Dokad Moratti, dokad

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
moglo se i ocekivati,ne moze nas 1 covjek stalno vaditi iz *ovana,veceras se sve vidjelo,sredina,napadac,Moratti molim lijepo od sutra raspali na mercato,inace opet nam je ELScarpini je napisao/la:Nije bila njihova noc..
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7494_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
...sreca Handa nas dobro izvadi!!!
kriv za 2 gol,spor isto puzJohnLowe je napisao/la:E ismijo sam se svakom potezu Pereire veceras![]()
A i Strama je kriv i mislim da treba izac i preuzet odgovornost za poraz
A trebo je dobit crveni za onaj start na kraju, ubaci krampon Biankiju u okosanjingr je napisao/la:kriv za 2 gol,spor isto puzJohnLowe je napisao/la:E ismijo sam se svakom potezu Pereire veceras![]()
A i Strama je kriv i mislim da treba izac i preuzet odgovornost za poraz
ma ako nemas sredine ni bekovi ne rade,veceras sredina znaci 0,ocekujem dolazak Paulinha u sto kracem roku inace smo faza raspada..JohnLowe je napisao/la:A trebo je dobit crveni za onaj start na kraju, ubaci krampon Biankiju u okosanjingr je napisao/la:kriv za 2 gol,spor isto puzJohnLowe je napisao/la:E ismijo sam se svakom potezu Pereire veceras![]()
A i Strama je kriv i mislim da treba izac i preuzet odgovornost za porazvolio sam da ga dobije da ne igra sljedecu
Btw, ja nisam vidio nijedan bilo centarsut bilo prodor od Pereire i Nagatoma. U najbolje slucaju aut il korner za nas
Palombo pomagaj!Handanovic vale Julio Cesar... Per il resto aspetto ancora i rimpiazzi di Thiago, Maicon, Sneijder, Balotelli e... Mou!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.