I ja to vidim...cambi outTritolone je napisao/la:Uopce nemamo sredinu terena![]()
pa daj covjece moras vadit jednog od ova 2 i uvest Alvareza inace nema sanse da pobjedimo.

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I ja to vidim...cambi outTritolone je napisao/la:Uopce nemamo sredinu terena![]()
pa daj covjece moras vadit jednog od ova 2 i uvest Alvareza inace nema sanse da pobjedimo.
ma ovog gargana,mudingaija i co potjerat da se nikad vise ne vrate,hamelj ziva,destruktivciThorin je napisao/la:Kako nam je odbrana izlozena za ne povjerovati..
Pereira i japanska ameba (nisam nekog igraca vise mrzio odavno) na istoj strani= igrac manje...
Alvarez mora uci. i budala vidi da nam fali jedan Paulinho, igrac koji ce stati ispred odbrane i povuci loptu naprijed jer to niko od ovih uhljupa sem Guara ne moze ni u snu..
Upravo tako,samo mi je krivo sto Handanovic gura covjeku loptu dok su trojica oko njegaMerlin2 je napisao/la:Dobar je Mudingayi, ima ga svagdje. Ne dirajte njega![]()
Gargano je stara prica, ali hajd moramo ga istripiti nekako. Mislim da bi Ricky definitivno mogao donjeti prevagu i da ce uci nekad sredinom drugog umjesto nedovoljno oporavljenog Cassana.
![]()
Ovoj ekipi fali ili jedan playmaker ili borac kao Guarin (Paulinho) da bi uopste mogli funkcionisati. Sve je ovo jos bezglavo
nema je ko uzet,slusam komentatora na sky-u covjek samo ponavlja da nemamo sredinu terena i ispasta odbranafarisija je napisao/la:guaro ce se iskupiti golcinom. cudan mi cassano, jel primio loptu na zemlji je. al ovo je bruka koliko ljudi drze loptu u posjedu, ko da je barsa a ne jedan torino
Ma vidi se da je Guarin pravno nalozen nakon one greske. Nadam se da ce se iskupiti na najbolji mogi nacinfarisija je napisao/la:guaro ce se iskupiti golcinom. cudan mi cassano, jel primio loptu na zemlji je. al ovo je bruka koliko ljudi drze loptu u posjedu, ko da je barsa a ne jedan torino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.