PS:meni je škola počela prošle sedmice,pa se ne bunim
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja ne shvaćam te koji se kupaju specijalno nedeljom za školu
A jel se uzima u obzir i koju je srednju kandidat pohadjaomiki_92 je napisao/la:pogrijesio sam ti gorevtdgeca je napisao/la:I kakvi su kriteriji otprilike
, 60 % nose ocjene iz srednje, 50 % odpada na prosjecnu ocjenu kroz 4 god., dok ostalih 10 na prosjecne ocjene iz 2 predmeta koji su bitni za taj odsjek
ja kada sam polagao prijemni za eng. jez. (Tuzla), 24 od 40 bodova bila su potrebna da se polozi prijemni, tj da bi usao u konkurenciju da uopste budes primljen
Ako misliš na kotiranje škole, da li je na glasu i to, da ti odmah kažem nobody gives a fuck. A sad ako misliš koja škola je upitanju po pitanju struke onda normalno da će imati prednost oni koji su imali predmete bitne za taj fakultet a koji se boduju pri samom upisu.vtdgeca je napisao/la:A jel se uzima u obzir i koju je srednju kandidat pohadjaomiki_92 je napisao/la:pogrijesio sam ti gorevtdgeca je napisao/la:I kakvi su kriteriji otprilike
, 60 % nose ocjene iz srednje, 50 % odpada na prosjecnu ocjenu kroz 4 god., dok ostalih 10 na prosjecne ocjene iz 2 predmeta koji su bitni za taj odsjek
ja kada sam polagao prijemni za eng. jez. (Tuzla), 24 od 40 bodova bila su potrebna da se polozi prijemni, tj da bi usao u konkurenciju da uopste budes primljen
naprijed rejal
vtdgeca je napisao/la:A jel se uzima u obzir i koju je srednju kandidat pohadjaomiki_92 je napisao/la:pogrijesio sam ti gorevtdgeca je napisao/la:I kakvi su kriteriji otprilike
Mora biti 4-ogodišnja
Sto sam uzivao, uzivao sam. Sad slijedi 4-5 mjeseci patnje, ucenja, nerviranja, straha... 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Devil je napisao/la:Jel' to pocinje skola ?
Moj Devile,meni počela ima 7 dana
Pa vidim gore nekakvih tema,kontam tek ove sedmice pocinje.alacious je napisao/la:Devil je napisao/la:Jel' to pocinje skola ?
Moj Devile,meni počela ima 7 dana
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
napokon cu sad imati brzi net ujutru i manje spamera na forumu 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma pisaj skolu ko se jos sekira oko toga 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- KB-TM87
- Kontakt:
lijepi fax, jest da sam imao 4 ispita prosle sedmice al sad rahat 2 mjeseca, jos u rim idemo bice studentica opalaa
skolarci sretna skola

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
gdje studiraš brate?KB-TM87 je napisao/la:lijepi fax, jest da sam imao 4 ispita prosle sedmice al sad rahat 2 mjeseca, jos u rim idemo bice studentica opalaa![]()
skolarci sretna skola
![]()
naprijed rejal
- KB-TM87
- Kontakt:
fpnSveti je napisao/la:gdje studiraš brate?KB-TM87 je napisao/la:lijepi fax, jest da sam imao 4 ispita prosle sedmice al sad rahat 2 mjeseca, jos u rim idemo bice studentica opalaa![]()
skolarci sretna skola
![]()
Željezničar - kult glavnog grada
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bas toDevil je napisao/la:Jes' vala lepi fax.Zavrsis ga i miran si.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sve picke spavaju 
I biro je za ljude.KB-TM87 je napisao/la:Devil je napisao/la:Jes' vala lepi fax.Zavrsis ga i miran si.![]()
u miru na biro
Mada nikada tamo nisam bio,voleo bih da okusim te cari.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jadna majko cijelu noc nisam zaspo valja sad u skolu 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 33 gosta.