Slažem se da je Jack loš noćas bio, ali poenta je da ne treba samo oplakivati Gerarda kad je Liverpool ispao. Nije Gerard Liverpool, nego je Liverpool Liverpool. To je poenta.the scouser je napisao/la:Pogledaj kako je kod drugog gola bespotrebno ušao u sredinu i napao igrača na kojem je već bio Henderson, i tako ostavio slobodan prostor na desnoj strani (napada, a našoj lijevoj) za ubačaj.
Kod trećeg gola ga je nadskočio strijelac bez ikakvih problema.
Također su svi kukalu oko Coatesa, pogledajte prvi gol, sve će vam se samo kazati.
Henderson je imao čitavo prvo poluvrijeme, i dobar dio drugog da pokaže kako to povremenog reprezentativca i mladu nadu Engleske školski zatvaraju i zaustavljaju momci koji se bore za opstanak u trećoj ligi.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Od klubova koje ti gotiviš, on je po kvalitetu trenutno najbliži Želji.Edin TM87 je napisao/la:Ma Henderson klocina, al' s Borinijem ne moze nikad niko.
Ne bi me cudilo da ga kupi Real, treci klub u nizu koji gotivim![]()
![]()
![]()

Nema se šta pametno reći za današnju blamažu, dio krivice je na igračima koji su olako shvatili srčani i borbeni tim Oldhama (čak i trenucima kad smo gubili), dio krivice je na Rodgersu koji ih nije dovoljno motivisao i uozbiljio pred tekmu, a dio i na katastrofalnom terenu na kojem su domaći očito navikli da igraju.
Čestitke Oldhamu, zasluženo prolaze dalje.Iako su imali sreće danas, tim poput Liverpoola se protiv trećeligaša ne smije dovesti u situaciju da sreća odlučuje.Toliko od mene.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Ajde poraženi smo život ide dalje nećemo promjenit rezultat ako stalno pričamo o njemu, nego jel ono sutra dolazi Coutinho na med. pregled ? 

Trebao bi, jedino ako Moratti to ne uspori zbog transfera Paulinha u Inter. Jer ako njima to propadne moguce da stopira transfer Coutihna, ali ne vjerujem da ce se to desiti.EBSCO je napisao/la:Ajde poraženi smo život ide dalje nećemo promjenit rezultat ako stalno pričamo o njemu, nego jel ono sutra dolazi Coutinho na med. pregled ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
ma ajde ba i Vrbanjusa izgubi pa zivot ide dalje, a Coutinho stize sutra ako ne sutra onda u utorak 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Pa neće valjda ispast toliki kretennummaLFCŽ je napisao/la:Trebao bi, jedino ako Moratti to ne uspori zbog transfera Paulinha u Inter. Jer ako njima to propadne moguce da stopira transfer Coutihna, ali ne vjerujem da ce se to desiti.EBSCO je napisao/la:Ajde poraženi smo život ide dalje nećemo promjenit rezultat ako stalno pričamo o njemu, nego jel ono sutra dolazi Coutinho na med. pregled ?

- Liverpool.F.C
- Kontakt:
veceras nije bio u opticaju za utakmicu Intera, tako da je to vjerovatno sve vec rijesenoEBSCO je napisao/la:Pa neće valjda ispast toliki kretennummaLFCŽ je napisao/la:Trebao bi, jedino ako Moratti to ne uspori zbog transfera Paulinha u Inter. Jer ako njima to propadne moguce da stopira transfer Coutihna, ali ne vjerujem da ce se to desiti.EBSCO je napisao/la:Ajde poraženi smo život ide dalje nećemo promjenit rezultat ako stalno pričamo o njemu, nego jel ono sutra dolazi Coutinho na med. pregled ?
Sad da ima neku obavezu prema Liverpoolu i nema basEBSCO je napisao/la:Pa neće valjda ispast toliki kretennummaLFCŽ je napisao/la:Trebao bi, jedino ako Moratti to ne uspori zbog transfera Paulinha u Inter. Jer ako njima to propadne moguce da stopira transfer Coutihna, ali ne vjerujem da ce se to desiti.EBSCO je napisao/la:Ajde poraženi smo život ide dalje nećemo promjenit rezultat ako stalno pričamo o njemu, nego jel ono sutra dolazi Coutinho na med. pregled ?

