Taman da meni praviš društvo, eto, ja sam spavao nekih 30-tak minuta... Zamjenuo sam dan i noć :/Sarajlijc@ je napisao/la:Jadna majko cijelu noc nisam zaspo valja sad u skolu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ima li ovde slucajno neko da je jutros izmedju 6:30-7:00 slusao silom prilika slusao radio kameleon 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma ne slušam to..
Šta je to bilo ?!

nista, samo me zanima jedna pjesma koju sam cuo a ne mogu je naci sada nikako 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja kontam neke provale bile... Kucaj google riječi pjesme i izbacit će ti 

Kucaj ponovoLenBias je napisao/la:kucao sam druze ali nema sanse, ne ide

Kako gdje, ne znam kakva je situacija u krajini pošto je tamo padao najviše, u Sarajevu ima snijega jedno 3 cmfilip13 je napisao/la:kakvo je vrijeme u bosni,ima li snijega?

Nego nešto ne primjećujem školarce danas

A pitanje za ove sretnike: Kako podnose ponedjeljak na poslu? Koliko ste motivisani za rad?
Izgleda jedini sam predstavnik školaraca danas.
Tuzlaci još danas odmaraju.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Uzivajte u tim danima, i ucite...To je najbitnije! Kasnije cete shvatiti zasto!Semsudin je napisao/la:Izgleda jedini sam predstavnik školaraca danas.![]()

Nisi jedini.Semsudin je napisao/la:Izgleda jedini sam predstavnik školaraca danas.![]()

Blago se vama

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
čitav raspust imam i ja se uhvatim zadaće iz hemije 2h prije škole
a ko ne uradi dobije keca,svaki put

Nas rekao prof. pitat odmah prvi cas u drugom polugodistu, dao nam neki papir i to treba znat. Meni tek sad naumpal i kreno ucitbazeni je napisao/la:čitav raspust imam i ja se uhvatim zadaće iz hemije 2h prije škole![]()
![]()

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Učimo, učimo, bar za sad je sve ok, vidjećemo šta će dalje bit'.hilmo je napisao/la:Uzivajte u tim danima, i ucite...To je najbitnije! Kasnije cete shvatiti zasto!Semsudin je napisao/la:Izgleda jedini sam predstavnik školaraca danas.![]()
Tuzlaci još danas odmaraju.![]()

Inače momak je legenda mislim na Sea
- legenda reala
- Kontakt:
Joj pa lažu vam ba s tim zadaćama, joj kolko je bilo ako ne pročitaš ovu knjigu kečevi sve, prvi čas pitam i nikom ništa.Pa fol ti da 100 zadataka da uradiš preko raspusta i to ocjenjuju, nikad ga vala ja ni jednog ne uradih.
U nižim razredima opet učiteljica kaže da svaki dan raspusta pišemo šta smo radili i da to čitamo prvi dan(kao neki dvenvnik), ja kažem izgubio dnevnik, đe ću ba čitati pred razredom
U nižim razredima opet učiteljica kaže da svaki dan raspusta pišemo šta smo radili i da to čitamo prvi dan(kao neki dvenvnik), ja kažem izgubio dnevnik, đe ću ba čitati pred razredom

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Srednja skola nije uopste bitna.Samo fakultet gurajte a u srednjoj gledajte da prolazite vrlodobrim i to je to.
1946
- Marsal
- Kontakt:
Nije u qurcu bitna jarane. U srednjoj se sve navikestiču za fakultet i pusti se toga vrlodobar, ako možete u srednjoj imati sve petice onda imajte sve petice. Makar nećete morati plaćat fax 800 maraka ko ja po godini i tražit štele da vas se u redovne ubaci.Head je napisao/la:Srednja skola nije uopste bitna.Samo fakultet gurajte a u srednjoj gledajte da prolazite vrlodobrim i to je to.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Moj dobri Marsale nikad u srednjoj nisam prosao peticom.Prosjek varirao od 3,6 do 4,3 u drugom razredu.Marsal je napisao/la:Nije u qurcu bitna jarane. U srednjoj se sve navikestiču za fakultet i pusti se toga vrlodobar, ako možete u srednjoj imati sve petice onda imajte sve petice. Makar nećete morati plaćat fax 800 maraka ko ja po godini i tražit štele da vas se u redovne ubaci.Head je napisao/la:Srednja skola nije uopste bitna.Samo fakultet gurajte a u srednjoj gledajte da prolazite vrlodobrim i to je to.

Dosao na fax polozio prijemni i sad sam redovan.Nisam imao nikakvu stelu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 68 gostiju.