da nije mogao vise,oporavio se tek od povrede,a sto se tice Strame ja mu ne zamjerim,kazes sto ce ti japanac sto ce ti Pereira,pa koga ce stavit,eto ti ga izmisli i postavi umjesto te dvojice,jedino se slazem ovde kad kazes za brdo defanzivaca i ne ubacivanje nijednog vise napadaca.
Guarin je sam dosao i trazio loptu, vjerovatno je to nesto uigrano sa treninga kada se stoperi zatvore, e sad ne vjerujem da je uigrano da on dribla, mogao je ispucati mogao je vratiti Handi da on izbije ma mogao je milion stvari samo ne driblat, tako da je jedini krivac za gol. Ne treba kritikovati nakon jedne greske, slazem se, ali priznaj da ga sinoc nije islo, dakle logicna izmjena je Guarin-Alvarez. Casano kakav god da je bio on je igrac poteza tako da nam je mogao pomoci, sto je doveo Rokia ako ga nece koristiti, sinoc se ubilo za njega, ako ne njega zasto onda nije ubacio Livaju, ne znam ali ja nesto vjerujem da bi on mogao pomoci ako nista gori od zelje da se dokaze, ma joj hiljadu se stvari moglo sinoc uraditi ali Strama se prepao poraza pa je ziheraski odigrao. Pazi, nismo ni ja ni ti isli gledati Pereiru, nego Branca i Strama, i sad ti meni reci sta su oni vidjeli u njemu da ga dovedu, mislim nema sanse da je on sad odjednom zaboravio igrati, vidi se da covjek ne zna i sigurno nikad nije ni znao(za top klubove). Oko japanca nema puno price, njegovo (ne)znanje se vidjelo i prosle godine, imalo se cijelo ljeto za dovest nekog na tu poziciju, nije se dovelo, znaci da su zadovoljni njime, sto opet pokazuje Straminu strucnost.
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jan 2013, 12:33

Secondo quanto riferisce La Gazzetta dello Sport, il Corinthians non ha intenzione di mollare Paulinho senza fare resistenza. Il motivo è presto detto: l'idea è di trattenere il centrocampista brasiliano fino a giugno, in modo da fargli giocare un'altra Copa Libertadores in una squadra decisamente migliorata. L'Inter per portarlo via dovrà quindi puntare solo sulla clausola.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2013, 12:37

arminz je napisao/la:ma ja, tak je najbolje..udri po treneru, pa kolko smo ih do sad promijenili??? kako ljudi niste shvatili da nije stvar u treneru..to tebi bolji jonathan pa bi izbacio japanca? cassano je umro bio u 50-toj minuti..
ne kontam ni ja ove sto udaraju po treneru,necu ih vise ni citirati jer valjaju gluposti i blate po covjeku

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2013, 12:44

SiamoNoi je napisao/la:
Secondo quanto riferisce La Gazzetta dello Sport, il Corinthians non ha intenzione di mollare Paulinho senza fare resistenza. Il motivo è presto detto: l'idea è di trattenere il centrocampista brasiliano fino a giugno, in modo da fargli giocare un'altra Copa Libertadores in una squadra decisamente migliorata. L'Inter per portarlo via dovrà quindi puntare solo sulla clausola.
:roll:

FORZA INTER!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jan 2013, 12:56

SiamoNoi je napisao/la:
ma goni ih u vraga..u julu ga nisu htjeli prodat da moze odigrat do kraja sad ga ne daju opet do jula..nemoj ni uzimat od govana i gotovo i stopirat prodaju coutinha dok nije prekasno
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 jan 2013, 13:23

