Znam da ih ima dosta dobrih ali ni za jednog nisam siguran da ima veliku ulogu i u klubu i u Rerezentaciji kao Neymar.Devil je napisao/la:Sam si rekao da golovi i asistencije nisu jedino merilo tako da to i nije velika greska.A pregledao sam milion utakmica od tada da bi se setio svakoga detalja na toj utakmici.
Neymar jeste veliki talenat ali najbolji mladi fudbaler sveta jos uvek nije.Cak i da izuzemo Goetza za koga ja cak nisam ni rekao da je najbolji,ima jos par njih koji su za razliku od Neymara vec dokazani fudbaleri u najjacim ligama sveta.
Najbolji mladi fudbaler svijeta
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- ASD
- Kontakt:
Re: Najbolji mladi fudbaler svijeta
----------------Courtois----------------
Rafael----Nastasic----Varane---Alaba
---------Wilshere--------Pogba----------
Isco----------Oscar---------Gotze-----
-------------Neymar------------------
Et', nemre bolje.
Et', nemre bolje.

pi.
- ASD
- Kontakt:
Koji Rafael?Tweeds_10 je napisao/la:----------------Courtois----------------
Et', nemre bolje.
Ona mala zvijer iz Uniteda.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- ASD
- Kontakt:
Ima viska godina.M4kaveli je napisao/la:Ona mala zvijer iz Uniteda.
Jedna,meni zanimljiva.
------------------Courtois--------------------
--Jones--Varane--Papadopoulos--Alaba--
-----------Wilshere----Pogba--------------
-------Isco-------Oscar--------Gotze------
---------------El Shaarawy-----------------
Subs:Ter Stegen,Luiz Danilo,Eriksen,Alcantara,Neymar,Lamela,Muniain.
Mada i ove sto sam izostavio bi vrlo lahko mogli upasti u ovu gore postavu.

------------------Courtois--------------------
--Jones--Varane--Papadopoulos--Alaba--
-----------Wilshere----Pogba--------------
-------Isco-------Oscar--------Gotze------
---------------El Shaarawy-----------------
Subs:Ter Stegen,Luiz Danilo,Eriksen,Alcantara,Neymar,Lamela,Muniain.
Mada i ove sto sam izostavio bi vrlo lahko mogli upasti u ovu gore postavu.

Keep the Blue Flag Flying High !
@ VahaCFC
ako mislis na Luiza iz Chelsea, on je debelo prekoracio ovu starosnu dob, jer ima 25 god...
ako mislis na Luiza iz Chelsea, on je debelo prekoracio ovu starosnu dob, jer ima 25 god...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danilo je desni bek Porta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moja greska! Utripovao sam da ima zarez izmedju Luiz i Danilo... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Reprezentacija po meni nije neko merilo.Onda kada 90% fudbalera bude igralo za nju kako igra u klubu,te onda bi trebalo pricati o korisnosti tog fudbalera u reprezentaciji kao uvertiri za uspeh medju najboljim.Uzmi samo primer Messija covek svake prestupne odigra jednu kvalitetnu utakmicu za reprezentaciju,ali to ne umanjuje cinjenicu da je najbolji fudbaler na svetu.ASD je napisao/la:Znam da ih ima dosta dobrih ali ni za jednog nisam siguran da ima veliku ulogu i u klubu i u Rerezentaciji kao Neymar.Devil je napisao/la:Sam si rekao da golovi i asistencije nisu jedino merilo tako da to i nije velika greska.A pregledao sam milion utakmica od tada da bi se setio svakoga detalja na toj utakmici.
Neymar jeste veliki talenat ali najbolji mladi fudbaler sveta jos uvek nije.Cak i da izuzemo Goetza za koga ja cak nisam ni rekao da je najbolji,ima jos par njih koji su za razliku od Neymara vec dokazani fudbaleri u najjacim ligama sveta.
Npr.ja bih pre Neymara uvek izabrao jednog Muniaina,zatim El Shaarawya,Goetza...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ASD
- Kontakt:
Po meni Messi ne pruza dobre partije u Repci jer nema ni priblizno dobre saigrace kao u Barceloni.Devil je napisao/la: Reprezentacija po meni nije neko merilo.Onda kada 90% fudbalera bude igralo za nju kako igra u klubu,te onda bi trebalo pricati o korisnosti tog fudbalera u reprezentaciji kao uvertiri za uspeh medju najboljim.Uzmi samo primer Messija covek svake prestupne odigra jednu kvalitetnu utakmicu za reprezentaciju,ali to ne umanjuje cinjenicu da je najbolji fudbaler na svetu.
Npr.ja bih pre Neymara uvek izabrao jednog Muniaina,zatim El Shaarawya,Goetza...
Recimo, u Argentini nema Xavija koji bi mu davao one pasove.
Dok recimo Neymar je drugaciji tip igraca, od njega se ocekuje vise da namjesta lopte nego da zabija.
Inace, po meni otrpilike ide ovako:
1.Neymar
2.El Shaarawy
3.Gotze ili Lucas
Ima i toga da mu ne odgovara koncepcija igre Argentine,ali tako je skoro svakom fudbaleru na ovome svetu,osim Spancima koji igraju u Barceloni.Svi se moraju prilagodjavati igri svoje reprezentacije,ali opet imas veliki broj fudbalera koji daju svoj maksimum i pored toga sto im ne odgovara koncepcija.
Pogledaj C.Ronalda ni on ne pruza ni priblizno partije kao u Realu,a nije da i u Realu njegova igra zavisi od saigraca.
Pogledaj C.Ronalda ni on ne pruza ni priblizno partije kao u Realu,a nije da i u Realu njegova igra zavisi od saigraca.