Ali proci ce ovo sve kako treba, Coutinho je nas igrac, po mojoj procjeni, u utorak.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JMRIO3YkYo
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
neka robinsona u rezervama, neka tamo sere.nummaLFCŽ je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JMRIO3YkYo
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JMRIO3YkYo[/quote]
jest neodgojen stoka jedna
jest neodgojen stoka jedna
LIVERPOOL YNWA
Covjek je lijepo rekao da niko ne ulazi ako nema smisla za hzmor,ja sam novi ovdje ali pratim forum odavno,i iskreno nikad se nisam htio registrovati radi tih svakakvih komentara ali eto,ja sam se nasmijo na ovu sliku iskreno,mada bi bolje bilo da je nisi stavljo jer ce se uvjek neko nac sa prigovorom pogotovo ako neko navija za drugu ekipuxGGMU je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ja kazem da je ovo taktika pred Arsenal a niko me ne slusa
In Rodgers I trust and YNWAsvaštaLiverpool manager Brendan Rodgers on BBC Radio 5 live: "We were coming here in good form and obviously we are bitterly disappointed. I was bitterly disappointed with the young players as today they had a chance to show they can play for Liverpool and compete for a club that has to challenge for trophies."Sad se i ne čini tako velikim? žao mi vas je što u njega vjerujete..
tragikomična slika, Rodgersa sa monitranom glavom, kliknut link na vlastitu odgovornost, ko nema smisao za humor, neka izbjegne gledanje linka, ne odgovaram za poslijedice, došao sam u miru diskutovat o Rodgersu, hvala, pozdrav!
http://i.imgur.com/D6uUr.jpg
Nikad se ne bi nametnuo.Shanks je napisao/la:Od klubova koje ti gotiviš, on je po kvalitetu trenutno najbliži Želji.Edin TM87 je napisao/la:Ma Henderson klocina, al' s Borinijem ne moze nikad niko.
Ne bi me cudilo da ga kupi Real, treci klub u nizu koji gotivim![]()
![]()
![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sretan rođendan profesoru doktoru odbrane Jamie Carragheru. I AKO BOG DA NAŠEM BUDUĆEM MENADŽERU, što prije to bolje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

legendo sretan rodjendan
LIVERPOOL YNWA
Jučer je dobio divan poklon za rođendan. Mislim da nam svima Rodgers sprema veliko iznenađenje i štoperski par Carra vs Agger protiv Asenala.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Pored Carre volio bi da legendarni Sami nekad sjede na klupu kao menadžer Liverpoola
.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sretan rođendan Carragheru.
Danas je novi dan,zaboravite poraz.
Dobićemo Arsenal i poješćete svoje riječi.
Danas je novi dan,zaboravite poraz.
Dobićemo Arsenal i poješćete svoje riječi.

You'll never walk alone.
[youtube][/youtube]
ako se enrique vrati, staviti johnson,carra,agger,enrique, i eto ti odbrane
veza: lucas,gerrard,henderson
napad: suarez,downing,sturridge
ako se enrique vrati, staviti johnson,carra,agger,enrique, i eto ti odbrane

veza: lucas,gerrard,henderson
napad: suarez,downing,sturridge
Ja te volim, volim Željo..
- youngredcomps
- Kontakt:
jucer ince bio na tribinama,e sad dali zbog liverpoola il zbog onog golmana tesko je reci
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
MirrorFootball @MirrorFootball
RT @Minarzouki: Update on Coutinho. Several well respected Italian **** report that he will arrive in the UK for a medical with Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.