Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 27 jan 2013, 19:20

Tako je, Wengera treba u finansije a dovesti novog covjeka da sto vise para potrosi za pojacanje i po potrebi sto vise da nas zaduzi i kad dodju u stecaj doci ce isti SamoZeljo i pricace kako treba Wengera otjerati sa mjesta finansijskog direktora jer smo ekonomski propali :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 27 jan 2013, 19:20

Marsal je napisao/la: Najbitnije da smo izbjegli United i Oldham. Drugi ili treći smo favoriti ovog natjecanja mada ja sam ubjeđen da manure ove sezone osvaja Double. Prejaki su. Ali nećemo ni mi predati se tek tako.
Najbitnije je da igramo kod kuce,inace bi i Blackburn bio tezak "zalogaj"..

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 jan 2013, 19:28

Da, veliki faktor ima to mjesto gdje se odigrava.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 27 jan 2013, 19:32

Pa ove sezone bolje igramo u gostima nego kod kuce :|

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 27 jan 2013, 19:57

@samozeljo

s obzirom na broj klubova u tvom potpisu, ne mogu se nacudit kako sebi dajes za pravo na tolike kritike AW koji je malo reci ikona kluba , predstavljajuci se kao ''navijac'' arsenala :roll: a pametujes za trojicu, taman ko da zivis tik do Emiratesa.
haj bar se nadam da ce tvoju glad za je.benim trofejima nadoknaditi barca pa mozda i ajax ove godine, i da sjases vec jednom bar do sljedeceg arsenalovog trofeja, nakon kojeg ocekujem ponovno svrsavanje na VOĐU i njegove zamisli koje konstantno pljujes evo vec par dana..
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jan 2013, 20:13

Deniro je napisao/la:@samozeljo

s obzirom na broj klubova u tvom potpisu, ne mogu se nacudit kako sebi dajes za pravo na tolike kritike AW koji je malo reci ikona kluba , predstavljajuci se kao ''navijac'' arsenala :roll: a pametujes za trojicu, taman ko da zivis tik do Emiratesa.
haj bar se nadam da ce tvoju glad za je.benim trofejima nadoknaditi barca pa mozda i ajax ove godine, i da sjases vec jednom bar do sljedeceg arsenalovog trofeja, nakon kojeg ocekujem ponovno svrsavanje na VOĐU i njegove zamisli koje konstantno pljujes evo vec par dana..
Taman da nikako nisam simpatizer ni navijac Arsenala, imam pravo reci sta mislim. Registruj jos nickova pa se natovari svakom kriticaru Wengera. Vidis da si pao na dno dok su ti najjaci argumenti oni koje vadis iz mog potpisa. Bas jadno, zar ne? :D

Vec godinama se par pojedinaca trude da na ovoj temi zavlada jednoumlje i svaki kriticar se napadne..... Ehh, zao mi je, ima nas koji necemo odustati. Ova tema ide u dobrom pravcu, kvalitet je neizmjerno veci od onog od prije godinu ili dvije, kad su pojedinci svojim mega subjektivnim ponasanjem izazivali druge da dolaze ovdje i ismijavaju Arsenal i sve vezano za Arsenal.

P.S. Ja sam tu i ja cu tu ostati, jos duugo, makar cijeli EPL imao u potpisu. :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jan 2013, 20:14

Meni samo nije jasno kako neko moze imati simpatije prema Arsenalu a u isto vrijeme i prema smecarskom klubu iz smradalonije. :roll:
1946

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jan 2013, 20:29

Tipicna Balkanska kultura. Kad nema argumenata, onda se dotakne privatnih stvari kako bi te napravio manje vrijednim. Sreca pa ovdje ne govorimo koje smo vjere i nacije, inace bi i to pojedincima bio vazan argument za diskutovanje.