- francobaresi
- Kontakt:
Ako se ne varam Messi je dao 13 golova u zadnjih 9 utakmica za Argentinu , tako da baš i ne može se reći da Messi nije konačno proigrao u repki . I prvi je strijelac kvalifikacija u Južnoj Americi .ASD je napisao/la:Po meni Messi ne pruza dobre partije u Repci jer nema ni priblizno dobre saigrace kao u Barceloni.Devil je napisao/la: Reprezentacija po meni nije neko merilo.Onda kada 90% fudbalera bude igralo za nju kako igra u klubu,te onda bi trebalo pricati o korisnosti tog fudbalera u reprezentaciji kao uvertiri za uspeh medju najboljim.Uzmi samo primer Messija covek svake prestupne odigra jednu kvalitetnu utakmicu za reprezentaciju,ali to ne umanjuje cinjenicu da je najbolji fudbaler na svetu.
Recimo, u Argentini nema Xavija koji bi mu davao one pasove.
Dok recimo Neymar je drugaciji tip igraca, od njega se ocekuje vise da namjesta lopte nego da zabija.
Inace, po meni otrpilike ide ovako:
1.Neymar
2.El Shaarawy
3.Gotze ili Lucas
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Open in new tab

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Koji je bolid pravio taj spisak ? Uglavnom fali Jorge Resurreccion Merodio aka Koke
bolji je od 90% igraca s tog spiska .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ali pazi ti da je 1989 godiste na slici.Do kada to oni planiraju da budu medju mladima.
Cuj Kensuke Nagai.

Cuj Kensuke Nagai.

Jel vrijeme da se ozivi ova tema ?
Jedan momak zasluzuje uci u top3 a cak ga i nema na ovoj listi.
Naravno radi se o Iscu.
Top 5 talenata definitivno:
Isco
Neymar
Thiago
Gotze
Wilshere
Redoslijed je totalno nebitan, ali prva 3 su fudbalski najnadareniji igraci.
Jedan momak zasluzuje uci u top3 a cak ga i nema na ovoj listi.
Naravno radi se o Iscu.
Top 5 talenata definitivno:
Isco
Neymar
Thiago
Gotze
Wilshere
Redoslijed je totalno nebitan, ali prva 3 su fudbalski najnadareniji igraci.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
- Kontakt:
Vala Thiaga out, Oscar in...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-------------------Courtois----------------------
Rafael------Jones--------Nastasic--------Shaw
--Oscar----Wilshere-----Coutinho-------Hazard
-----------Benteke-------Wickham-------------
de Gea,Jenkinson,Caulker,Holtby,Weimann,Lukaku,Chamberlain
Rafael------Jones--------Nastasic--------Shaw
--Oscar----Wilshere-----Coutinho-------Hazard
-----------Benteke-------Wickham-------------
de Gea,Jenkinson,Caulker,Holtby,Weimann,Lukaku,Chamberlain
Rođen s tobom da budem
Nije Oscar ni blizu talentovan kao Thiago.hackerinho je napisao/la:Vala Thiaga out, Oscar in...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.