Imenjak,nije guarinovo da se vraca do svog gola po loptu. To su trebali Gargano i Mudingayi radit,al eto pogrijesio je i **** ga.
Sto se tice igre,jedna stvar mi nikako nije jasna. Torinezi su fakat u svakom duelu bili brzi,okretljiviji, isto kao da su nasima noge teske ili ko da ih puno puca teretanom. Fakat smo nekakvi spori,tromi.
Al mimo svega,jedna stvar mi od pocetka sezone bas bode oci,a to je da nas Capello nije uspio da izgradi pravi mentalitet ekipe. Covjece,mi gubimo 2-1,a na ekipi ne vidis nikakav zar,strast za preokretom. To je jedino sto me u ovom trenutku zabrinjava. Bolan,isto ko da je normalno da od Torina gubis kod kuce. I onda se,standardno,kao nesto bude oko 85-te minute i pokusavaju dobit. S takvim duhom necemo daleko dogurat,jer upravo to je ono sto cini razliku izmedju pobjednika i gubitnika.
Ovo za igrace je sve receno. Ja cu se samo nadovezat i reci da sam definitivno siguran da od onog Japanceta nikad nece bit igraca,a sve sam sigurniji u to i za Pereiru. Sinoc se stekao dojam da nazad puse sa svih strana.
Katastrofalni su jos bili Mudigayi i Cassano. Cassano osim izborenog slobodnjaka bas nista nije uradio,igrac manje u ekipi.
Nisam neki optimista jer Milan djeluje dosta zrelije od nas trenutno,a Napoli i juventus ce ionako bit ispred. Al eto,vidicemo.
Glavu gore i Forza Inter!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 jan 2013, 13:54

kako na ovoj temi ima zanimljivih likova to je cudo, vise na forumu, svakom su loncu poklopac i sve znaju, svima nalaze mane u postovima, a oni sami ne mogu konstruktivnog posta napisat da im za lijeka treba.
Imenjak, mozda nije Guarinovo da se vraca po loptu ali yebi ga vratio se uzeo je i izgubio, sta bi sad, ali ne moze nikako biti do Hande! Odlicno si primjetio i taj detalj, stvarno je cudno kako se igraci ponasaju, nema zara, nema borbe i volje za pobjedom, nekad ranije kad bi dali onako gol za 2:2 ma samo bi teska sreca spasila tu ekipu da im ne uvalimo jos jedan, obicno bi bili ataci do bola, opsada gola, a sinoc nista, pa ja se ne sjecam da smo poslije Cambijevog gola i osutali na gol. E hajd mi sad reci do koga je to, jel do Moratija, jel do Brance il do Moratijevog sina? Naravno da je do trenera, kojeg pojede svaki iole ozbiljan trener sa ekipom koja nije ni do koljena Interovoj!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 jan 2013, 14:12

Pa ovo s mentalitetom i fizickom pripremom ekipe (tromost i sporost koju sam spominjao) je sigurno Stramina krivica,tj. njegovog osoblja. Ne mogu da vjerujem da to nije do sad ispravio.
Al,s druge strane, nije on kriv sto jedan Gargano ili Mudingayi jednostavno ne moze bolje koliko god to zelio. Nisam siguran da neko moze pomoci i Pereiri i Japancu jer oni se boje svoje sjenke. Cassano ne moze trcat. Znas sta danas znaci kad ti jedan igrac u ekipi (gotovo) nikako ne trci.
Dalje,Ranocchia sinoc nijedan duel protiv Megiorinija nije dobio covjece. Pravio ga je budalom.
Drugi gol koliko je Pereirin toliko je i Juanov. Hoces podmladjivanje? Onda hoces i greske povremeno. **** ga.
Ne znam ni sam sta reci. Fali nama vise od 3 igraca u ekipi. Napadaca nemamo nikako. Zadnjeg veznog takodje.
Krila isto.
Nek nam je Bog na pomoci...
Ovo za trenera,samo cu reci da promjena i daljnje trzavice sigurno nisu rjesenje.