Zar ja nekom moram da se pravdam sto volim vise klubova? Ne pada mi na pamet. VOLIM I TACKA!
Navijam samo za FK Zeljeznicar a nedostatak kvaliteta PL BiH nadomirim gledanjem ostalih klubova, pretezno ovih koje simpatisem, ovih iz potpisa. :mrgreen:

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 27 jan 2013, 20:33

e sad ne znam, je li ne mozes da shvatis ili neces da shvatis ono sta sam htio da ti kazem pa sablonski pokusavas zakamuflirati svoje kenjanje na ovoj temi stavljajuci se u ulogu zrtve koja je, pobogu, nerijetko izlozena napadima od strane drugih forumasa sa ovog pdf, pri tome ubacujuci malu dozu ironije da ispadnes smijesan..

nego, da pokusam jos jednom ; nemam nista protiv tudjih misljenja, valjda forum za to i sluzi... ali konstantno kenjanje i tvoj bunt prema AW je nevjerovatan.. uredu je jednom reci sta i kako mislis, ali po milion puta i to praveci se ko da si pokupio svu pamet svijeta.. j.ebiga, ne ide.

Zivio ti meni 8-)
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jan 2013, 20:34

SamoZeljo je napisao/la:Tipicna Balkanska kultura. Kad nema argumenata, onda se dotakne privatnih stvari kako bi te napravio manje vrijednim. Sreca pa ovdje ne govorimo koje smo vjere i nacije, inace bi i to pojedincima bio vazan argument za diskutovanje.

Zar ja nekom moram da se pravdam sto volim vise klubova? Ne pada mi na pamet. VOLIM I TACKA!
Navijam samo za FK Zeljeznicar a nedostatak kvaliteta PL BiH nadomirim gledanjem ostalih klubova, pretezno ovih koje simpatisem, ovih iz potpisa. :mrgreen:
Pisi ti sta hoces,niko ti ne brani.Nego si sad sebi utuvio u glavu da si neka faca,svi ostali su manje vrijedni,cak sta vise glupi jer ne razmisljaju kao ti.

Nisi toliko bitan koliko mislis. :idea:
1946

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 27 jan 2013, 20:34

To da je Wenger malo posenilio to stoji, al on moze jos toga dati Arsenalu, samo da se pameti prizove
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jan 2013, 21:22

Evo, ja cu biti pametniji pa popustiti. :D Tema je Arsenal i dobro bi bilo da se vratimo istoj.
Mozda ja nekad i pretjeram ali, ne mogu uvijek da se suzdrzim dok su ovi prelazni rokovi. Valjda zbog prevelikog ocekivanja. Najbolje je ne ocekivati nista. Znam da kritika izaziva kritiku. Malo ko podnosi kritike.

Blackburn nece biti problem. Kasnije uz malo srece moze daleko da se dogura.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 jan 2013, 21:39

pa nisi neki simpazizer ako očekuješ nešto od prelaznog roka :mrgreen:
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 27 jan 2013, 21:52

slika

ruzne ove britanke za strahu prelivat

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 jan 2013, 22:04

strahu? :mrgreen:
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 jan 2013, 22:06

Ne mora znaciti da je ruzna. Mozda los trenutak, ili je ruzna sa profila, ne mora znaciti da je napriejd. Uostalom sto je izmisljen cuko stil? :D
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 jan 2013, 22:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne mora znaciti da je ruzna. Mozda los trenutak, ili je ruzna sa profila, ne mora znaciti da je napriejd. Uostalom sto je izmisljen cuko stil? :D
ružno zvuči prevedeno :lol: .

Onaj ne trebamo realno bit previše optimistični, maštat koga ćemo dobit u 1/4, da nam se ne vrati bratford ili danas situacija liverpool, a sa našim igračima, znamo da je to lahko moguće -.-
Vođa zna.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jan 2013, 22:27

Šta ima još kod vas ?! :mrgreen:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 jan 2013, 23:46

zadnja 3 dana prijelaznog roka,ako tko dode doce zadnjih par sati

Ajvar
Kontakt:

Post Postao/la Ajvar » 27 jan 2013, 23:48

Rosicky je napisao/la:zadnja 3 dana prijelaznog roka,ako tko dode doce zadnjih par sati
hoce hoce ,rek`o nam je onaj c is p da ce
"We lacked energy and sharpness...2005,2006,2007,2008,2009,2010,2011,2012,"(A.Wenger)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.