FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
mislim da to vise potura stojic povredjen jos jednim uvaljivanjem muskog polnog organa....dijari se duguje,ali nije i niti ce doci do toga da se sudski resava to dugovanje.
Svima uvek želim dobro.... Partizanu tvoje dobro nije potrebno u trenutnom obliku.I dok se s jedne strane spekuliše u vezi sa njegovim mestom boravka, a u svetlu aktuelne borbe protiv korupcije, predsednika Partizana Dragana Đurića nisu mimoišla ni pitanja u vezi sa burnim dešavanjima u rukovodstvu ''večitog rivala''.
Obzirom da je sa novim rukovodstvom Crvene zvezde uspostavio znatno bolje odnose nego dok je na čelu kluba sa Marakane bio Vladan Lukić, prvi čovek Partizana nije želeo da se stavlja ni na stranu Džajića, niti na stranu Čovića.
''Nikad se ne radujem tuđoj nesreći, svima uvek želim samo dobro. Radi se o pametnim ljudima i ne sumnjam da će naći pravo rešenje posle svega. A tren utak nervoze može svima da se dogodi...'', objašnjava Đurić, a prenose ''Novosti''.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Kakav gol Nikole Petrovica.
Pobeda Zuricha 1:2,dva crvena kartona,Ilic za Partizan.

Pobeda Zuricha 1:2,dva crvena kartona,Ilic za Partizan.

Jedva provalih ko je Leo Silva,jbo ih on,zasto ne pisu k'o sam normalan svet Eliomar.PARTIZAN: Petrović, Ostojić, Ivanov, Volkov (Lazevski 54'), Pauljević (Marko Živković 68′), Smiljanić, Jojić (Marko Janković 68′), Ninković (Saša Ilić 60′), Leo Silva (Danilo Pantić 68′), Marković Saša, Marko Šćepović (Andrija Živković 68′).

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
$ не ' $ ту је ".. 

Prva provera barem prema izveštajima sa priprema apsolutno neuspešna... Najsmešnija mi je izjava Lole Smiljanića koji je izjavio nešto tipa zbog vetra nismo mogli da igramo.. 
Jedino vredno pomena kada je Partizan u pitanju je gol Petrovića...

Jedino vredno pomena kada je Partizan u pitanju je gol Petrovića...
Partizan odigrao i drugu pripremnu utakmicu sa ukrajinskim drugoligašem Sevastopoljem i izgubio sa 1-2.. Vermezović je promešao karte,ponovo je bilo evidentno da mnogo štošta ne štima,prvenstveno prema napred.
Meni se uvijek više sviđa kad gubimo pripremne, nego kad kao dobijamo jače...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pripreme i služe da bi se tim uigrao,spremio, rezultati nisu glavni aspekt i na osnovu istih se ne mogu praviti relevantni uvidi... Ali ono što me brine je to što po svemu sudeći oni koji su malo igrali a puno pričali o razlozima zbog kojih igraju ni na tim i takvim opuštenim utakmicama ne pokazuju mnogo....
Prema tekstualnom prenosu Pohang dosta bolji stoji na terenu i vodi sa 2:1 na poluvremenu.Partizan poveo preko Scepovica u 3.minutu koji je kasnije promasio neki zicer.Osim toga nista vise,dok Pohang drzi kontrolu utakmice u svojim nogama.
Novi poraz,ovaj put 1:3.Ponovo izuzetno losa igra prema tekstualnom prenosu i ono sto je jos neverovatnije ponovo crveni karton.Ovaj put Jojic.Pa jbt je li moguce da dobijaju ovliko crvenih u prijateljskim utakmicama.I to zbog prigovora dobio direktan crveni.
I neki Korejanac dobio crveni zbog kako pise monstruoznog starta nad Ninkovicem.Pored toga jos Smiljanic ,Eliomar i Pauljevic zute kartone. 

па $ " $ "...
" " " ? "," је $ првенствно ¥ $ се & " " " 6 узастопна ?.
" " " ? "," је $ првенствно ¥ $ се & " " " 6 узастопна ?.
Manga u Izraelu objašnjava neke stvari...
Pominje se i brazilac Leandrinjo kao potencijalno pojačanje,verovatno neće ništa biti od tog transfera... Sve više se pominju i primanja gde se Tumbaković i Vermezović zalažu da nijedan igrač nema više od 150 000 godišnje...deluje mi cela ta priča tragikomično...
Pominje se i brazilac Leandrinjo kao potencijalno pojačanje,verovatno neće ništa biti od tog transfera... Sve više se pominju i primanja gde se Tumbaković i Vermezović zalažu da nijedan igrač nema više od 150 000 godišnje...deluje mi cela ta priča tragikomično...
-
- Kontakt:
Kamara od srede u Boltonu
29 januar 2013
Trener Partizana Vladimir Vermezović je nedavno rekao da se Mohamed Kamara drugačije ponaša na ovim pripremama nego što je to bio slučaj u jesenjem delu sezone. Kao mogući razlog Vermezović je naveo da je možda vezista pronašao novi klub, a to se ispostavilo i kao tačno.
Kamara u sredu odlazi u Bolton, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa timom iz Čempionšipa.
Reprezentativcu Sijera Leonea ugovor sa prvakom je isticao u junu. Afrički fudbaler je jesenas odigrao 14 mečeva za crno-bele.
29 januar 2013
Trener Partizana Vladimir Vermezović je nedavno rekao da se Mohamed Kamara drugačije ponaša na ovim pripremama nego što je to bio slučaj u jesenjem delu sezone. Kao mogući razlog Vermezović je naveo da je možda vezista pronašao novi klub, a to se ispostavilo i kao tačno.
Kamara u sredu odlazi u Bolton, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa timom iz Čempionšipa.
Reprezentativcu Sijera Leonea ugovor sa prvakom je isticao u junu. Afrički fudbaler je jesenas odigrao 14 mečeva za crno-bele.
-
- Kontakt:
Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković priznao je da klub pregovara sa brazilskim napadačem Leandrinjom Bariosom, dosadašnjim članom Munisipala iz Gvatemale! On je dodao da šef struke Vladimir Vermezović želi još jednog klasičnog špica, ali nije želeo da otkriva ime.underPFC je napisao/la:Manga u Izraelu objašnjava neke stvari...
- U ovom momentu je sigurno da ćemo dovesti još jednog, možda dvojicu napadača. Odlascima Stefana Šćepovića, Eduarda i Mohameda Zabije, jasno je da moramo da pojačamo konkurenciju u tom segmentu. Istina je da pregovaramo sa Leandrinjom, ali on nije jedino rešenje. Trener Vladimir Vermezović izrazio je želju za još jednim napadačem - rekao je Tumbaković za Novosti.
Posredinik u pregovorima Partizana i Brazilca je menadžer Vojislav Dragović.
" " " за &...
Ostvarena i prva pobeda na pripremama.Golom Marka Šćepovića pobeđeni su ukrajinski Karpati.Nažalost pre početka tekme se povredio Vlada Stojković.
bogami scepoteli se opasno uziveo u ulogu golgetera
samo neka tako nastavi i imace u meni najglasnijeg navijaca

samo neka tako nastavi i imace u meni najglasnijeg navijaca
Ja sam Marka uvijek smatrao dobrim, kad hoće da igra, a ne da glumi nekog selebritija!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
uzdajmo se da je došao red da i on odigra kvalitetnu sezonu,nakon svih onih povreda i gluposti... Nadam se da će biti jedan od ključnih za osvajanje titule...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.