P.S. Na koga mislis u ovoj prvoj recenici? Ako mislis na mene,sta je sporno?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2013, 14:35

neroazzuro je napisao/la:Pa ovo s mentalitetom i fizickom pripremom ekipe (tromost i sporost koju sam spominjao) je sigurno Stramina krivica,tj. njegovog osoblja. Ne mogu da vjerujem da to nije do sad ispravio.
Al,s druge strane, nije on kriv sto jedan Gargano ili Mudingayi jednostavno ne moze bolje koliko god to zelio. Nisam siguran da neko moze pomoci i Pereiri i Japancu jer oni se boje svoje sjenke. Cassano ne moze trcat. Znas sta danas znaci kad ti jedan igrac u ekipi (gotovo) nikako ne trci.
Dalje,Ranocchia sinoc nijedan duel protiv Megiorinija nije dobio covjece. Pravio ga je budalom.
Drugi gol koliko je Pereirin toliko je i Juanov. Hoces podmladjivanje? Onda hoces i greske povremeno. **** ga.
Ne znam ni sam sta reci. Fali nama vise od 3 igraca u ekipi. Napadaca nemamo nikako. Zadnjeg veznog takodje.
Krila isto.
Nek nam je Bog na pomoci...
Ovo za trenera,samo cu reci da promjena i daljnje trzavice sigurno nisu rjesenje.

P.S. Na koga mislis u ovoj prvoj recenici? Ako mislis na mene,sta je sporno?
Fizicka sprema je na idealnom nivou,sinoc sam cuo komentatora koji kaze da je Inter fizicki idealno spreman,ali jednostavno nema zelje,borbe,agresivnosti,zbog kojeg razloga ne znam ali fizicki uopste nisu losi

FORZA INTER!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 28 jan 2013, 14:50

naravno da ne mislim na tebe, ne znam kako si to zakljucio, jer cijenim tvoje misljenje a nisi ni dezurni poklopac ovdje, tako da, no sikiriki, fin si ti decko, osim sto navijas za Zelju ali dobro nije niko savrsen :mrgreen:

Sve to stoji, ali ja nikad ne krivim igrace, igrac zna koliko zna, ali ti kao klub trebas vidjeti da li tebi treba takav igrac, znalo se kakav je Gargano igrac, zasto si ga doveo, za Pereiru i japanca sam objasnio u proslom postu. Dakle, da je Strama dosao u klub prije mjesec-dva, ja mu ne bih nista rekao, zateko si takve igrace i boze moj, ali covjece tu si vec godinu dana, imao si ciklus dovodjenja igraca pa ciklus priprema pa zar si slijep covjece, pa zar ja 'vamo iz bosne vidim da je japanac skart teski ali ti ne vidis, da Mudi pa Pereira...
Naravno da mladji igraci grijese, i nema ljutnje, sinoc Juan ispade kod drugog gola ali ne moze covjek sve stici kad po strani nije prosao samo onaj koji nije pokusao, Zabac isto malo losiji bio ali nema veze ne moze se svaka dobro odigrat, ali imas igrace koji NIKAD ne odigraju dobro, pa koji qrac...
Nisam ni ja sad samo za smjene i trzavice, ali ovako vise ne ide, nema Strama ono nesto i gotovo...
Hajd sto ne znas postavit taktiku, hajd sto te drugi treneri levate, hajd sto ne znas reagirati u toku utakmice napravit neku rokadu neki vic, ali ne mogu shvatiti da ne mozes motivisat ekipu da ih ne mozes nalozit na pobjedu...

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2013, 15:02

Mudingayi, c'è la rottura del tendine d'Achille: stagione finita per il belga

Stradala Ahilova tetiva,kraj sezone za Mudingaiya,taman na kraju sezone ga vratimo u Bolognu

FORZA INTER!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 jan 2013, 15:08

meni je zanimljivo kako nam uvijek zabiju bivsi igraci :) il Destro il Biabiany il evo sinoc Meggiorini pa ce i Balotelli uskoro pa Couti sledece godine u EL itd :mrgreen:

GdS:"Stamattina Branca è sbarcato a San Paolo per trattare con il Corinthians"
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 28 jan 2013, 15:37

Demant Sky-a:Branca je u Milanu,radi na zavrsavanju transfera Coutinha u Liverpool
Takodje potvrdio Moratti: "Coutinho has been sold. We did it not because of money but because of necessity in other roles in this team."

FORZA INTER!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.